PDA

View Full Version : سوال: چگونگی ساخت هوش مصنوعی با سی پلاس پلاس و opengl

orache
پنج شنبه 28 دی 1391, 21:45 عصر
سلام این مورد خیلی اعصابم رو ریخته بهم میخام هوش مصنوعی بسازم ولی نمیشه اشکالات زیر برای چی هست
.
روش : اینطوری تعریف کردم که وقتی ابجکت بازیکن ( ابجکت فقط یک پلیگانه با 4 ورتکس ) از دشمن ( که اونم مثل بازیکن ساخته شده ) به اندازه ی یه مربع به ابعاد یه مربع که 3 برابر دشمنه فاصله داشت دشمن متوجه ما بشه و به سمت با پیش بره ولی اینطوری عمل نمیکنه چجوری بگم متوجه ما میشه و طرف ما هم میاد ولی ما بریم چپ اون همونطوری به مسیر اولش ادامه میده و نه وای میسه نه به طرف ما میاد متاسفانه کد هام خیلی شلوغ پلوغن و خیلی هم زیاد نتوستم بذارم خاهش میکنم کمکم کنید خیلی نیازش دارم

یه نگاه به عکس زیر هم بندازین

http://s2.picofile.com/file/7624102682/ffsffsfsdf.png

amin.v
پنج شنبه 28 دی 1391, 22:46 عصر
سلام

هوش مصنوعی کاری به OpenGL و C++ نداره ، مفاهیم و مطالب مربوط به هوش مصنوعی رو یاد بگیرید تو هر زبان یا API ای میتونید پیاده کنیدش ...
اما در مورد سوالت ( در ساده ترین حالت ممکن ) برای اینکه دشمن بفهمه بهش نزدیک شده اول فاصله رو چک کن ... کد فاصله هم که دیگه کاری نداره :

sqrt ( x * x + y * y + z * z )

بعد اگه فاصله کمتر از یه مقداری و بیشتر از یه مقدار دیگه بود اونوقت میتونید مکان دشمن رو interpolate کنید به مکان player اتون ... interpolate کردن هم کدش سادس :

(b - a) * progress + a

یه کار دیگه هم البته میتونی بکنی ، اول بردار جهت رو بسازی ( b - a ) و بعد Normalize اش کنی و بعد این بردار رو به مکان دشمن اضافه کنی ...

orache
پنج شنبه 28 دی 1391, 22:49 عصر
:تشویق: :تشویق:
ایول الان فهمیدم مشکل دیگه ای داشتم بهت میگم البته یسری کارای دیگه هم بایس میکردم که یادم رفت