PDA

View Full Version : ذخیره بیشترین مقدار یک ستون در ستون دیگر

mr.siahatgar
جمعه 17 آذر 1391, 09:09 صبح
ذخیره بیشترین مقدار یک ستون در ستون دیگر

با سلام
من در اس کیو ال سرورم یه پایگاه داده دارم که حاوی 4 ستون میباشد اولیش ردیف - دومی روز - سومی قیمت فروخته شده - چهارمی بیشترین مقدار فروش در روز
که سه تا ستون اولیش اطلاعات کامله حالا میخوام بیشترین مقدار فروش روزانه در ان ذخیره بشه مانند تصویری که پیوست کردم
مثلا شاید ما در روز اول سه تا فروش داشته باشیم به مبالغ 250 تومان 350 تومان و 80 تومان میخوام در ستون چهارم جلو اونهایی که روز اول هست بنویسه 350 که بیشترین مقدار فروش بوده و به همین ترتیب برای روزهای بعد
مثلا در تصویر روز دوم فقط یه فروش بوده پس همون عدد رو به عنوان بیشترین فروش ذخیره بشه و در روز سوم دو تا فروش داشتیم که 500 و 600 تومان بده بنابراین در ستون چهارم عدد 600 را در مقابل روزهای سوم ذخیره کنه و الی الخر

baktash.n81@gmail.com
شنبه 18 آذر 1391, 07:46 صبح
فکر نمی کنید این روش یه مقدار افزونگی داره ؟ یعنی این بیشترین مقدار همش تکرار می شه ...
اما سئوالتون ... می خواین یه Query داشته باشید که این کارو انجام بده؟ ... یا وقتی رکورد اضافه شد این مقدار محاسبه بشه و Update بشه ....؟

mr.siahatgar
یک شنبه 19 آذر 1391, 20:22 عصر
سلام
هر کدام از حالت ها بشه واسم فرقی نمیکنه

baktash.n81@gmail.com
دوشنبه 20 آذر 1391, 11:48 صبح
Update T1 Set FieldMax=MaxVal from T1 Join (Select FieldName,max(FieldValue) As MaxVal From dbo.T1 Group By Fieldname) As T2 On T1.FieldName=T2.FieldName