PDA

View Full Version : سوال: سورس QT5

H_G_G_I
چهارشنبه 27 دی 1391, 10:14 صبح
سلام
من QT5 رو با حجم 500 مگ دان کردم ! qt-windows-opensource-5.0.0-msvc2010_32-x86-offline.exe
نصب کردم اما سورسش نصب نشده !
QT4 که نصب کردم سورسشم بود !
موقع انتخاب لایسسنس باید چی می زدم ؟ من GPL زدم !
:ناراحت:
سورسش کجاست ؟:متفکر:

aidinMC
چهارشنبه 27 دی 1391, 12:37 عصر
نصب میشه!
ولی لانچر نداره....

mazdaxx
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 15:06 عصر
سلام :
راستی چطوری می شه از این کتاب خونه ها استفاده کرد ؟ یعنی میشه بجای استفاده از dll ها از سورس این کتابخانه استفاده کرد و دیگه نیازی به این که این dll پیش فایل اجرای باشن نباشه ؟

alamate_aoal
چهارشنبه 18 بهمن 1391, 20:01 عصر
سلام :
راستی چطوری می شه از این کتاب خونه ها استفاده کرد ؟ یعنی میشه بجای استفاده از dll ها از سورس این کتابخانه استفاده کرد و دیگه نیازی به این که این dll پیش فایل اجرای باشن نباشه ؟
سلام
کیوت باید بصورت استاتیک کامپایل بشه. آموزش نحوه انجام اینکار در قسمت <<تاپیک های اعلان>> موجوده

mazdaxx
جمعه 20 بهمن 1391, 19:51 عصر
سلام
کیوت باید بصورت استاتیک کامپایل بشه. آموزش نحوه انجام اینکار در قسمت <<تاپیک های اعلان>> موجوده

سلام :
به اون روش نیاز به لایسنس داره ضمنا همه هم کتاب خانه هاش هم استاتیک کامپایل نمیشن گویا.
روش دیگه ای نیست؟

alamate_aoal
شنبه 21 بهمن 1391, 18:16 عصر
قراره برنامه‌ات جهان شمول بشه؟ اگر پاسخت منفیه عذاب وجدان نگیر , چون کاری بدتر از تحریم‌های ناجوانمردانه اونها نکردی. گناه اینکار رو بنده راسا" به گردن می گیرم , گور بابای دیگیا.
تا جاییکه حقیر می دونم فقط ماژول webkit با کامپایل ایستا مشکل داره , ظاهرا سایر ماژول ها مشکل ندارن.

چند سال پیش یک برنامه دیده بودم که کتابخانه های مورد نیاز یک برنامه رو در یک فایل اجرایی bundle می کرد , متاسفانه اسمش یادم نیست, جستجو کن شاید به دردت بخوره.