Mahdi.Victory
دوشنبه 04 دی 1391, 04:16 صبح
سلام
تا الان تو فروما سرچ زدمو گشتمو گشتم,یک چیزهایی هم پیدا کردم ولی یا بدردم نمیخوره یا من نمتونم ازشون استفاده بکنم:ناراحت:
من میخوام ی برنامه ماشین حساب بنویسم,4عمل اصلی با فاکتریل و جذر,تا ی جاهایی جلو رفتم ولی تو مهم ترین قسمتش موندم,
اعداد:افسرده:
اقا چطور دوتا عدد دو رقمی یا بیشتر بگیریم بعد روی اینا این کارارو انجام بدیم,
انگار باید اعدادو تبدیل کنه بعد روش کار انجام بدیم و باز تبدیلشون کنه,
(انقد دنبال تبدیلا گشتم قاطی کردم چی به چی باید تبدیل بشه):اشتباه:
حالا دوستان ی راه ساده یا ی کدی چیزی به ما بگین یا بدین ک بشه ازش استفاده کرد:ناراحت:
الن برنامه من عدد میگیره جمع میکنه ولی فقط یک رقمی باید باشه و حاصل جم هم از10بیشتر نباید باشه وگرنه یک کاراکتر چاپ میکنه.:لبخند:
اگه کسی جوابی مشابه من رو داده لطفا اینجا ب من هم بگه اخه سایتو شخم زدم ولی نتونستم به جایی برسم.
تشکر از همه :قلب:
یا علی
تا الان تو فروما سرچ زدمو گشتمو گشتم,یک چیزهایی هم پیدا کردم ولی یا بدردم نمیخوره یا من نمتونم ازشون استفاده بکنم:ناراحت:
من میخوام ی برنامه ماشین حساب بنویسم,4عمل اصلی با فاکتریل و جذر,تا ی جاهایی جلو رفتم ولی تو مهم ترین قسمتش موندم,
اعداد:افسرده:
اقا چطور دوتا عدد دو رقمی یا بیشتر بگیریم بعد روی اینا این کارارو انجام بدیم,
انگار باید اعدادو تبدیل کنه بعد روش کار انجام بدیم و باز تبدیلشون کنه,
(انقد دنبال تبدیلا گشتم قاطی کردم چی به چی باید تبدیل بشه):اشتباه:
حالا دوستان ی راه ساده یا ی کدی چیزی به ما بگین یا بدین ک بشه ازش استفاده کرد:ناراحت:
الن برنامه من عدد میگیره جمع میکنه ولی فقط یک رقمی باید باشه و حاصل جم هم از10بیشتر نباید باشه وگرنه یک کاراکتر چاپ میکنه.:لبخند:
اگه کسی جوابی مشابه من رو داده لطفا اینجا ب من هم بگه اخه سایتو شخم زدم ولی نتونستم به جایی برسم.
تشکر از همه :قلب:
یا علی