PDA

View Full Version : گفتگو: صادرات نرم افزار

ZerOne
پنج شنبه 09 آذر 1391, 21:36 عصر
سلام دوستان
با در نظر گرفتن بازار داخلی نا مساعد برای نرم افزار به دلیل عدم رعایت قانون کپی رایت در کشور
یکی از راه حل ها برای برنامه نویسان و شرکت های نرم افزاری می تونه بازارهای بین المللی باشه.
آیا با توجه به قضیه تحریم کشور مون امکان فروش نرم افزار ها به خارجی ها به طور مستقیم وجود داره؟
از چه راه هایی می شه پول رو از خارجی ها دریافت کرد؟

فکر کنم اگه جوابی برای این سوال وجود داشته باشه می تونه بدرد خیلی ها بخوره :لبخند:

با تشکر

s3rv3r
پنج شنبه 09 آذر 1391, 21:47 عصر
احتمالا باید اینو در نظر داشته باشی که چه نرم افزاری بنویسی به درد اونوری ها بخوره. ما که همینجوری داریم از خیلی کامپوننت های اونوری استفاده میکنیم.
نرم افزار Havij رو که احیانا به گوشتون خورده؟ چیزی که من شنیدم چیزی در حدود 30 هزار دلار درآمد داشته برا صاحبش. چون اونوری ها هم اهل کرک نرم افزار هستن گاهی :لبخند:

از طریق کردیت کارت یا حساب liberty reserve خرید میکنن و شخص هم پولشو منتقل میکنه به حساب صراف و صراف بهش پول ایران میده
صرافی ها بهتر میدونن جریانو

ZerOne
پنج شنبه 09 آذر 1391, 22:35 عصر
خوب بخش اولش که دست برنامه نویسه
ولی قسمت دوم که دریافت پوله، من از نوشته هاتون اینجوری برداشت کردم که آسونه و پول به راحتی به دست مون تو ایران میرسه. درسته؟

s3rv3r
جمعه 10 آذر 1391, 00:00 صبح
صرافی ها بهتر در جریانن عزیز. میشه گفت بله تقریبا آسونه. البته درآمد شما همیشه خارج از کشور میمونه برای اینکه پولتونو بگیرید دو راه دارید
1. یا باید پاشید برید اونور پولتونو بگیرید مثل کسانی که تو کار فارکس هستن.
2. یا پولو باید واریز کنید به حساب یه صراف که حساب لیبراتی داره. اونم با دیدن واریز پول مبلغ به ریال به شما تقدیم میکنه

ZerOne
جمعه 10 آذر 1391, 13:12 عصر
از دوستان کسی این کار رو کرده؟

ZerOne
شنبه 11 آذر 1391, 13:31 عصر
بجز نرم افزار Havij ، نرم افزار دیگه ای هم هست؟