View Full Version : موقع Share کردن ...
reza1357
دوشنبه 17 بهمن 1384, 18:48 عصر
سلام
یک سری ابزارهایی در ویندوز xp نصب میکنند که موقع Share کردن یک سری Limite های در اختیار کاربر قرار میده تا دسترسی به داده ها از امنیت بیشتری برخوردار شود میخوام بدونم این ابزارها چی هستند ؟
ایا هنگام نصب ویندوز xp این ابزارها نصب میشن ؟
ایا ابزارهایی دیگری هست برای اشتراک گذاری داده ها در شبکه که از امنیت بیشتری برخوردار باشند
reza1357
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 21:39 عصر
بعضی از ورژن ویندوزهای Xp چنین محدودیتهایی در اختیار کاربر میده
کسی تا حالا به چنین چیزی بر نخرده ؟
Identifier
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 07:59 صبح
کسی تا حالا به چنین چیزی بر نخرده ؟
دقیق منظور شما روشن نیست ولی اگر میخواهید امنیت اطلاعات share شده بیشتر باشد
1- از فایل سیستم NTFS استفاده کنید که tab Security فعال شود
2- در Folder Option گزینه Simple File Sharing رو غیر فعال کنید در این صورت برای دسترسی به موارد share شده نیاز به Authntication میباشد و در قسمت Security هم میتونید دسترسی کاربران را به پوشه مورد نظر محدود کنید.
موفق باشید
abaskh
دوشنبه 08 اسفند 1384, 22:59 عصر
سلام
برای پوشه های share شده احتیاجی به تغییرات در زبانه Security نیست و همچنین احتیاجی به برداشتن تیک use Simple file نیست بلکه خود زبانه Sharing دکمه Permissions دارد که با آن می توان محدودیتهایی برای دسترسی کاربران دیگر قرار داد و حتی با گزینه Allow this number users می توان تعداد کاربران همزمان را تغییر داد
Identifier
سه شنبه 09 اسفند 1384, 07:24 صبح
سلام
برای پوشه های share شده احتیاجی به تغییرات در زبانه Security نیست و همچنین احتیاجی به برداشتن تیک use Simple file نیست بلکه خود زبانه Sharing دکمه Permissions دارد که با آن می توان محدودیتهایی برای دسترسی کاربران دیگر قرار داد و حتی با گزینه Allow this number users می توان تعداد کاربران همزمان را تغییر داد
اگر simple File Sharing فعال باشد به طور پیش فرض زمانی که یک پوشه Share میشه یدون نیاز به Password قابل رویت هست و موردمهمتر از اون در صورت غیر فعال نبودن این گزینه Object های DCOM از بیرون قابل دسترسی هستند
البته صحبت های شما صحیح و بجا ولی بستگی داره ببنیم ار چه دیدی می خواهیم به امنیت نگاه کنیم
موفق باشید
reza1357
سه شنبه 16 اسفند 1384, 13:34 عصر
چطوری میشه برای پوشه share شده پسورد گذاشت
با تشکر
abaskh
سه شنبه 16 اسفند 1384, 23:35 عصر
سلام
وقتی در زبانه sharing هستی دکمه ای دارد به نام Permission با انتخاب این دکمه می توانید مجوز دسترسی به کاربران مختلف را تنظیم کنید و فقط کاربرانی می توانند از طریق کامپیوتر خود به این پوشه Share شده دسترسی پیدا کنند که مجوز دسترسی داشته باشند.
اگر منظورتان در کامپیوتر Local است قضیه کاملا متفاوت می شود.
reza1357
چهارشنبه 17 اسفند 1384, 13:34 عصر
اخه من قبلا عرض کردم مشکل من اشتراک گذاری پوشه ها نیست مشکلم محدودیتها و مجوزهایی که روی پوشه ها می گذارند
اگه به پستهای قبلی برگردید شاید متوجه منظورم بشید
abaskh
شنبه 27 اسفند 1384, 01:15 صبح
سلام
من هم درباره مجوزها برایتان نوشتم .آن هم خیلی واضح . یک بار دیگر بخون اگر حل نشد دقیقا اشکالت را بنویس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.