PDA

View Full Version : Keyshot OR 3Dmax OR Maya?

kyrie-chan
یک شنبه 24 دی 1391, 18:38 عصر
سلام، می خوام یه بازی با موتور یونیتی بسازم، برای ساخت کاراکتر ها و object ها از کدوم نرم افزار بهتره استفاده بکنم، اصلا Keyshot میتونه مدلی درست کنه که وارد یونیتی بشه؟ کسی در مورد MMD چیزی شنیده؟ اون چی مدلاش تو یونیتی کاربرد داره؟

amin.v
یک شنبه 24 دی 1391, 20:11 عصر
سلام
شما هر نرم افزاری که خروجی FBX بده میتونی استفاده کنی ...
انتخاب نرم افزار هم سلیقه ای هست ، اما اگه تنهایی کار میکنید و هنوز با هیچ نرم افزار مدلینگ دیگه کار نکردید ، بلندر رو پیشنهاد میکنم شدیدا ... :لبخند:

orache
یک شنبه 24 دی 1391, 20:22 عصر
هر نرم افزاری میشه حتی خودت هم میتونی نرم افزار بسازی ولی فقط باید پلاگین fbx رو روش نصب کنی بعضی نرم افزار ها خودشون دارن مثل بلندر بعضی ها ندارن باید روشون نصب کنی
.
بلندر خودتون حساب بگیرین یه نر مافزار رایگان هست به هیچ دردی نمیخوره اصلا به هیچ درد ماد باکس هم همچنین سی نما فور دی که دیگه زد رست و...
.
اگه واقعا داری بازی میسازی بهتره از موارد زیر استفاده کنی چون اگه بری تو انجامن هارو نگاه کنی من هم برای ساخت بازی با یونیتی کلی تحقیق کردم که چی خوبه چی بده چون خودم هم در حال ساختنم
.
1 _ برای مدل سازی ابجکت و اشیا مکس ساده تریو و بهترین گذینه هست
2 _ برای ساخت کاراکتر میتونی اول تو مکس یا مایا بسازی ولی بعدش حتما باید داخل زیبراش ببریش اصلا میتونی یه راست از زیبراش استفاده کنی
3 _برای اسلحه سازی تریدی مکس خوبه من خودم فعلا 4 تا اسلحه ساختم خیلی خوبه
4 _ برای ساخت دست چون خودت هرچی بسازی میدونم چرت در میاد تو خود زیبراش یه مدل دست اماده هست همونو بگیر خروجی بگیر واسه تریدی مکس و وقتی وارد مدل شدی استخون بندی کن و اسلحتم بساز و بعد تکسچر و در مرحله ی اخر انیمیتش کن و سکانس بندی کن مثلا سکانس 1 تا 100 حرکتکردن و... بعد تو یونیتی براشون اسم بذار همین

kyrie-chan
یک شنبه 24 دی 1391, 20:22 عصر
سلام
شما هر نرم افزاری که خروجی FBX بده میتونی استفاده کنی ...
انتخاب نرم افزار هم سلیقه ای هست ، اما اگه تنهایی کار میکنید و هنوز با هیچ نرم افزار مدلینگ دیگه کار نکردید ، بلندر رو پیشنهاد میکنم شدیدا ... :لبخند:

ممنون، میتونین لینک دانلودشُ بدین، اینقدری کار باهاش راحت هست که من وسط پایان نامه نمونم؟

kyrie-chan
یک شنبه 24 دی 1391, 20:47 عصر
هر نرم افزاری میشه حتی خودت هم میتونی نرم افزار بسازی ولی فقط باید پلاگین fbx رو روش نصب کنی بعضی نرم افزار ها خودشون دارن مثل بلندر بعضی ها ندارن باید روشون نصب کنی
.
بلندر خودتون حساب بگیرین یه نر مافزار رایگان هست به هیچ دردی نمیخوره اصلا به هیچ درد ماد باکس هم همچنین سی نما فور دی که دیگه زد رست و...
.
اگه واقعا داری بازی میسازی بهتره از موارد زیر استفاده کنی چون اگه بری تو انجامن هارو نگاه کنی من هم برای ساخت بازی با یونیتی کلی تحقیق کردم که چی خوبه چی بده چون خودم هم در حال ساختنم
.
1 _ برای مدل سازی ابجکت و اشیا مکس ساده تریو و بهترین گذینه هست
2 _ برای ساخت کاراکتر میتونی اول تو مکس یا مایا بسازی ولی بعدش حتما باید داخل زیبراش ببریش اصلا میتونی یه راست از زیبراش استفاده کنی
3 _برای اسلحه سازی تریدی مکس خوبه من خودم فعلا 4 تا اسلحه ساختم خیلی خوبه
4 _ برای ساخت دست چون خودت هرچی بسازی میدونم چرت در میاد تو خود زیبراش یه مدل دست اماده هست همونو بگیر خروجی بگیر واسه تریدی مکس و وقتی وارد مدل شدی استخون بندی کن و اسلحتم بساز و بعد تکسچر و در مرحله ی اخر انیمیتش کن و سکانس بندی کن مثلا سکانس 1 تا 100 حرکتکردن و... بعد تو یونیتی براشون اسم بذار همین

من دارم یه بازی دو بعدی rpg maker تبدیل به سه بعدی میکنم ... اصلا هم هیچی یاد ندارم( پروژه پایان نامه ام هم هست خیر سرم) ... تو بازیش مبارزه نداره، یه بازی ترسناک و معمایی برای رنج سنی پایینه ...
این پلاگین که میگینُ میشه لینک دانلود برام بذارین ...
دوستام هم با زیبراش کار کردن، یاد گرفتنش سخت نیشت؟

ممنون بابت پیشنهاداتون

mohammadali1375
یک شنبه 24 دی 1391, 21:19 عصر
3D max و Maya قاعدتا چون بیشتر استفاده میشه یاد گییری و پیدا کردن منابع و ... هم راحت تر میشه. اما به نظر من هم بلندر برای بازی سازی مستقل ( و حتی حرفه ای ) گزینه ی خیلی بهتری میتونه باشه. CGnet.ir یه نگاه به اینجا بندازید آموزش های فارسی خوبی برای بلندر داره

amin.v
دوشنبه 25 دی 1391, 02:28 صبح
بلندر خودتون حساب بگیرین یه نر مافزار رایگان هست به هیچ دردی نمیخوره اصلا به هیچ درد

جالبه !!

ممنون، میتونین لینک دانلودشُ بدین، اینقدری کار باهاش راحت هست که من وسط پایان نامه نمونم؟

http://www.blender.org/download/get-blender/
آسونی و سختی یه چیز نسبی هست ، وقتی با نرم افزار کار نکردید به نظر سخت میاد وفتی باهاش اساسی کار کنید میگید خیلی راحته ...

orache
دوشنبه 25 دی 1391, 12:54 عصر
میگیم راحته نه به این معنا که اب خوردنه منظورمون اینه که اموزش زیاد داره و نسبت به نر مافزار های دیگه راحت تره ولی وقتی بخای مثلا یه اسلحه بسازی بعد از ساختش میبنی خیلی ساده و بیریخت شده باید کامل یاد بگیری و کلی تمرین کنی ولی من الان نمیدونم میخای باهاش کار کنی یا نه فقط میخام برا پایان نامت یه ویراژی بدی :قهقهه:
اگه میخای کار کنی که خونه خاله نیست بگی یه کدومو بده دانلود کنم بعد باهاش مدل بسازم
موفق باشی

kyrie-chan
دوشنبه 25 دی 1391, 14:37 عصر
میگیم راحته نه به این معنا که اب خوردنه منظورمون اینه که اموزش زیاد داره و نسبت به نر مافزار های دیگه راحت تره ولی وقتی بخای مثلا یه اسلحه بسازی بعد از ساختش میبنی خیلی ساده و بیریخت شده باید کامل یاد بگیری و کلی تمرین کنی ولی من الان نمیدونم میخای باهاش کار کنی یا نه فقط میخام برا پایان نامت یه ویراژی بدی :قهقهه:
اگه میخای کار کنی که خونه خاله نیست بگی یه کدومو بده دانلود کنم بعد باهاش مدل بسازم
موفق باشی

حرف شما درسته، راستش چند تا ایده برای ساخت بازی دارم که بعدا قصد دارم ادامه بدم، اما برای پایان نامه فقط در حدی که استاد بپسنده ( تو این 8 سالی که اینجا IT داره هیشکی بازی ارائه نداده برا همینم می خواستم یه کار نو بکنم )

kyrie-chan
جمعه 27 بهمن 1391, 14:40 عصر
این مدل (pmd.) که با نرم افزار MMD درست شده توی یونیتی وارد میشه؟ یا میشه ازش تو 3D Max یا ... خروجی مخصوص یونیتی گرفت؟