View Full Version : سوال: استفاده از عکس بجای باتن؟!(ابتدایی)
senaps
چهارشنبه 17 آبان 1391, 00:18 صبح
سلام....
اقا این سوال دو سه روزه مخم رو مشغول کرده! نمیدونم چرا همش فکر میکنم که تو ویندوز فرم میتونستم که باتن رو به جای کانتنت، برای یه عکس بذارم!!! :لبخند:
حالا تو دابپیاف هر کاری میکنم راهی نداره.... البته راه حل مسخرهی استفاده از استک پنل و ایمیج باکس داخل استک به جای کانتنت رو برای باتن تست کردم ولی به درد نمیخوره!!
متاسفانه نیاز دارم به اینکه یه سری از دگمههای رابط کاربریم حتمی عکس باشن(مثل دگمهی بک و یا دگمهی هوم و پیغام های خصوصی و همچنین لینک های سریع به قسمت های مختلف برنامه.... دگمهی رای دادن که باید عکس 5 ستاره باشه! و همچنین دگمهی علاقهمندی...)
توضیح اینکه پروژه ام از نوع پیج یا همون صفحات میباشه!!!
واقعا مخم قفل کرده هیچ راهحلی نه یادم میاد(همش حس میکنم قبلا بلد بودم این کارو...) یا توهم برداشتم و راهی نداره که ممکن نیست!:گریه:
حتی استک اور فلو رو با using image as button جستو جو کردم و به نتیجهای نرسیدم!
mmd2009
چهارشنبه 17 آبان 1391, 00:46 صبح
با سلام
تو Content میشه عکس گذاشت به شرطی که خود Content مقداری نداشته باشه.
<Button Height="30" Width="60">
<Image Source="Chrysanthemum.jpg" Stretch="Fill"/>
</Button>
دلیلش هم اینه که فرضا در کد بالا من Content رو عکس قرار دادم و این پروپرتی هم بیشتر از یک مقدار نمیشه بیشتر چیزی باهاش Set کرد
موفق باشید
senaps
چهارشنبه 17 آبان 1391, 14:48 عصر
اره اینکارو کردم ولی بد در میاد!
مثلا شکل قلب یا شکل هوم رو بد در میاره!!
هدفم این بود که از فایلهای PNG امادهی روی نت استفاده بکنم برا کشیدنشون..... مثل اینکه راهی بجز بلند و دست به وکتور ها شدن نیست؟؟
چون اگر بخوام برم تو کار گرافیک برنامهام، با حساسیت بالا رفتار میکنم و وقتم رو هدر میدم سر رابط... در صورتی که هدفم فقط یه چیز ساده هستش...
الان ظاهر رو نیگا کنین:
http://img4up.com/up2/87656950762110428813.png
همینجوری که میبینیند تو دگمه های بالایی، قیافههای ضایعی برای هوم و خروج و صفحهی پیام های خصوصی درست شده!!!
راهی برای حذف کردن اون بوردر باتن هست؟ یا اینکه دیگه حتمی باید برم و از اقای بلند و وکتور ها استفاده بکنم... مخصوصا که ممکنه وکتور شکل هایی که میخوام رو هم نتونم گیر بیارم!!
mmd2009
چهارشنبه 17 آبان 1391, 18:13 عصر
اینهارو یک نگاهی بنداز امیدوارم اون چیزی باشن که مد نظر شماست :
<Button BorderThickness="0" Name="btnSelect0"
Style="{StaticResource {x:Static ToolBar.ButtonStyleKey}}">
<Image Source="1352300639_package_favourite.png" />
</Button>
<Button Name="btnSelect">
<Button.Template>
<ControlTemplate>
<Border HorizontalAlignment="Center" VerticalAlignment="Center" >
<Image Source="1352300639_package_favourite.png" />
</Border>
</ControlTemplate>
</Button.Template>
</Button>
موفق باشید
مهدی فرزاد
شنبه 20 آبان 1391, 07:54 صبح
سلام
توی اینترنت به دنبال آیکن های با پسوند EPS بگردید و بعد با نرم افزار Illustrarors اون ها رو به Ai تبدیل و در نرم افزار Blend وارد کنید اینجوری آیکن های ویکتوری دارید که میتونید درون دکمه قرار داده و همچنین کنترل کاملی بر رنگ اونها و سایر تنظیمات این وکتور ها داشته باشید
senaps
شنبه 20 آبان 1391, 12:23 عصر
توی اینترنت به دنبال آیکن های با پسوند EPS بگردید و بعد با نرم افزار Illustrarors اون ها رو به Ai تبدیل و در نرم افزار Blend وارد کنید اینجوری آیکن های ویکتوری دارید که میتونید درون دکمه قرار داده و همچنین کنترل کاملی بر رنگ اونها و سایر تنظیمات این وکتور ها داشته باشید
اتفاقا یکی از اموزش های شما رد همین مورد هم دیدم(قلب!) و با اینکه درست عین مراحلی که شما طی کردید رو دنبال کردم، بازم به نتیجه نرسیدم!!!
مهدی فرزاد
شنبه 20 آبان 1391, 19:27 عصر
اون آموزش با این چیزی که من الان گفتم متفاوت هست
شما باید آیکون رو که در فایل Ai وجود داره وارد Blend کنید
بعد برای دکمه یک استایل مناسب ایجاد کنید سپس سک کنترل مثل Grid درون Button قرار بدید ( خارج از طراحی استایل) بعد آیکون وارده شده رو دون grid قرار بدید و با استفاده از خاصیت های Margin اون رو در سایز و موقعیت مناسب تنظیم کنید
senaps
شنبه 20 آبان 1391, 19:55 عصر
شما باید آیکون رو که در فایل Ai وجود داره وارد Blend کنید
و این باید حتما به اون فرمت باشه؟ میشه این کارو با فرمت های عکس هم انجام داد؟ مثلا PNG ؟(البته دیگه بیخیال سایز و رنگ مورد نظر بشیم!)
البته مثالی که دوستمون زدن هم کاراست ولی خوب.... روش های دیگه و بهتر....
چون من سلیقهی استفادهی تک ایکن رو ندارم و طول امروز که نشستم و تلاش کردم رابط کاربری بسازم، واقعا نتونستم و وسطش اعصابم خورد میشد(شاید سه مدل رابط کار کردم و باز همه رو پاک کردم)!! مجبورم از این کیت های رابط کاربر با فرمت PSD و ... استفاده بکنم که معمولا خروجی png دارن.... البته خاصیت تبدیل به Path رو داریم ولی خوب اذیت میکنه و چندان برای عکس ها کارا نیست...
مهدی فرزاد
یک شنبه 21 آبان 1391, 08:16 صبح
شما اول استایل button رو ویرایش کن که هیچ حاشیه و رنگی نداشته باشه بعد برای زیبا تر شدن مثلا انیمیشنی براش بگذار که وقتی موس روی اون قرار میگیره سایز Content اون کمی بزرگتر بشه
حالا از حالت ویرایش استایل خارج شو و یک Grid درون Button قرار بده بعد توی اون گرید هرچی میخوای مثل عکس و path و textBlock و ... قرار بده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.