PDA

View Full Version : اجرا نشدن برنامه چت زیر در هاست

sg.programmer
شنبه 20 آبان 1391, 22:32 عصر
اجرا نشدن برنامه چت زیر در هاست
سلام
دو برنامه چت در فایل پیوست هست که از سایت کد پرو/ژکت گرفتم
برنامه ها روی لوکال اجرا میشن ولی برروی هاست خطای زیر را میدن- کسی میدونه برای چی هست؟
خطای بزنامه 1

Configuration Error

Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: Could not load file or assembly 'Ajax' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

Source Error:

Line 3: <system.web> Line 4: <httpHandlers> Line 5: <add verb="POST,GET" path="ajax/*.ashx" type="Ajax.PageHandlerFactory, Ajax"/> Line 6: </httpHandlers> Line 7: <compilation debug="true"/></system.web>
Source File: D:\Domains\www.ir\wwwroot\1\ajaxchat\web.config Line: 5

Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'Ajax' could not be loaded.

WRN: Assembly binding logging is turned OFF. To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1. Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging. To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.3634; ASP.NET Version:2.0.50727.3634

خطای برنامه 2
.................................................. .........

Compilation Error

Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

Compiler Error Message: CS0246: The type or namespace name 'ASPNETChat' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

Source Error:

Line 10: using System.Web.UI.HtmlControls; Line 11: using System.Web.Services; Line 12: using ASPNETChat; Line 13: using System.Web.Script.Services; Line 14: using System.Web.Script;

sg.programmer
یک شنبه 21 آبان 1391, 08:44 صبح
کسی تست نکرد که مشکل از کجاست

fakhravari
یک شنبه 21 آبان 1391, 09:01 صبح
سلام
اصلا این پروژه در وب کانفیگش هندلر نداره!!

rana-writes
یک شنبه 21 آبان 1391, 10:50 صبح
جناب فخرآوري كدومشون منظورتون بود هندلر نداره و بايد چكارش كرد؟

من دارم براي يه پروژه اي از چت دومي استفاده مي كنم و هنوز آپلود نكردم كارهامو. ولي توي لوكال مشكلي نداره ممنون ميشم دوستان اهل فن بيشتر راهنمايي كنين

sg.programmer
یک شنبه 21 آبان 1391, 10:57 صبح
سلام
اصلا این پروژه در وب کانفیگش هندلر نداره!!
هندلر چیه؟
کدوم هندلر نداره؟
چطور در وب شما اجرا شده؟

fakhravari
یک شنبه 21 آبان 1391, 14:42 عصر
در وب کانفیگ فقط همین بزارید
<appSettings>
<add key="MaxChatRooms" value="10"/>
<add key="UserChatRoomSessionTimeout" value="120"/>
<add key="ChatRoomMaxUsers" value="50" />
</appSettings>

نمیدونم درست باشه یا نه اما توی متن خطا میگه چیزی using نشده
using System.Web.Script.Services

aliblue
دوشنبه 22 آبان 1391, 17:25 عصر
3 تا سوال در مورد پروژه دوم چت دارم.
1-برای این که کاربر توی textbox اولی که پیام ها را نشان میدهد،نتواند تایپ کند،خاصیت Enabled=false قرار دادم.مشکلی که نداره؟
2-هنگامی که کاربران پیام های زیادی را نوشتند،در قسمت پیام ها اگه پیام جدیدی بیاد،کاربر نمیبینه و خودش باید اسکرول کنه و بره پایین.اگه بخوام اتوماتیک خودش همیشه پایین ترین قسمت رو نشان بده،چه کدی و در کجا باید بنویسم؟
3-بعضی وقت ها هنگام انتخاب room،خطای عکس زیر را میدهد که البته با Refresh کردن مرورگر،به صفحه مورد نظر میرود و مشکلی ندارد.علت از چیست؟
94820

rana-writes
دوشنبه 22 آبان 1391, 19:47 عصر
سلام
من هم Enabled=false قرار دادم مشكلي ايجاد نشده. البته هنوز آپلود نكردم سايتم رو ولي به نظر نمياد مشكلي ايجاد كنه.
دقيقا اين مشكل رو هم من باهاش مواجهم، به خاطر رفرش شدن تكست باكسه و چون اسكرول ميخوره اين اتفاق براش مي افته.
اگه اين Enabled=false رو نذاريم يه خوبيش اينه كه كاربر ميتونه مطالب قبلي رو پاك كنه تا اسكرول نخوره و دچار مشكل نشه
با اين حال راه منطقي اي نيست

ممنون ميشم اگه دوستان نظري دارن بگن

aliblue
دوشنبه 22 آبان 1391, 20:46 عصر
من توی فایل scripts.js در تابع function UpdateMessages(result) اونجایی که نوشته:
$get("txt").doScroll();
رو حذف کردم و به جاش نوشتم:
$get("txt").scrollTop = $get("txt").scrollHeight;
درست شد.یعنی توی کروم کار میکنه ولی تو فایر فاکس نه.
توی اینترنت اکسپلورر هم کار میکنه یعنی پایین ترین قسمت تکست باکس را نشان میده ولی اصلا اسکرول نشون نمیده که بشه رفت بالا.شاید بخاطر Enabled=false باشه.

rana-writes
دوشنبه 22 آبان 1391, 23:55 عصر
سلام
بدون اين كد توي آي اي و كروم هم كار ميكرد

الان جالبه كه من اين تيكه كد شما رو جايگزين كردم، توي لوكال فايرفاكس هم درست شده و مشكلي نداره
اما وقتي آپلود ميشه مشكل داره
و بازم مي پره بالا

راستي اونطوري كه من تست كردم توي اپرا اين چت كار نمي كنه
من موقع لود صفحه اين كدو گذاشتم كه اگه مرورگر اپرا بود به كاربر پيام مناسب بده و كليه تكست باكسها رو هم نشون نده

System.Web.HttpBrowserCapabilities browser = Request.Browser;

string name = browser.Browser;
if (name == "Opera")
{
txtMsg.Visible = false;
txt.Visible = false;
LblErrorBrowser.Visible = true;
LblErrorBrowser.Text = "براي استفاده از صفحه گفتگو، از مرورگر فاير فاكس يا كروم استفاده نماييد";
lstMembers.Visible = false;
btn.Visible = false;
}

ويرايش و اصلاح:

ظاهرا درست رفرش نشده بود
كدتون درستهههههههه و ديگه نميپره چت باكس
اگر آپلود كردين و هنوز مشكل دارين، يكي دوبار كاملا رفرش كنين يا از اول آپلود كنين مطمئنا مشكلتون حل ميشه
سپااااااااس بسيار از راهنماييتون

aliblue
سه شنبه 23 آبان 1391, 10:27 صبح
برای من توی opera ورژن 12 کار میکنه.بهتره به جای این که در اپرا کلا غیر فعالش کنین،فقط پیغام بدین که بهتره از کروم یا فایر فاکس اسفاده کنید.

sg.programmer
سه شنبه 23 آبان 1391, 22:17 عصر
توی این لینک قرار دادم بازم هم ارور ویده (iis8)
http://program.somee.com/

rana-writes
چهارشنبه 24 آبان 1391, 10:33 صبح
شما احتمالا مشكل آپلودن كردن دارين، من چت رو توي سايتم آپلود كردم و الان داره كار ميكنه

sg.programmer
چهارشنبه 24 آبان 1391, 13:00 عصر
شما احتمالا مشكل آپلودن كردن دارين، من چت رو توي سايتم آپلود كردم و الان داره كار ميكنه
احتمالا
میتونید یه توضیح مختصر بدید که چطور باید آپلود کنم
هم یک بار کل فایل رو ریختم بدون پابلیش و هم یک بار پابلیش کردم تو SOMEE ریختم باز هم همون ارور را داد

aliblue
چهارشنبه 24 آبان 1391, 13:23 عصر
میشه کاری کرد که وقتی کسی وارد چت روم شد،صدا بده که متوجه بشیم؟چون ممکنه صفحه چت باز باشه ولی کاربر درحال مشاهده صفحات دیگر باشه.
چطوری میشه یه صدا برای هشدار پخش کرد؟

rana-writes
چهارشنبه 24 آبان 1391, 14:51 عصر
احتمالا
میتونید یه توضیح مختصر بدید که چطور باید آپلود کنم
هم یک بار کل فایل رو ریختم بدون پابلیش و هم یک بار پابلیش کردم تو SOMEE ریختم باز هم همون ارور را داد

من تا حالا توي هاست رايگان آپلود نكردم و نميدونم روالش چطوريه. ولي براي آپلود اين چت كار خاصي نكردم، فقط پابليش كردم و روي هاست قرار دادم.
يه بار تست كنين يه سايت فقط با يه صفحه default آپلود كنين ببينين اصلا درست آپلود ميشه يا نه

موفق باشين

rana-writes
چهارشنبه 24 آبان 1391, 14:54 عصر
میشه کاری کرد که وقتی کسی وارد چت روم شد،صدا بده که متوجه بشیم؟چون ممکنه صفحه چت باز باشه ولی کاربر درحال مشاهده صفحات دیگر باشه.
چطوری میشه یه صدا برای هشدار پخش کرد؟

به جاي اينكه صداي هشدار بده چون ممكنه كاربر اسپيكر نداشته باشه يا صداشو قطع كرده باشه
مثل فيس بوك يا گوگل پلاس، هر وقت كه كسي مطلبي نوشت، عنوان صفحه عوض بشه و حركت كنه. اينطوري توجه كاربر جلب ميشه
من توي رويداد function button_clicked() فايل جاوا، عنوان صفحه رو عوض كردم، ولي خب بديش اينه كه ديگه تغيير نمي كنه و همينطوري با عنوان جديد مي مونه

sg.programmer
چهارشنبه 24 آبان 1391, 17:02 عصر
من تا حالا توي هاست رايگان آپلود نكردم و نميدونم روالش چطوريه. ولي براي آپلود اين چت كار خاصي نكردم، فقط پابليش كردم و روي هاست قرار دادم.
يه بار تست كنين يه سايت فقط با يه صفحه default آپلود كنين ببينين اصلا درست آپلود ميشه يا نه

موفق باشين

سلم
من یک صفحه را پابلیش کردم و آپلود کردم مورد خاصی نبود اجرا شد. ولی این برنامه چت که آپلود میکنم خطا میده

HTTP Error 500.19 - Internal Server Error

The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid.

Detailed Error Information:

Module IIS Web Core Notification Unknown Handler Not yet determined Error Code 0x800700b7 Config Error There is a duplicate 'system.web.extensions/scripting/scriptResourceHandler' section defined Config File \\?\d:\DZHosts\LocalUser\sgprogrammer\www.program. somee.com\web.config
Requested URL http://www.program.somee.com:80/ Physical Path Logon Method Not yet determined Logon User Not yet determined

Config Source:

5: <sectionGroup name="scripting" type="System.Web.Configuration.ScriptingSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"> 6: <section name="scriptResourceHandler" type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptResourceHa ndlerSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/> 7: <sectionGroup name="webServices" type="System.Web.Configuration.ScriptingWebServicesSecti onGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35">
More Information:

This error occurs when there is a problem reading the configuration file for the Web server or Web application. In some cases, the event logs may contain more information about what caused this error. View more information » (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=62293&IIS70Error=500,19,0x800700b7,9200)

rana-writes
چهارشنبه 24 آبان 1391, 21:50 عصر
پوشه bin رو كاملا آپلود مي كنين؟

fakhravari
چهارشنبه 24 آبان 1391, 22:07 عصر
:لبخند: هنوظ گیر او چت روم هستید.
فقط ترکیب چنتا کلاس بود نه هندلی داره نه DLL
http://program.somee.com ایا targetFramework سایت تنظیم کردید؟

sg.programmer
چهارشنبه 24 آبان 1391, 22:57 عصر
ایا targetFramework سایت تنظیم کردید؟
در somee فزیم ورک ورژن 4 و 4.5 تنظیم بود که اجرا نمی شد وقتی تبدیل کردم به 2 - 3 و 3.5 درست شد
مگه وقتی در سایت پلن روی 4 و 4.5 باشه بقیه ورژن را ساپورت نمیکنه؟

fakhravari
پنج شنبه 25 آبان 1391, 01:14 صبح
در somee فزیم ورک ورژن 4 و 4.5 تنظیم بود که اجرا نمی شد وقتی تبدیل کردم به 2 - 3 و 3.5 درست شد
مگه وقتی در سایت پلن روی 4 و 4.5 باشه بقیه ورژن را ساپورت نمیکنه؟

بالا ترین اره ولی شما اصلا احتمال میدم انتخاب نکردید. یعنی default روی 2 بوده

moonesi002
پنج شنبه 25 آبان 1391, 13:18 عصر
سلام برنامه شما متن های کاربران رانشون نمیده در مرورگرهای دیگر
من برنامه دارم فقط کسی لازمه کاملش کنه وامکان چت دونفره بگذاره هرکس میخواد به این شماره زنگ بزنه 09148360361

vista2010
پنج شنبه 25 آبان 1391, 16:32 عصر
سلام برنامه شما متن های کاربران رانشون نمیده در مرورگرهای دیگر
من برنامه دارم فقط کسی لازمه کاملش کنه وامکان چت دونفره بگذاره هرکس میخواد به این شماره زنگ بزنه 09148360361

برنامتون رو چرا نمیذارید همین جا؟؟؟