PDA

View Full Version : مبتدی: نمودار er برای تاکسی تلفنی

mehran788
یک شنبه 28 آبان 1391, 01:15 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
من یک نمودار er برای تاکسی تلفنی رسم کردم ولی فکر می کنم که ایرادهایی داره. اگه ممکنه منو راهنمایی کنید. فقط خواهش می کنم اگه چیزی می دونید بگید که کارم خیلی گیره.
ممنون
95144

shp_com
یک شنبه 28 آبان 1391, 07:42 صبح
اولین چیزی که می شه فقط با نگاه کردن به این ER یا Entity Relationship میتوان گفت این هست که این ER هنوز یک ER کامل نیست !!!! چرا؟
1. هر ER Diagram شامل سه فاکتور اصلی هست: Entity, Attribute , relationship. که در این نمودار هنوز چیزی به عنوان attribute وجود نداره. پس شما هنوز چیزی به عنوان نمودار ER ندارین.
۲. در این نمودار فعلی Cardinality and Ordinality که در واقع همون تعیین ارتباط بین Entity با گذاشتن عدد هست هم در اینجا مشخص نشده.

نکته: خیلی خوب هست به عنوان یک فرد در زمینه Software programmer or designer بدونید که هر سوال شرایط خاص خودش رو داره و زمانی که سوالی رو مطرح می کنید قبل از هر چیزی سعی کنید نکته های خاصی که در project شما هست رو توضیح بدین که بشه بیشتر شما رو راهنمایی کرد.

موفق باشید

mehran788
یک شنبه 28 آبان 1391, 09:21 صبح
اولین چیزی که می شه فقط با نگاه کردن به این ER یا Entity Relationship میتوان گفت این هست که این ER هنوز یک ER کامل نیست !!!! چرا؟
1. هر ER Diagram شامل سه فاکتور اصلی هست: Entity, Attribute , relationship. که در این نمودار هنوز چیزی به عنوان attribute وجود نداره. پس شما هنوز چیزی به عنوان نمودار ER ندارین.
۲. در این نمودار فعلی Cardinality and Ordinality که در واقع همون تعیین ارتباط بین Entity با گذاشتن عدد هست هم در اینجا مشخص نشده.

نکته: خیلی خوب هست به عنوان یک فرد در زمینه Software programmer or designer بدونید که هر سوال شرایط خاص خودش رو داره و زمانی که سوالی رو مطرح می کنید قبل از هر چیزی سعی کنید نکته های خاصی که در project شما هست رو توضیح بدین که بشه بیشتر شما رو راهنمایی کرد.

موفق باشید

سلام.
بله شما کاملا درست می گید من صفت ها و کاردینالیتی رو ننوشتم.البته من این ها رو تو کاغذ رسم کرده بودم ولی بدلیل عجله ای که داشتم رسم نکردم.
مشکل من هم تو ارتباط بین این ها بود که بدونم ارتباط هایی که هست درسته یا ایرادی داره؟
و شرایط خاصی هم نداره.فقط یک تاکسی تلفنی ساده.
حالا تو ارتباط ها ایرادی وجود داشت یا نه؟
ممنون از توجه شما