PDA

View Full Version : روش شروع به کار جهت برنامه نويسي با آندرويد

h_mohamadi
دوشنبه 04 دی 1391, 15:13 عصر
سلام بر اساتيد برنامه نويس آندرويد
من به دلفي کاملا مسلط هستم ولي مي خواهم جديدا برنامه نويسي با آندرويد را شروع کنم حالا مي خواستم از دوستان و اساتيد محترم راهنمايي بگيريم که براي برنامه نويسي با آندرويد بايد چيکار کنم و باچه زباني بهتر و راحتر مي شود برنامه با زبان آندرويد نوشت؟؟
ممنون مي شوم به اين تازه وارد کمک کنيد

Nevercom
دوشنبه 04 دی 1391, 17:13 عصر
خب زبان برنامه نویسی برای اندروید جاوا هست. البته میتونید توسط MonoForAndroid به زبان #C برای اندروید برنامه بنویسید.
و یا توسط Basic4Android که از زبان بیسیک استفاده میکنه.
من با Mono کار نکردم و اطلاعاتی در موردش ندارم، Basic4Android برای انجام بعضی کارها سریعتر میشه برنامه نوشت بخاطر سینتکس ساده ترش اما محدودیت هایی داره.

به هرحال روش استاندارد زبان جاوا هست. در این مورد کتاب های زیادی وجود داره همچنین ویدئو های آموزشی متعددی وجود داره. مثل مجموعه ی ۲۰۰ قسمتی آموزش اندروید توسط TheNewBoston (به زبان انگلیسی) که روی یوتیوب هم موجود هست (رو شبکه ی تورنت هم احتمالاً برای دانلود موجوده) و یا ویدئو های آموزشی رایگان Marakana Inc.

همه ی کتاب ها و ویدئو های آموزشی نحوه ی دریافت ابزار ها و پیکربندی اونها توضیح دادن، میتونید این اطلاعات رو از developer.android.com دریافت کنید.

hamid_hr
دوشنبه 04 دی 1391, 17:15 عصر
سلام
من با Eclips دارم كار ميكنم
به نظر من عاليه

كد نويسيش با جاواست و طراحي صفحه هم با XML
به نظر من همه چي داره

البته اساتيد بهتر ميتونن راهنمايي كنن

موفق باشي

shahin bahari
دوشنبه 04 دی 1391, 20:15 عصر
همون طور که دوستان اشاره کردند بهترین کار استفاده از جاوا و اکلیپس هستش. میشه گفت بیشترین منابع هم برای جاوا هست.
پیشنهاد میکنم شما با فیلم های آقای کمالان (لینک فیلم ها تو همین سایت هست یا از طریق سایت خودشون) شروع کنید.اولین استارت یکم پیچیده هست که بادیدن این فیلم ها این مشکل حل میشه.وقتی تونستید پروژه های ساده بسازید برید سراغ android documentation هایی که خود گوگل منتشر کرده.مشکلی هم بود اینجا یا stack overflow ......

h_mohamadi
چهارشنبه 06 دی 1391, 10:25 صبح
پیشنهاد میکنم شما با فیلم های آقای کمالان (لینک فیلم ها تو همین سایت هست یا از طریق سایت خودشون) شروع کنید.اولین استارت یکم پیچیده هست که بادیدن این فیلم ها این مشکل حل میشه.وقتی تونستید پروژه های ساده بسازید برید سراغ android documentation هایی که خود گوگل منتشر کرده.مشکلی هم بود اینجا یا stack overflow ......
ممنونم از راهنمايي دوستان و اساتيد خوبم
مي شود لينک فيلم هاي آقاي کمالان را بگذاريد

Modernidea
چهارشنبه 06 دی 1391, 11:41 صبح
سلام

بفرمایید، این تاپیک مربوطه
http://barnamenevis.org/showthread.php?305989-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C

و این سایت خود ایشون:
http://www.kamalan.com/

bgalborz
جمعه 08 دی 1391, 00:07 صبح
سلام
تو پست های قبلی کاملا توضیح داده شده
ولی اول باید jdk java رو دانلود کنی بعد eclipseباید دانلود بشه ورژن 2011 به بالا بعد ADT بعد هم SDK رو باید دانلود کنی که اینا همه رو میتونی تو دو سه تا سایت ایرانی پیدا کنی
www.kamalan.com
www.and-roid.ir
www.androidcode.ir
و سایت اصلی اندروید گوگل که روی ایرانی ها بستن...
https://developers.google.com/android
البته سایت کمالان خیلی خوب توضیح داده ولی باید از اولش بخونی
و به زبان جاوا هم نوشته میشه.(OOP)شی گراست.
باز هم اگه مشکلی بود بگو....

ali_ghf_bar
پنج شنبه 14 دی 1391, 10:22 صبح
لینک فیلم نیست .... ممنون

ali_ghf_bar
پنج شنبه 14 دی 1391, 10:47 صبح
با تشکر از اینکه مطالب شما بسیار عالی است

ali_ghf_bar
پنج شنبه 14 دی 1391, 10:48 صبح
ببخشید از اینکه تصویر بالا به اشتباه ارسال شد

alex0141
یک شنبه 17 دی 1391, 05:34 صبح
سلام به همه دوستان من تازه برنامه نویسی اندرویدو شروع کردم. برای اینکه بتونم بهتر یاد بگیرم نوشتن برنامه ایی برای داشگاهمون که دانشجوها بتونند شماره دانشجویی شونو وارد کنند بعد نمره های اونا براشون بیاد. که نمره رو خودم از استاد با شماره دانشجویی بگیرم بعد رو یه سروری قرار بدم نوشتن این برنامه هدف منه. که میشه یه استاد راهنمایه خوب داشته باشم.
alexrazjavan@gmail.com
اگه کسی هست کمکم کنه ایمیل بده بهم نیاز به کمک دارم. به زبان جاوا هم مسلط هستم اما نت بینز

h_mohamadi
یک شنبه 12 آبان 1392, 13:42 عصر
دوستان من مشکلم اين است که نمي توانم eclipse و sdk را نصب کنم
خيلي از سايت ها را هم خوندم ولي نشد
مي شود يک لينک آموزش کامل و بدون مشکل و يک لينک eclipse و sdk را قرار دهيد

abbasalim
یک شنبه 12 آبان 1392, 15:35 عصر
دوستان من مشکلم اين است که نمي توانم eclipse و sdk را نصب کنم
خيلي از سايت ها را هم خوندم ولي نشد
مي شود يک لينک آموزش کامل و بدون مشکل و يک لينک eclipse و sdk را قرار دهيد
http://androidcode.ir/page/android-SDK-JDK-update
اگه جاوا نصب دارید کافیه adt bundle رو دانلود و از حالت فشرده خارج کنید بعد هم داخل پوشه اکلیپس بشید و اکلیپس رو اجرا و شروع به برنامه نویسی کنید