PDA

View Full Version : نرم افزار استادیار برای اندروید

bethoveen
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 00:04 صبح
سلام دوستان...استادم برای پروژه کارشناسی بهم تکلیف کرده تا یه نرم افزار اندروید براش بنویسم که بتونه تمام کارای کلاسیشو با اون انجام بده از قبیل تنظیم کلاسا و دانشجوهای هر کلاس و حضور و غیاب هر جلسه و نمره دهی ......
سابقه برنامه نویسی موبایل ندارم اما جاوا کار کردم .........یه سوالی ازتون دارم اینه که به نظرتون از پایگاه داده اندروید استفاده کنم برا حمع اوری اطلاعات لازم یا صرفا همون رید یا رایت از فایل کافیه؟؟؟؟؟خوش حال میشم اگه نظر بدین.....

Nevercom
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 00:12 صبح
بنظر من از پایگاه داده استفاده کنید. ساخت یافته هست و اطلاعات رو طبقه بندی شده تحت یک فایل در دسترس دارید.
با کوئری های ساده میتونید براحتی در دیتابیس جستجو کنید. و به توسعه پذیری برنامه تون هم کمک میکنه.

bethoveen
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 21:50 عصر
بنظر من از پایگاه داده استفاده کنید. ساخت یافته هست و اطلاعات رو طبقه بندی شده تحت یک فایل در دسترس دارید.
با کوئری های ساده میتونید براحتی در دیتابیس جستجو کنید. و به توسعه پذیری برنامه تون هم کمک میکنه.

ممنونم دوست عزیز...فقط یه سوال من اکثر سایتا و رفرنسهارو گشتم اما در مورد SQLite خیلی کم توضیح دادن،اگه تونستی چند تا منبغ هم بهم معرفی کنی خیلی خوب میشد....

sajadpm
جمعه 13 بهمن 1391, 07:54 صبح
vogella.com/articles/AndroidSQLite/article.html
از اینجا می توانید استفاده کنید

sina_oonline
جمعه 13 بهمن 1391, 21:41 عصر
سلام
قطعا SQLite توصیه میشه.کار با اون چندان مثل سایر دیتابیس ها و ساده هست.
و خلاصه بهتون بگم کار با دیتابیس از کار با فایل در آندروید بسیار بسیار آسون تر هستش :)