View Full Version : مزایا و معایب Json
mahdidabaghi
جمعه 06 بهمن 1391, 01:51 صبح
سلام به دوستان عزیز
من مدتیه که دارم روی یه cms کوچولو کار میکنم و صفحه مدیریتی اون رو به صورت فول ایجکسی (با استفاده از وب سرویس و Json) نوشتم.:خجالت:
حالا سوالاتی واسه من پیش اومده »
1 - ایا Json سر بار زیادی روی سرور ایجاد نمیکنه ؟ (توضیج این که تمام عملیات ثبت و حذف و ویرایش و رفرش شدن گرید و ... از این روش استفاده کردم)یعنی در کل صرف داره این روش یا نه ؟
2 - از اونجایی که Json و JavaScript کلاینت ساید هستند ایا از لحاظ امنیتی مشکلی پیش نمیاد؟
3 - اومدیم و اصلا جاوا اسکریپت روی مرورگر کاربر فعال نبود یا خودش به عمد (برای دیدن باگ سایت) جاوا اسکریپت مرورگرشو غیر فعال کرد. اونوقت چه راه حلی باید پیاده کنیم؟
ببخشید طولانی شد.
اگه امکان هست دوستان نظراتشونو بیان بفرمایند
plague
جمعه 06 بهمن 1391, 13:33 عصر
1 - نه , ولی نمیفهمم مثلا برای عملیات حذف یا ادیت از جیسون توی کجاش استفاده کردی !
2 - نه
3 - در اینصورت مشکل خیلی بزرگتری خواهید داشت چون دیگه کدهای ایجکس کار نمیکنه , به نظر من این دیگه مشکل کاربره که ج س نداره یا غیر فعالش کرده وضیفه شما نیست که فکر اونجاش رو بکنی
mahdidabaghi
جمعه 06 بهمن 1391, 23:41 عصر
1 - نه , ولی نمیفهمم مثلا برای عملیات حذف یا ادیت از جیسون توی کجاش استفاده کردی !
2 - نه
3 - در اینصورت مشکل خیلی بزرگتری خواهید داشت چون دیگه کدهای ایجکس کار نمیکنه , به نظر من این دیگه مشکل کاربره که ج س نداره یا غیر فعالش کرده وضیفه شما نیست که فکر اونجاش رو بکنی
مهندس من برای ویرایش و حذف میام از طریق Json وب سرویس رو فراخونی میکنم و اون وب سرویس کار حذف و ویرایش رو انجام میده
خوشحال میشم نظرات اساتید دیگه رو هم داشته باشم
Variable
شنبه 07 بهمن 1391, 01:26 صبح
من به سوال شما جواب دادم . ولی پاکش کردن:(
خب این جیسون رو نباید تو جیکوئری بپرسید که ... بعدش مدیر هم برداشته اونیکه تو جاوااسکرپیت بوده پاک کرده . نه این پستی که تو بخش جیکوئری بوده.
ای خدااااااا
در کل من فکر نمیکنم . استفاده از جیسون سرباری ایجاد کنه . چون چیزی جز متن نیست . و تو زبانی مثله پی اچ پی . فقط بایک تبدیل ساده از جیسون به ارایه . میشه ازش استفاده کرد.
روش دیگه استفاده از XML هست که اونهم متنی هست. ولی خیلی بیشتر کد نویسی داره .و این هم یعنی زحمت بیشتر برای نویسنده.
برای لحاظ امنیتی هم . شما باید درسمت سرور همه چی رو چک کنی. یعنی معتبر بودن . و یا اینکه از توابعی که کدهای اچتی امل یا زبان برنامه نویسی رو غیر فعال میکنه و فقط به صورت متن تشخیص میده. (تا این حد میدونم)
اگر هم غیر فعال بود . شما باید . یا بیخیال بشی یه پیغام به کاربر بدی که فعال نییست و باید اینجوری فعالش کنی. یا بیخیال نشی و برگردی به ده پونزده ساله پیش و یک وب سایت استاتیک به معنای واقعی بسازی :D
Variable
شنبه 07 بهمن 1391, 01:35 صبح
با جیسون . اطلاعات رو به سرور میفرستی. مثله . ای دی رکورد. یا نام مشتری . یا شماره تلفن . یا ادرس.
بعد باهمین جیسون عملیاتی رو هم که میخای انجام بدی. بهش میفرستی . مثله درج شود. پاک شود. بروز شود.
بعد سرور این اطلاعات جیسون رو میگیره . طبق محتویاتش عمل میکنه مثلا یه دستور ای ف میزاره که اگه ....
plague
شنبه 07 بهمن 1391, 20:16 عصر
با جیسون . اطلاعات رو به سرور میفرستی. مثله . ای دی رکورد. یا نام مشتری . یا شماره تلفن . یا ادرس.
بعد باهمین جیسون عملیاتی رو هم که میخای انجام بدی. بهش میفرستی . مثله درج شود. پاک شود. بروز شود.
بعد سرور این اطلاعات جیسون رو میگیره . طبق محتویاتش عمل میکنه مثلا یه دستور ای ف میزاره که اگه ....
بله ولی در حالت عادی با استفاده از ایجکس و جیکوئری این ها رو به صورت متغییر به سرور میفرستن و نیازی به تبدیل به جیسون و دوباره تبدیل اونها در سمت سرور نیست
البته ظاهرا ایشون از وبسرویس استفاده میکنن و قضیه چیز دیگست
mahdidabaghi
یک شنبه 08 بهمن 1391, 00:32 صبح
از تک تک اساتید بسیار تشکر میکنم
همون طور که من عرض کردم و جناب Varaable هم فرمودن من با کمک Json متغیرمو به تابعی که تو وب سرویس نوشتم پاس میدم و تابع در نهایت یه خروجی (sqldata reader (که خیلی دنبال این یکی میگشتم) یا bool یا ...) بدون رفرش شدن صفحه برمیگردونه.
بله ولی در حالت عادی با استفاده از ایجکس و جیکوئری این ها رو به صورت متغییر به سرور میفرستن و نیازی به تبدیل به جیسون و دوباره تبدیل اونها در سمت سرور نیست
من روش شما رو که فرمودین بدون تبدیل به سرور میفرستین رو بلد نیستم.خوشحال میشم از دانش و علم شما دوست عزیز هم در صورت تمایلتون استفاده کنم
hgh.just.hony
یک شنبه 08 بهمن 1391, 08:21 صبح
یکی اینو تو یه پستی (http://barnamenevis.org/showthread.php?296188-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-json-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D9%85.&p=1301288&viewfull=1#post1301288)نوشته بود
plague (http://barnamenevis.org/member.php?123420-plague) هم که اینجور گفته !!!!
حالا اخرش بد شد یا خوب یا زیادیش بده ؟؟؟:متفکر:
mahdidabaghi
دوشنبه 09 بهمن 1391, 23:46 عصر
راستش منم موندم خوبه یا بده؟
خیر سرم 2-3 هفته هست که کلا برنامممو با json پیاده کردم .بماند که چه بدبختی کشیدم حالا ...
ای بابا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.