View Full Version : مبتدی: راهنمایی در مورد این نوع گزارش گیری در اکسس
BABAKZAMANI
یک شنبه 12 آذر 1391, 16:30 عصر
من یک جدول در دیتا بیس خود دارم که حاوی سه فیلد تاریخ است که تاریخ فیشهای واریزی در سه قسط دانش آموزان را نشان می دهد که البته هر تاریخ مربوط به یک مرحله واریز و دارای شماره فیش و مبلغ جداگانه است حالا میخواهم بدانم که در یک تاریخ معین دانش آموزان چه مبلغی را با شماره فیشهایش به حساب واریز کرده اند مثلا در تاریخ -/-/91 دانش آموزان چند فیش را واریز کرده اند اما این تاریخها و شماره فیشها و مبالغ در فیلد های جداگانه می باشند
لطفا راهنمایی کنید
padide55
یک شنبه 12 آذر 1391, 17:35 عصر
با سلام و اجازه از بزرگترها
بهتر بود برای ثبت فیشها مانند ایجاد یک فاکتور برای ثبت مشخصات یک جدول و برای ثبت فیشها یک جدول ایجاد کرده و با ریلیشن شیپ دو جدول رو به هم ارتباط می دادید
ولی حالا که در یک جدول این کار رو انجام داده اید بهترین کار استفاده از کوئری است که در آن هر سه فیلد با استفاده از Or جدا برای هر فیلد تاریخ مورد نظر شما رو پیدا نماید .
مثال در لینک زیر
هر محدوده تاریخ که ثبت شده باشد در هر سه فیلد گشته و لیست مربوطه را نمایش می دهد
بطور نمونه تاریخ 10/01/91 تا 10/01/91
BABAKZAMANI
یک شنبه 12 آذر 1391, 23:09 عصر
آقا ممنون از اهنمایی شما اما اگر دقت کرده باشید این فرم در یک محدوده تاریخ را جستجو کرده اما شماره فیشهایی که مرتبط با یک رکورد باشند اما دارای تاریخی مغایرند را نیز نشان میدهد در صورتی که نیاز من نمایش فقط فیشهایی است که در تاریخ تعیین شده قرار دارند یعنی میخواهم فیشهای واریزی این محدوده تاریخ پشت سر هم به نمایش در آیند بازهم از لطف شما سپاسگزارم
padide55
دوشنبه 13 آذر 1391, 19:05 عصر
بهتره که از این روش استفاده نمایید
نمونه فایل :
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.