PDA

View Full Version : بهترین شیوه برای قرار دادن Splash برای برنامه

PetekDincos
چهارشنبه 15 آذر 1391, 14:53 عصر
با سلام
بهترین شیوه برای نمایش Splash در WPF App به چه صورت هست چون به دو صورت دیدم که یکی رویداد OnStartup رو override می کنن و دیگری اینکه در متد Main با استفاده از یه Thread این کار رو انجام می دن و دیگه اینکه آیا بهتره یه Window رو نشون بدیم یا یه تصویر Gif (اصلا امکانش هست) و سرعت نمایش کدوم یک بعد از کلیک رو فایل اجرایی برنامه بهتره ؟ و اگر یه نمونه باشه خیلی بهتره . با تشکر

Amir Oveisi
پنج شنبه 16 آذر 1391, 07:58 صبح
نمیشه جواب کلی داد. بیشتر بستگی به این داره که سناریوی شما برای نمایش Splash چی هست؟ آیا فقط میخواید که یه تصویری نمایش داده بشه؟ (مثلا لوگوی شرکت شما) یا میخواید که در حین نمایش Splash، در حال بارگذاری اولیه برنامه هم باشه؟ یا چیزای دیگه؟

PetekDincos
پنج شنبه 16 آذر 1391, 09:37 صبح
با سلام
از Splash من برای بارگذاری اولیه برنامه استفاده می کنم و مواردی که نیاز دارم برای نمایش دادن تو اون نمایش می دم اما اصل اولیه همون بارگذاری اولیه برنامه است که کاربر متوجه بشه برنامه در حال بارگذاری است . با تشکر

Amir Oveisi
پنج شنبه 16 آذر 1391, 11:42 صبح
برای این کار از این نمونه میتونید استفاده کنید و یا از روش کارش الگو بگیرید:
http://www.codeproject.com/Articles/38291/Implement-Splash-Screen-with-WPF

پ.ن: البته یه سری ایراداتی تو اون مقاله وجود داره به نظر من و پیشنهاد می کنم به شکل کلی از روش مطرح شده در مقاله الگو بگیرید و کاملش کنید.

PetekDincos
پنج شنبه 16 آذر 1391, 12:35 عصر
با سلام
من قبلا از این استفاده کرده بودم و بارگذاری اولیه رو درست انجام می ده و در برنامه های دات نت اولین ورودی متد Main است و این متد به صورت خودکار در هنگام ایجاد WPF App در فایل App.g.cs ایجاد می شه که این فایل هم در پوشه obj قرار داره آیا می شه در همون متد Splash ای که می خوام رو فراخوانی کنم و سپس از app نمونه ایجاد کنم چون اگر بخوام در کلاس App خودم متد Main رو ایجاد کنم بایستی متد Main خودکار تولید شده به وسیله VS رو حذف کنم . اگه می شه تو این زمینه راهنماییم کنید . با تشکر

PetekDincos
جمعه 17 آذر 1391, 11:42 صبح
با سلام
مشکلم حل شد . با تشکر

sajad-zn
جمعه 17 آذر 1391, 19:53 عصر
به این هم یه نگاهی بکنید ... Splash Screen با کد مدیریت نشده در WPF توسط یک کلاس (http://barnamenevis.org/showthread.php?244630-1001-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D8%AF%D8%B1-WPF&p=1433089&viewfull=1#post1433089)