PDA

View Full Version : مشکل در نوشتن کد اتصال به بانک ملت

minamorsali
سه شنبه 05 دی 1391, 13:12 عصر
سلام
من می خواستم کد اتصال به بانک ملت رو پیاده سازی کنم. سمپلی که خود بانک داده رو دیدم و راهنماش رو هم مطالعه کردم اما هنوز یه سری مشکلات دارم باهاش. خیلی تو سایت گشتم اما جواب سوالم و راه حل مشکلاتم رو هنوز پیدا نکردم. لطفا در این زمینه منو راهنمایی کنید. باتشکر

اول اینکه من می خوام وب سرویس بانک ملت رو به پروژه ام اضافه کنم چون در حالت وب پروجکت هستم روی پروژه ام کلیک راست باید بکنم و add Service References رو کلیک کنم و به این صورت وب سرویسم رو به پروژه می تونم اد کنم. وقتی به این روش وب سرویس را اضافه کردم کدهایی که به من میده با کدهایی که توی خود سمپل هستش فرق داره و من دسترسی به کلاس BPService.PaymentGatewayImplService ندارم ... از طرفی من دسترسی به کلاسهای bpPayRequest و... دارم نه توابعشون.... متاسفانه سمپل خود بانک ملت با این حالت فرق داره لطفا منو راهنماییم کنید

سوال دیگه ای که داشتم اینه که من هر سه تابع bpPayRequest و bpVerifyRequest و bpSettleRequest را باید در رویداد کلیک پرداخت آنلاین باید بنویسم؟میشه یه نمونه پیاده سازی واقعی از بانک ملت برام بذارید؟

با تشکر از اساتید و دوستان محترم

minamorsali
چهارشنبه 06 دی 1391, 11:25 صبح
دوستان کسی جواب سوال منو نمی دونه؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید.

HellisH
چهارشنبه 06 دی 1391, 11:54 صبح
شما از راه اشتباهی وب سرویس رو به پروژت اضافه کردی
شمنا تو همون قسمت add Service References پایین صفحه advance رو بزن و پنجرع ای که برات باز میشه باز قسمت پایینش add web references رو انتخاب کن و از این راه وب سرویستو اضافه کن تا wsdl به پروژت اضافه بشه و مثل سمپل ها بشه
باز بعد از اینا اگه مشکلت حل نشد بگو

HellisH
چهارشنبه 06 دی 1391, 11:56 صبح
در مورد قسمت آخر سوالت هم معمولا بعد از اینکه بان جواب داد بهت ازن یه صفحه میخواد که معروفه به after payment هست که در مثالاشم هست اون موقع اگه جاب درست از بانک گرفتی عملیات مربوط به خودتو مثل ذخیره کردن داده ها یا لاگ در دیتابیست انجام میدی اگه موفقیت آمیز بود settel میکنی مه بانک پواو به حساب شما بریزه وگرنه بانک به منزله انجام نشدن کامل عملیات تلقی میکنه و پولو به مشتری برمیگردونه

nasr
چهارشنبه 06 دی 1391, 12:36 عصر
مثالش را از کجا میشه گیر آورد؟

HellisH
چهارشنبه 06 دی 1391, 13:38 عصر
وقی درخواست بدید بهتون میدن خودشون
من دارم ولی الان در شرکت هستم رفتم منزل از روی لپتاپم upload میکنم نسخه c# رو البته من اول امسال سایتم رو با بانک ملت انجام دادم از اون به بعد با سرویس های بانک سامان کار کردم
خیلی بهتر هستن از لحاظ سرعت و مشتری مداری
و همینظور بان پارسیان

minamorsali
پنج شنبه 07 دی 1391, 11:01 صبح
در مورد قسمت آخر سوالت هم معمولا بعد از اینکه بان جواب داد بهت ازن یه صفحه میخواد که معروفه به after payment هست که در مثالاشم هست اون موقع اگه جاب درست از بانک گرفتی عملیات مربوط به خودتو مثل ذخیره کردن داده ها یا لاگ در دیتابیست انجام میدی اگه موفقیت آمیز بود settel میکنی مه بانک پواو به حساب شما بریزه وگرنه بانک به منزله انجام نشدن کامل عملیات تلقی میکنه و پولو به مشتری برمیگردونه

ببخشید میشه یه نمونه مثال واقعی از پرداخت برام بذارید. راستش من هنوز دقیقا نمی دونم چکار باید انجام بدم...