PDA

View Full Version : مشکل با Stop شدن دائمی SQL 2000

alizanganeh
پنج شنبه 02 آذر 1391, 10:03 صبح
سلام
من با vb6 پروژه ای رو نوشتم و روی سیستم کسی نصب کردم و استفاده میکنه که بانکش SQL 2000 هستش
ولی مشکل اینه که هر چند روز یک بار و شایدم بعد از چند بار خاموش و روشن شدن کامپیوتر ، SQL به حالت Stop در میاد و دیگه کار نمیکنه و برنامه هم دیگه اجرا نمیشه و در زمان اجرا میگه the sql server does not exists

چیکار کنم که دیگه Stop نشه؟

هروقت اینطوری میشه sql رو uninstall میکنم و دوباره نصب میکنم و درست میشه
ولی دوباره بعد از مدتی کوتاه دوباره خراب میشه

روی سیستم خودم مشکلی نداره ولی روی اون سیستم اینطوری میشه

ویندوز اون سیستم هم xp هستش و ویندوز خودم 7

ممنون

m.4.r.m
پنج شنبه 02 آذر 1391, 11:52 صبح
ویندوز طرف رو یکبار از نو بزن و sql رو نصبش کن مشکلت حل میشه . مشکل شما از ویندوز هستش که یا ویروس داره یا ویندوزش خراب شده همین .

alizanganeh
پنج شنبه 02 آذر 1391, 12:08 عصر
ویندوز طرف رو یکبار از نو بزن و sql رو نصبش کن مشکلت حل میشه . مشکل شما از ویندوز هستش که یا ویروس داره یا ویندوزش خراب شده همین .

خوب ویندوزشو تازه نصب کردم
ینی همین الان که جدیده خرابه؟
الان بجز نصب مجدد چاره ی دیگه ای نیست؟
بعد وقتی میخوام ویندوز عوض کنم ، یک ویندوز دیگه نصب کنم همونی که الان نصبه رو دوباره نصب کنم ؟

mohsen_iceman2000
پنج شنبه 02 آذر 1391, 12:31 عصر
تو تنظیمات Sql سرور تو قسمت enterprise باید یه سری تنظیمات انجام بدی - کاربر ویندوزتم نباید لیمیت باشه

m.4.r.m
پنج شنبه 02 آذر 1391, 12:50 عصر
یکی یکی که بچه ها توضیح میدن چک کن ببین تو دوم جواب میگیری احتمال داره نسخه SQL که نصب می کنی مشکل داره !! یا شادیم موقع نصب SQL درست نصب نمی کنی . خلاصه همه رو باید تست کامل بکنی

alizanganeh
پنج شنبه 02 آذر 1391, 13:26 عصر
تو تنظیمات Sql سرور تو قسمت enterprise باید یه سری تنظیمات انجام بدی - کاربر ویندوزتم نباید لیمیت باشه

خب این تنظیماتی که میگی چیا هستن؟

بعدش من این تنظیمات رو هیچ جا انجام نمیدم و همه سالمن ولی فقط روی این سیستم مشکل داره

alizanganeh
پنج شنبه 02 آذر 1391, 13:27 عصر
یکی یکی که بچه ها توضیح میدن چک کن ببین تو دوم جواب میگیری احتمال داره نسخه SQL که نصب می کنی مشکل داره !! یا شادیم موقع نصب SQL درست نصب نمی کنی . خلاصه همه رو باید تست کامل بکنی

من همین sql رو با همین ستاپ دقیقا به همین روش جاهای دیگه هم نصب کردم ولی فقط اینجا اینطوری میشه