PDA

View Full Version : سوال: نظرتون درباره شرکت های ارائه دهنده هاست لینوکس نامحدود چیه؟

moferferi
یک شنبه 17 دی 1391, 11:37 صبح
با سلام
با عرض پوزش نمیدونم تالار درستی را واسه سوالم انتخاب کردم یا نه؟

چند وقتیه دنبال یه هاست خوب لینوکسی با فضای نامحدود میگردم.
خیلی از سایت ها هستند که (بعضی شون سابقه زیادی دارن )قیمت دادن 50 هزار یا کمتر
ایا میشه به اینا اطمینان کرد.من خودم هاست100 مگ ویندوز را سالیانه 28 هزار تومن میخرم.پس چطور طرف هاست نامحدود را داره 50 هزار تومن میفروشه؟

saadatieathar
یک شنبه 17 دی 1391, 13:18 عصر
سلام.
هاست ويندوز هميشه گرون تر از لينوكس هست دوست عزيز.
البته بايد قبلش از خودشون اطلاعات كسب كنيد كه مشخصاتش چجوريه.
ارائه هاست خيلي زياد زده اما خوب همه كه معتبر و پايدار نيستند.
يك هاستينگ بود من قبلا ديده بودم زده بود نامحدود اما خوب توي شرايطش گفته بود كه نمي تونيد به عنوان ميزباني فايل استفاده كنيد (مثلا آپلود سنتر و ...) .

moferferi
یک شنبه 17 دی 1391, 20:41 عصر
منظورتون از اینکه به عنوان میزبانی قابل استفاده نیست چیه؟
یعنی نمیشه یه cms روش اجرا کرد؟
من بیشتر یه جایی میخوام که فایل هام را روش کپی کنم
در ضمن یکی از این سایت ها همیشه تبلیغش توی وبگذر هست.کسی میدونه خوبه یا نه؟

saadatieathar
یک شنبه 17 دی 1391, 22:36 عصر
"ميزباني فايل" گفتم منظورم راه اندازي آپلود سنتر و اين جور چيز هاست.
هاست نامحدود اگر در مورد مصرف پهناي باند باشه كه خوب اكثر هاستينگ ها با پهناي باند نامحدود مي دن اما تا زماني كه سايت شما براي سايت هاي ديگه مشكل ساز نشه
چون هاست اشتراكيه حالا محدود يا نا محدود
خوب شما چرا هاست نامحدود مي خواييد ؟

moferferi
دوشنبه 18 دی 1391, 19:57 عصر
میخوام یه چیزی شبیه سایتهای دانلود نرم افزار راه اندازی کنم.
یه سوال؟
این سایتهایی که الان تعداشون هم کم نیست(مثل پی سی دانلود،سافت گذر و. ...)پهنای باندشون را چه جوری تامین میکنن.؟

saadatieathar
سه شنبه 19 دی 1391, 13:16 عصر
پهناي باند نامحدود مي گيرن.
البته هاست اشتراكي تو چنين مواردي كم مياره.بعد از مدتي كه تونسيد فعاليت كنيد اختصاصي بگيريد خيلي خوبه.
البته هاست اشتراكي هاي "هاست دي ال" خيلي خوب جوابگو هست براي چنين كارهايي.

Mohsen6558
یک شنبه 24 دی 1391, 22:30 عصر
دوست عزیز
کلا ما چیز نامحدودی نداریم
هر وقت هاردی داشتیم که نامحدود بود پس سروری هم می تونیم داشته باشیم که دارای هارد نامحدوده و به ملت ارائه کنیم
اینا یه سری تبلیغات هستن که هاست فروش ها ارائه می کنن شما کافیه یه چند صد گیگ آپ کنین روش تا صداشون در بیاد
سایت های دانلود سرور اختصاصی می گیرن مثلا یه سرور با رم دو گیگ هارد پونصد بعد رو اون آپلود می کنن
حالا بعضی دیتاسنتر ها ترافیک نامحدود می دن ولی بعضیها نه محدود می دن اینا هم می رن از نامحدود ها خرید می کنن و با اعمال یه سری محدودیت ها برای کاربر (در سرعت دانلود مثلا) سرور رو راه میندازن

afshin9032
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 16:55 عصر
معمولا از کل فضا نمی تونید استفاده کنید ، چون امکانات سخت افزاری ای قبیل سرور ها ضعیف می باشند که حتی قابلیت اجرای joomla را هم ندارند .

ahmadtiger
پنج شنبه 27 آبان 1395, 13:47 عصر
با سلام
با عرض پوزش نمیدونم تالار درستی را واسه سوالم انتخاب کردم یا نه؟

چند وقتیه دنبال یه هاست خوب لینوکسی با فضای نامحدود میگردم.
خیلی از سایت ها هستند که (بعضی شون سابقه زیادی دارن )قیمت دادن 50 هزار یا کمتر
ایا میشه به اینا اطمینان کرد.من خودم هاست100 مگ ویندوز را سالیانه 28 هزار تومن میخرم.پس چطور طرف هاست نامحدود را داره 50 هزار تومن میفروشه؟

دوسته عزیز به هیچ عنوان دنبال ایننجور هاستا نباش. همش کلاهبرداریه. نمونش سرور پارس خودم گول اپراتورش رو خوردمو یه سرویس نامحدود به حساب گرفتم . سایتمم یه سایت معمولی با بازدیده کمه که بهراحتی روی یه هاست اشتراکی ضعیف داره کار میکنه. اما چشت روز بعدو نبینه قردای انتقال سایتم به سرویسشون سایتی که تو 5ثانیه بالا میومد تو دو دقیقه بالا میاد . بعده ده تا تیکت ورداشتن میگن منابع زیاد مصرف میکنه و هزار تا بهونه میارن بعدم راحت میگن این سرویس خوب نیست پول دوباره بده اون سرویسو بگیر . بعده یه روزم که از خریدم گذشته تقاضای ابطال سرویسو بازگشت وجه رو کردم که بر اساس تبلیغاتشون تا 7روز ضمانت بازگشت دارن اما راحت میگن نمیدیم باید بسازی باهش . به حساب جز هاستینگای با سابقست . جایه درستیم نیست که ادم بتونه شگایت کنه . پس از من بهت نصیحت دورو بره اینا نری که کلاهه گشادی سرت میره

Moien Tajik
پنج شنبه 27 آبان 1395, 15:34 عصر
دوسته عزیز به هیچ عنوان دنبال ایننجور هاستا نباش. همش کلاهبرداریه. نمونش سرور پارس خودم گول اپراتورش رو خوردمو یه سرویس نامحدود به حساب گرفتم . سایتمم یه سایت معمولی با بازدیده کمه که بهراحتی روی یه هاست اشتراکی ضعیف داره کار میکنه. اما چشت روز بعدو نبینه قردای انتقال سایتم به سرویسشون سایتی که تو 5ثانیه بالا میومد تو دو دقیقه بالا میاد . بعده ده تا تیکت ورداشتن میگن منابع زیاد مصرف میکنه و هزار تا بهونه میارن بعدم راحت میگن این سرویس خوب نیست پول دوباره بده اون سرویسو بگیر . بعده یه روزم که از خریدم گذشته تقاضای ابطال سرویسو بازگشت وجه رو کردم که بر اساس تبلیغاتشون تا 7روز ضمانت بازگشت دارن اما راحت میگن نمیدیم باید بسازی باهش . به حساب جز هاستینگای با سابقست . جایه درستیم نیست که ادم بتونه شگایت کنه . پس از من بهت نصیحت دورو بره اینا نری که کلاهه گشادی سرت میره

به تاریخ ایجاد این تاپیک دقت کردین ؟!