View Full Version : زبان برنامه نویسی win32
nazanin.b
چهارشنبه 15 آذر 1391, 23:08 عصر
به نام خدا
باسلام
من دانشجوی کارشناسی نرم افزار هستم.
این ترم برای درس برنامه سازی سیستم باید پروژه Notepad را به زبان win32 بنویسیم،منتهی من اصلا بااین زبان آشنایت ندارم و استاد هم فقط در حدمقدمات تدریس کرده اما از ما پروژه می خواد که Notepad رو به زبان win32 بنویسیم.
وقتم محدود هست و متاسفانه در اینترنت هرچقدر search میکنم از منابع فارسی چیزی دستگیرم نشده.
شدیدا نیاز به کمک دارم تا منابعی رو بهم معرفی کنین تا در نوشتن این پروژه کمکم کنه که از چه توابعی باید استفاده کنم فعلا در وهله اول نمای کلی و ظاهری که شمای منوها هست رو درست کردم اما نمی دونم واقعا باید از چه توابعی برای copy یک متن و یا find ,.....استفاده کنم.
خیلی تحقیق کردم متاسفانه فکر می کنم اصلا در ایران کم تر کسی پیدا میشه که با win32 پروژه نوشته باشه.
اگر برنامه نویس خارجی هم که در win32 مهارت داره بهم معرفی کنین حداقل از طریق ایمیل می تونم سوالاتمو ازش بپرسم.
من منتظر جواب هستم.
ممنون
خدانگهدار
farazjalili
چهارشنبه 15 آذر 1391, 23:48 عصر
سلام
win32 زبان برنامه نویسی نیست بلکه یک سری توابع برنامه نویسی هست که ماکروسافت داخل ویندوز گذاشته تا از اون ها استفاده کنیم برنامه ویندوز درست کنیم برای استفاده از این توابع دو راه پیشنهاد می کنم می تونید از MFC استفاده کنید که اگه استادتون قبول می کنه خیلی راحت تر کار باهاش - اما اگه مجبور هستین هستین با این توابع به صورت مستقیم کار کنید کارتون یه ذره سخت می شه من اطلاعاتی در این زمینه دارم اگه سوال داشتین می تونم کمکتون کنم
درضمن ابزار visual studio رو بهتون برای درست کردن پروژه پیشنهاد می کنم
Delphi Coder
پنج شنبه 16 آذر 1391, 01:58 صبح
به زبان اسمبلی یا C ؟
کدوم یکیش
nazanin.b
جمعه 17 آذر 1391, 12:50 عصر
سلام
بله من هم از visual studio استفاده کردم
از قسمت زبان ++c گزینه win32 را انتخاب کردم و شروع به نوشتن برنامه Notepad کردم.
nazanin.b
جمعه 17 آذر 1391, 12:54 عصر
به زبان اسمبلی یا C ؟
کدوم یکیش
به زبان ++c
nazanin.b
جمعه 17 آذر 1391, 12:58 عصر
سلام
win32 زبان برنامه نویسی نیست بلکه یک سری توابع برنامه نویسی هست که ماکروسافت داخل ویندوز گذاشته تا از اون ها استفاده کنیم برنامه ویندوز درست کنیم برای استفاده از این توابع دو راه پیشنهاد می کنم می تونید از MFC استفاده کنید که اگه استادتون قبول می کنه خیلی راحت تر کار باهاش - اما اگه مجبور هستین هستین با این توابع به صورت مستقیم کار کنید کارتون یه ذره سخت می شه من اطلاعاتی در این زمینه دارم اگه سوال داشتین می تونم کمکتون کنم
درضمن ابزار visual studio رو بهتون برای درست کردن پروژه پیشنهاد می کنم
یه سوال؟
برای کپی کردن رشته باید از چه تابعی استفاده کنم؟!
دنبال توابع copy،cut،paste،find,.... هستم
xman_1365_x
شنبه 18 آذر 1391, 12:26 عصر
در ساده ترین حالت میتونید با تابع createwindow یک window و editbox ایجاد کنید،بعد باید پیغام هارو دریافت کنید و برای editbox با توابع GetWindowText و SetWindowText کار کنید.برای copy , cut از توابع کار با کلیپ بورد باید استفاده کنید.
برای اطلاعات بیشتر اینجا (http://www.lmgtfy.com/?q=win32+programming+tutorial)روببنید ، اگر مشکل خوردین سوال کنید
موفق باشید.
Delphi Coder
شنبه 18 آذر 1391, 15:02 عصر
به زبان ++cخوب اینجا بخش مربوط به اسمبلی x86 هست باید در قسمت مربوط به C سوالتونو مطرح کنید.
#Elahe#
پنج شنبه 23 آذر 1391, 21:14 عصر
اسمبلی و win32 ؟
xman_1365_x
شنبه 25 آذر 1391, 10:48 صبح
اسمبلی و win32 ؟
بله میشه با اسمبلی هم میشه برنامه های win32 نوشت، کد سی بعد از لینک شدن معادل کد های اسمبلی میباشد.(با دیباگر سطح کاربر مثل ollydbg ببینید)
موفق باشی
v.hajiabedi
یک شنبه 03 دی 1391, 00:10 صبح
سلام
احتمالا استادتون ذولفقاری نامی نیست؟؟
#Elahe#
شنبه 16 دی 1391, 11:47 صبح
بله میشه با اسمبلی هم میشه برنامه های win32 نوشت، کد سی بعد از لینک شدن معادل کد های اسمبلی میباشد.(با دیباگر سطح کاربر مثل ollydbg ببینید)
موفق باشی
بله با اسمبلی خیلی چیزها میتوان نوشت
ولی اگر توجه کنید استارتر گفته داره با ++C مینویسه
اینجاس که تاپیک و تالار به هم نامربوط میشن :)
xman_1365_x
یک شنبه 17 دی 1391, 00:25 صبح
بله با اسمبلی خیلی چیزها میتوان نوشت
ولی اگر توجه کنید استارتر گفته داره با ++C مینویسه
اینجاس که تاپیک و تالار به هم نامربوط میشن :
اینجاست که میگن اسپم ندین!
تکرار میکنم تفاوتی در به کار گیری زبان ندارد و فقط نحوه فراخوانی توابع کمی متفاوت میباشد.
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.