PDA

View Full Version : خبر: برگزاری نشست صمیمانه اعضای تالار PHP در اصفهان

صفحه : 1 [2] 3

MMSHFE
شنبه 24 فروردین 1392, 12:20 عصر
پس تا اینجا 3 نفر 11 اردیبهشت رو انتخاب کردن و دو نفر هم با 12 اردیبهشت موافق بودن. مجدداً یادآوری میکنم که 11 اردیبهشت از 8 صبح تا 5 عصر خالیه و بقیه روز رزرو شده اما 12 اردیبهشت کاملاً آزاده. ضمناً دوستان لطف کنن سریعتر اطلاع بدن که تصمیم بگیریم چون این دو روز اگه پر بشه، میره تا بعد از 26 اردیبهشت.

***BiDaK***
شنبه 24 فروردین 1392, 12:22 عصر
پس تا اینجا 3 نفر 11 اردیبهشت رو انتخاب کردن و دو نفر هم با 12 اردیبهشت موافق بودن. مجدداً یادآوری میکنم که 11 اردیبهشت از 8 صبح تا 5 عصر خالیه و بقیه روز رزرو شده اما 12 اردیبهشت کاملاً آزاده. ضمناً دوستان لطف کنن سریعتر اطلاع بدن که تصمیم بگیریم چون این دو روز اگه پر بشه، میره تا بعد از 26 اردیبهشت.
ااااااا اگه اینجوریه و فقط 1روز نشست قراره باشه 12 هم بهتره:لبخند: اگه دوروزه 11 هم خوبه.در کل رای منو پاک کنین:لبخند:

Moh@mmad
شنبه 24 فروردین 1392, 12:26 عصر
MMSHFE (http://barnamenevis.org/member.php?55504-MMSHFE) چرا سوال منو حذف کردی ؟ بلد نیستی خب بگو بلد نیستم فکر نکنم توی این تاپیک درمورد موضوع مهم و تخصصی بحث میشد که شما پست بنده رو حذف کردید

MMSHFE
شنبه 24 فروردین 1392, 12:27 عصر
نه نشست یکروزه هست. پس شما نظرتون روی 12 هست و رأی به 11 رو پس میگیرین؟ اگه اینطوریه دوباره نتیجه 2-2 شد.

***BiDaK***
شنبه 24 فروردین 1392, 12:29 عصر
نه نشست یکروزه هست. پس شما نظرتون روی 12 هست و رأی به 11 رو پس میگیرین؟ اگه اینطوریه دوباره نتیجه 2-2 شد.
آره.12 :دی

MMSHFE
شنبه 24 فروردین 1392, 12:39 عصر
MMSHFE (http://barnamenevis.org/member.php?55504-MMSHFE) چرا سوال منو حذف کردی ؟ بلد نیستی خب بگو بلد نیستم فکر نکنم توی این تاپیک درمورد موضوع مهم و تخصصی بحث میشد که شما پست بنده رو حذف کردید
دوست عزیز، سؤال شما ارتباطی به این تاپیک نداشت. بهتره قوانین سایت رو بخونید. بحث اصلاً سر بلد بودن یا نبودن سؤال ساده ای که مطرح کردین نیست. بهتره در بخش قوانین که توی امضام هست، قسمت Off Topic رو بخونید تا متوجه بشین. علت حذف سؤال شما رو نوشته بودم.

***BiDaK***
شنبه 24 فروردین 1392, 12:41 عصر
ممنون از لطفتون, ولی زنده ش یه چیز دیگه س. البته هرگز به ارزش و جذابیت نشستمون نخواهد بود, تاریخ و ساعت دقیقش هم میشه 11 اردبیهست 92, ساعت 23:15 دقیقه, برنامه گزارش ورزشی از شبکه سه سیما.
منو رضا قراره باهم بیایم, و اگه روز 11هم نشست برگزار بشه و اگه رضا موافقت کنه شب میریم هتل که هم فوتبالرو ببینیم و هم یه استراحتی کنیم.

اگه 11هم برگزار شه, 100% هتل میگیرم که به فوتباله برسم. نهایتش واسه یه شب یه هتل متوسط 250 تومنه میشه دیگه!

خوب ظاهرا یکی از مایه دارا کشف شد:لبخند:

rezaonline.net
شنبه 24 فروردین 1392, 15:22 عصر
سامان انقدر تبلیغ نکن بر علیه من .
من فوتبالی نیستم ، قربون دستت توی همون چادر میخوابم .

آقای شهرکی باید کی (what time) به سالن سفارش رزرو بدید ؟
تا چند روز قبلش نتیجه گیری بشه تا یه وقت مشکلی پیش نیاد .
اینور مام باید بریم تعاونی بلیط ملیط آآ رو جور کنیم و یه حساب کتاب کنیم یه هویی ساعت 5 صبح نیافتیم اصفهان ، که ملت خوابن :)
یه راهنما هم در نظر بگیرید از ترمینال به بعد هوای مارو داشته باشه دیر نکنیم .

Veteran
شنبه 24 فروردین 1392, 16:42 عصر
نه عزیزم ۱۱ اردیبهشت چیه
کلاس داریم بابا
فوتبال میخواین چیکار
نه اقا همون ۱۲ پنجشنبه خوبه که ما روز ۴ شنبه مورخ ۱۱\۲\۱۳۹۲ راه بیوفتیم فرداش اونجا باشی

Unique
شنبه 24 فروردین 1392, 17:46 عصر
به نظر من هم ۱۱ اردیبهشت بهتره و میتونید زمان بیشتری داشته باشین.

$ M 3 H R D A D $
شنبه 24 فروردین 1392, 18:34 عصر
12 کاملا خالیه !
5 شنبه هم هست 4 شنبه غروب راه میافتیم 5 و جمعه بیکاریم
اما اگه 4 شنبه باشه 3 شنبه هم باید از کلاس و دوه و شاگرد همه زد

البته به استارت آپ که کلا نمیرسیم !!!!!!!

***BiDaK***
شنبه 24 فروردین 1392, 18:54 عصر
12 دیگه وزنش سنگین شد.تموم:قهقهه:

***BiDaK***
شنبه 24 فروردین 1392, 19:15 عصر
استارت آپو بی خی بابا! بعدشم اگه نشستو پنجشنبه برگزار کنیم دیگه فرداش پرنده تو اصفهان پر نمیزنه, ما که تا اونجا میریم, پس یه جوری بریم که چهارشنبه نشستو داشته باشیم و حداقل پنجشنبه بیکار باشیم بریم یه چرخی بزنیم. به نظر من که 11 توپه توپه.

بعدشم هیچی معلوم نیست, دیدی مث نشست وزرای ایران با گروه 5 + 1 مذاکراتمون طول کشید که میتونیم پنجشنبه صبح باز دورهم جمع شیم.
اصلا ایده خوبی شد هااا؟! هم چهارشنبه هم پنجشنبه. حداقل یه 10 ساعتی دورهم باشیم. مطمئنا نمیشه با 3-4 ساعت هم باهم آشنا شد هم حرف زد هم برنامه هارو مرور کرد هم استراحت کرد و هم هدف گذاری و ... داشته باشیم. نظرتون چیه؟
نگزان پر نزدن پرنده نباش :دی اونجا اصفهانه جمعه رو هم خالی نمیذارن:لبخند:
در هرصورت ما مطیع جمعیم.ولی اگه قراره فقط 4شنبه باشه همون پنجشنبه بهتره چون زمان بیشتری داریم

Veteran
شنبه 24 فروردین 1392, 20:24 عصر
به نظر من هم ۱۱ اردیبهشت بهتره و میتونید زمان بیشتری داشته باشین.

۱۱ اردیبهشت کامل خالی نیست
طبق چیزی که اقای شهرکی گفتن تا ۵ عصر هست
اما ۱۲ اردیبهشت کامل خالیه

ما اگه بخوایم ۴ شنبه بگیریم کلاس سه شنبه رو دیگه نمیتونیم بریم
همون ۱۲ اردیبهشت بهتره
درسا هم فشرده شدن اگه ی.جلسه نریم کلی ضرر میکنیم
همون ۱۲ اردیبهشت خوبه
جناب شهرکی ساعت رو هم مشخص کنین که بتونیم بلیط رفت و برگشت بگیریم

Veteran
شنبه 24 فروردین 1392, 20:30 عصر
11 اردبیهشت, 11 اردیبهشته دیگه. واقعا اینو نمیدونی؟

جانمی جان
چه با نمکی شما
خوبه
توی نشست با وجود ادم مثل شما قطعا بهمون خوش میگذره

zarifcomputer
شنبه 24 فروردین 1392, 20:36 عصر
وحدت نظرتون منو تحت تاثیر قرار داد

میگم اگه تونستید برای هماهنگی کشور های شرکت کننده در اجلاس سالانه سازمان ملل هم یه برنامه ریزی دقیق انجام بدید . اون بیچاره ها هم هر سال برای تعیین روز و ساعت اجلاس مشکل دارن!

poriab
شنبه 24 فروردین 1392, 21:08 عصر
قطعا 12 اردیبهشت !

بازی بارسا 11 اردیبهشت ساعت 23 هست ، میام اونجا تعریف می کنم برات Colors !!

***BiDaK***
شنبه 24 فروردین 1392, 21:54 عصر
چشم داش مهرداد, هر چی شما بگی
مشکل توو سه چهار ساعت آشنایی نمیشه هم حله :دی کافیه توو جمع اول دنبال بیدک بگردی توو 23 ثانیه باهم آشنا میشیم.بقیه هم میتونن ثانیشو بگن:لبخند:

Veteran
شنبه 24 فروردین 1392, 21:57 عصر
نه داداش ما با کسی لج نیستیم
اما شرایط طوریه که واقعا نمیشه یک روز کلاس رو نرفت
۲۰ واحد
۴ تا ۳ واحدی
۴ تا استاد عقده ایی
که ۶ واحدش روز سه شنبه هست
البته من کلا میگم
بچه ها اکثرا دانشجو هستند
این ترم هم خودش کمه
کلاس فوق برنامه هم میزارن
مشکل ساز میشه
منم خودم بچه خوزستانم
دانشجو مشهدم
از مشهد میام

Veteran
شنبه 24 فروردین 1392, 22:01 عصر
دوستانی که میگن نمیشه اشنا شد توی ۵ ساعت
بهتون قول میدم بعد از نشست باهم ی کشتی هم بگیریم
اسمت چیه
بچه کجایی
تخصص
تموم
حالا بیا باهم ی کشتی بگیریم
مگه مراسم ازدواجه
توی این چند ساعت میشه کامل باهم اشنا بشین
البته من خودم بچه جنوبم سره دو وقیقه باهمه پسر خاله میشیم

***BiDaK***
شنبه 24 فروردین 1392, 22:04 عصر
دوستانی که میگن نمیشه اشنا شد توی ۵ ساعت
بهتون قول میدم بعد از نشست باهم ی کشتی هم بگیریم
اسمت چیه
بچه کجایی
تخصص
تموم
حالا بیا باهم ی کشتی بگیریم
مگه مراسم ازدواجه
توی این چند ساعت میشه کامل باهم اشنا بشین
البته من خودم بچه جنوبم سره دو وقیقه باهمه پسر خاله میشیم
آقا وزن بندی منو بزار توو 80 به بالا:لبخند:
همچین گفتی جنوب:دی دو دیقه زیاده:دی

Veteran
شنبه 24 فروردین 1392, 23:08 عصر
آقا وزن بندی منو بزار توو 80 به بالا:لبخند:
همچین گفتی جنوب:دی دو دیقه زیاده:دی
خوبه
با خودم مسابقه میدیم
من همشهری عبدولی ام ! حواست به خودت باشه
همون که قهرمان جهانه

***BiDaK***
شنبه 24 فروردین 1392, 23:31 عصر
با این روندی که شما دارید پیش میرید بجای لب تاپ یک کیسه تخمه بخریم با پنجه بکس و دوبنده قرمز و آبی :دی بهتره !
اقا میگم مشکل چیه ! چه اسیری شدیما ! گفتند نشست صمیمی اما نه انقدر که یارو و بگیری ضربه فنی کنیhttp://www.p30up.ir/file/2jmaim39ht02dqzvub2.gif

Veteran
شنبه 24 فروردین 1392, 23:43 عصر
خوب از بحث خارج شدیم
........................
اقا همون 12 اردیبهشت

MMSHFE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 00:52 صبح
دوستان بهتره یکم جدی باشین. تصور کنید کسانی که قراره با دیدن این تاپیک تصمیم بگیرن بیان توی نشست، الآن چه برداشتی میکنن! تا اینجا بنظرم 12 اردیبهشت مناسبتر باشه چون بعدش هم تعطیلیه و زمان کافی برای برگشت به شهرستان هست. اما چند نکته رو هم بد نیست بگم که اوضاع اصفهان یکم دستتون بیاد:
1- توی پارک نمیتونید بخوابید وگرنه 4 صبح همزمان با آبیاری قطره ای چمن پارکها با لباس خیس از خواب بیدار خواهید شد. با کسی هم تعارف ندارن.
2- فقط توی یکسری پارکهای مشخص میتونید چادر بزنید که اونها هم با محل برگزاری جلسه فاصله دارن. پس اگه هزینه اسکان توی هتل یا مسافرخونه براتون سنگینه، به فکر بلیط برگشت هم باشین. شرمنده یکم رک صحبت میکنم ولی واقعاً قصدم اینه که براتون مشکلی پیش نیاد. من فقط مسئولیت رزرو سالن و پذیرایی رو تقبل کردم (پذیرایی مختصر با کیک و آبمیوه - بعداً نگین ناهار هم پای منه).
3- از اونجا که اکثراً صبح میرسین، جلسه زودتر از 10 شروع نمیشه. پس 12 اردیبهشت مناسبتره چون لااقل از اونطرف وقت داریم که جلسه رو طولانی کنیم.
4- نگران تفریح روز جمعه نباشین چون اگه بخواین به اماکن دیدنی اصفهان تشریف ببرین، این نکته یادتون باشه که اینجا در ایام کاری کسی برای تفریح بیرون نمیره و درنتیجه برخلاف تصور که میگین پرنده پر نمیزنه، روز جمعه توی پارکها و اماکن تفریحی جای سوزن انداختن نیست.
5- جلسه جدیه. درسته که محیط دوستانه خواهد بود اما شوخی و تفریح پشت در سالن اجتماعات تمام میشه. همچنین توی این تاپیک بهتره یکم رعایت کنید. واقعاً با این شوخیها فکر میکنید کسی به نهادی که بخوایم راه بندازیم امیدوار خواهد بود؟
اگه همه موافق هستند، بگین که برای 12 اردیبهشت سالن رو بگیرم.

***BiDaK***
یک شنبه 25 فروردین 1392, 01:01 صبح
اینا نمک قبل نشست بود:لبخندساده:
12 عالیه.
2نفر دیگه هم پولو ریخته بودن اسمشونو ثبت نکردین

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 25 فروردین 1392, 01:04 صبح
هزینه مسافرخونه یا هتل و مشخصی میکردین خیلی خوب بود

MMSHFE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 01:04 صبح
قرار بود نام کاربریشونو بنویسن.

MMSHFE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 01:07 صبح
ضمناً دوستان عزیز عنایت داشته باشن، با این آمار (9 نفر) من سالن رو رزرو نمیکنم. فقط تاریخ رو میگم که اگه کسی خواست، بهم اطلاع بدن. اگه میخواین قطعی بشه، دست بجنبونید.

$ M 3 H R D A D $
یک شنبه 25 فروردین 1392, 01:12 صبح
بله تا تعداد مناسب نباشه اصلا برگزار نکنیم بهتره

MMSHFE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 01:15 صبح
هزینه مسافرخونه یا هتل و مشخصی میکردین خیلی خوب بود
http://www.esfahanhotels.org
میتونید آنلاین با تخفیف هم رزرو کنید. مثلاً هتل ماهان که توی همون خیابان 22 بهمن هست و پیاده تا محل برگزاری 5 دقیقه راه داره، چهار تخته شبی 170 هزار تومان میشه.
این سایت هم هست:
http://www.eghamat24.com/Hotels-Esfahan
که اینم آنلاین با 3 درصد تخفیف میتونید هتل ماهان رو رزرو کنید.

mohsen6500
یک شنبه 25 فروردین 1392, 01:18 صبح
سلام دوستان
بنده هم مناسب ترین تاریخ رو 12 اردیبهشت می دونم
دوستانی که میخوان برن گردش و تفریح هم میتونن یه روز بعدش برن
فعلا بحث مهم ، بحث نشست دوستان
بابا یکمی جدی تر باشید لطفا
آخه فوتبال که آخرش جایزه رو یکی دیگه می بره چه سودی میتونه داشته باشه؟!
تازه شم این حالا نیمه نهاییه شما فینال و بشین تو خونه با کمال میل ببین!
واسه گردش و تفریح و لطیفه و بزله گویی هم مطمئن باشید هیچ وقت دیر نمیشه!
موفق باشین همگی
به امید فردایی بهتر برای همه دوستان

***BiDaK***
یک شنبه 25 فروردین 1392, 01:19 صبح
9 نفر نیستیم که.با اون دو نفری که ریخته بودن 11 با رنگارنگ 12 با محسن 13 با یکی دوتا اصفهانی هم 15 نفر.ایشالله زودتر اینا هم ثبت نام میکنن

MMSHFE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 01:24 صبح
فعلاً 9 نفر قطعی با آیدیهاشون مشخص شدن. 2 نفر هم هنوز آیدیشون مشخص نیست ولی با احتساب اونها میشیم 11 نفر. بقیه هم (جسارت نشه) تا وقتی هزینه رو واریز نکردن، نمیتونیم قطعی جزو فهرست قرار بدیم. بنابراین فعلاً 11 نفر داریم و تا حدنصاب 19 نفر دیگه اختلافه. ازطرف دیگه حداکثر ظرفیت سالن هم 50 نفره که اون مهم نیست ولی حداقل باید 30 نفر بشیم چون باید فهرست اسامی رو اعلام کنم و اگه کمتر از حدنصاب باشه سالن رو اختصاص نمیدن.

MMSHFE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 01:25 صبح
میتونید آنلاین با تخفیف هم رزرو کنید. مثلاً هتل ماهان که توی همون خیابان 22 بهمن هست و پیاده تا محل برگزاری 5 دقیقه راه داره، چهار تخته شبی 170 هزار تومان میشه.
این سایت هم هست:

MMSHFE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 01:28 صبح
آقا محسن هم ثبت نام کردن. با این حساب، تا الآن 12 نفر (شامل 2 نفر گمنام) داریم.

saman-arsenal
یک شنبه 25 فروردین 1392, 11:35 صبح
سلام
ببخشید 2 روز غیبت داشتم واس همین الان نام کاربری خودمو دوستم و به آقای شهرکی پیام دادم

saman-arsenal
یک شنبه 25 فروردین 1392, 11:41 صبح
به نظر منم 12 اردیبهشت خوبه

MMSHFE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 12:29 عصر
اسامی درست شد. الآن 11 نفر ثبت نام شدن. یک کاربر به اشتباه ثبت شده بود که فکر میکردم 12 نفر داریم ولی الآن 11 نفر قطعی شدن. بقیه هم هرچه سریعتر اعلام کنن.

saman-arsenal
یک شنبه 25 فروردین 1392, 12:58 عصر
الان ما از گمنامی در اومدیم دیگه درسته ؟؟؟:بامزه::لبخند:

***BiDaK***
یک شنبه 25 فروردین 1392, 13:02 عصر
لینکای هتل واسه چن نفریه که هتل میخواستن بگیرن.بقیه هم که ثبت نام نکردن از هزینه شب موندن نترسن چون همه که هتل نمیرن..چن نفر میشیم یه جایی کارتنی واسه خواب پیدا میکنیم.
من همیشه مطیع جمعم:لبخند:

saman-arsenal
یک شنبه 25 فروردین 1392, 13:12 عصر
لینکای هتل واسه چن نفریه که هتل میخواستن بگیرن.بقیه هم که ثبت نام نکردن از هزینه شب موندن نترسن چون همه که هتل نمیرن..چن نفر میشیم یه جایی کارتنی واسه خواب پیدا میکنیم.
من همیشه مطیع جمعم:لبخند:
آره بابا پول هتل کی داره آخه:لبخند:
موافق کارتن خوابیم:چشمک:

Veteran
یک شنبه 25 فروردین 1392, 13:26 عصر
بچه ها نگران نباشید
حالا ی فکریش میکنیم
جناب شهرکی میخواد بچه هارو ببره خونشون مهمون کنه
اگر دوستان موافق باشن درخواست جناب شهرکی رو قبول کنیم :لبخند:
اگر موافق نیستید
میریم همون پارکی چیزی
دوربین هم میارم فیلم و عکس بگیریم

saman-arsenal
یک شنبه 25 فروردین 1392, 13:28 عصر
اسامی درست شد. الآن 11 نفر ثبت نام شدن. یک کاربر به اشتباه ثبت شده بود که فکر میکردم 12 نفر داریم ولی الآن 11 نفر قطعی شدن. بقیه هم هرچه سریعتر اعلام کنن.

آمار خیلی کمه فکر میکردم توو این دو روز که نبودم حداقل به 18 نفر برسه :متفکر:

دوستان لطف کنن فقط به ثبت نام خودشون اکتفا نکنن توو دوستاشون هرکی علاقه به برنامه نویسی داره رو سعی کنه دعوتش کنه یه جوری از این نشست و فوایدش آگاهشون کنن من خودم اول که به دوستم گفتم گفت نه این نشست الکی و اینجور حرفا اما بعد صحبتای آقای شهرکی سیو کردم و رفتم واسش خوندم تونستم راضیش کنم واس اومدن توو نشست

saman-arsenal
یک شنبه 25 فروردین 1392, 13:31 عصر
بچه ها نگران نباشید
حالا ی فکریش میکنیم
جناب شهرکی میخواد بچه هارو ببره خونشون مهمون کنه
اگر دوستان موافق باشن درخواست جناب شهرکی رو قبول کنیم :لبخند:
اگر موافق نیستید
میریم همون پارکی چیزی
دوربین هم میارم فیلم و عکس بگیریم

هرچند دوست ندارم حرف آقای شهرکی رو زمین بندازم و دعوتش و رد کنم اما توو پارک و کنار دوستان و شیطنت کردن فکر کنم بیشتر خوش میگذره:بامزه:

ravand
یک شنبه 25 فروردین 1392, 14:06 عصر
این سایت هم هست:

مهندس مگه این نشست چند روزه ؟

***BiDaK***
یک شنبه 25 فروردین 1392, 14:12 عصر
مهندس مگه این نشست چند روزه ؟
یک روزه...

MMSHFE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 14:37 عصر
نشست یکروزه ولی اگه کسی بخواد فرداش که جمعه هست هم اصفهان باشه و از جاهای دیدنی بازدید کنه و بعد برگرده شهرش، میتونن هتل رزرو کنن.

***BiDaK***
یک شنبه 25 فروردین 1392, 20:03 عصر
کسی نمیخواد دست بکار بشه؟:متفکر::متفکر::متفکر::مت کر:

mohsen6500
یک شنبه 25 فروردین 1392, 20:35 عصر
والا منکه دو تو انجمن دیگه ایت تاپیک رو گذاشتم
ولی خوب به نسبت انجمن برنامه نویس بازدیدشون کمتره
به اونایی که فکر می کردم هم به آی دی شون پیام دادم
دیگه چیکار میشه کرد به نظرتون دوستان؟

zarifcomputer
یک شنبه 25 فروردین 1392, 20:54 عصر
جمعیت کشور حدودا 80 میلیون نفر
از این جمعیت تعداد زیادی با کامپیوتر سر و کار دارند (؟%)
از این تعداد عده ای برنامه نویس هستند (؟%)
از این عده گروهی PHP کار هستند (؟%)
از این گروه بخشی در سایت برنامه نویس عضو هستند (؟%)
از این بخش قسمتی به این تالار سر میزنند (؟%)
از این قسمت برخی علاقمند به شرکت در این نشست هستند (؟%)
و
از این برخی هم تا کنون فقط 11 نفر یاران واقعی نشست هستند (؟%)

پیدا کنید درصد تخمینی داخل پرانتز ها را :متفکر:

poriab
یک شنبه 25 فروردین 1392, 22:17 عصر
شرکت کنندگان در نشست :

کسانی هستند با پشتکار و علاقه زیاد به برنامه نویسی ، افراد دوست داشتنی ، فعال و کوشا...

شرکت نکنندگان !! در نشست :

1- کسانی هستند که روحشون از این همچین نشستی بی خبر هست -->کم نیستند

2- کسانی هستند که دوست دارن ولی حالش رو ندارن ! --> 55% کسانی که از این نشست با خبر هستند

3- کسانی هستند که دوست دارن ولی مشغله زیاد کاری اجازه نمی ده ! --> 40% کسانی که از این نشست با خبر هستند

4- کسانی هستند که دوست دارن ولی فکر می کنند همچین نشستی بی فایده هست ! --> 5% کسانی که از این نشست با خبر هستند

اگه کسی جا مونده بگه !!

***BiDaK***
یک شنبه 25 فروردین 1392, 22:38 عصر
ولی این نشست با هر شرایطی شده باید به حد نصاب برسه:متفکر: حالا شده 12 اردیبهشت بشه یا اینکه بعد خرداد بیفته.حیفه یه موضوعی به این خوبی باز بشه خیلی راحتم بسته بشه:عصبانی++:

saman-arsenal
یک شنبه 25 فروردین 1392, 22:53 عصر
ولی این نشست با هر شرایطی شده باید به حد نصاب برسه:متفکر: حالا شده 12 اردیبهشت بشه یا اینکه بعد خرداد بیفته.حیفه یه موضوعی به این خوبی باز بشه خیلی راحتم بسته بشه:عصبانی++:

آره واقعا هم همینطوره ، خیلی حیفه که این نشست به این خوبی برگزار نشه:گریه: . . . نه به خاطر همین یه جلسه ها . . . به خاطر نشست های بعدی و پیشرفت های بعدی ای که واس افراد حاضر توو این نشست از جمله خودم میتونه داشته باشه .

تا الان چند نفر از اصفهانی ها ثبت نام کردن؟؟؟:متفکر:

***BiDaK***
یک شنبه 25 فروردین 1392, 22:54 عصر
آره واقعا هم همینطوره ، خیلی حیفه که این نشست به این خوبی برگزار نشه:گریه: . . . نه به خاطر همین یه جلسه ها . . . به خاطر نشست های بعدی و پیشرفت های بعدی ای که واس افراد حاضر توو این نشست از جمله خودم میتونه داشته باشه .

تا الان چند نفر از اصفهانی ها ثبت نام کردن؟؟؟:متفکر:
ظاهرا اصفهانیا با صفر نفر شرکت کننده پرچمشون بالاس:لبخند:

MMSHFE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 22:57 عصر
ای بابا خودم و آقا محسن که هستیم فعلاً !

***BiDaK***
یک شنبه 25 فروردین 1392, 22:59 عصر
آقا محسن ظاهرا اصفهانی نیستن شماهم مثل ما.فقط یکم زودتر اونجا مستقر شدین:لبخند:

saman-arsenal
یک شنبه 25 فروردین 1392, 23:04 عصر

آقای شهرکی شما حساب نمیشید چون خودتون مسئول این نشست هستید:لبخند: بعدش هم آخه نشست توو اصفهان باشه بعد فقط دو نفر اصفهانی حضور داشته باشن یعنی واقعا توو این تالار فقط دو نفر اصفهانی هستن؟؟؟؟؟؟:متفکر::لبخند:

***BiDaK***
یک شنبه 25 فروردین 1392, 23:05 عصر
آقای شهرکی شما حساب نمیشید چون خودتون مسئول این نشست هستید:لبخند: بعدش هم آخه نشست توو اصفهان باشه بعد فقط دو نفر اصفهانی حضور داشته باشن یعنی واقعا توو این تالار فقط دو نفر اصفهانی هستن؟؟؟؟؟؟:متفکر::لبخند:
اینا اصفهانی نیستن که.
همین کارارو اصفهانیا میکنن که پایتخت نمیشن دیگه:لبخند:

saman-arsenal
یک شنبه 25 فروردین 1392, 23:13 عصر
اینا اصفهانی نیستن که.
همین کارارو اصفهانیا میکنن که پایتخت نمیشن دیگه:لبخند:

والا چی بگم :لبخند:
ولی واقعا از بچه های اصفهان بیشتر انتظار میره ما از این راه دور داریم میایم منتی نیستا واس پیشرفت خودمون داریم میایم اما . . .

mohsen6500
یک شنبه 25 فروردین 1392, 23:34 عصر

اگه منظورتون منه که من اصفهانی نیستم :لبخند:
من دوره ی کاردانی حدودا سه سال پیش توی یکی از شهرای نزدیک اصفهان بودم!
عجب دعوایی شده سر اصفهانی بودن!:خجالت:

poriab
یک شنبه 25 فروردین 1392, 23:42 عصر
پست بی محتوا !!!!

MMSHFE
یک شنبه 25 فروردین 1392, 23:42 عصر
آقا حواسم نبود اشتباهاً آقا محسن رو گفتم اصفهانی هستن. ببخشید. اما فعلاً این کاربران که ثبت نام کردن یا قول ثبت نام دادن، از اصفهان هستن:
خودم
Mohammad Salehi
ravand
amin_sltny
joker
WOLF_MEHRDAD
Unique
گفتم که آمار دستتون بیاد بعداً نگین اصفهانیا خودشون نیومدن. البته دوست خوبم ravand اهل راوند کاشانه ولی خوب دیگه جزو استان اصفهان محسوب میشه.

mohsen6500
یک شنبه 25 فروردین 1392, 23:46 عصر
خواهش میکنم
اصفهانم یه روز جزء آبادان بوده!:کف:
مثل آبادان که یه روز جزء برزیل بوده:بامزه:
دوستان اصفهانی عزیز لطفا دست بجونبونید بی زحمت یکم آمار رو ببرن بالا امیدواری بقیه هم بیشتر میشه
ممنون از همه دوستان

***BiDaK***
یک شنبه 25 فروردین 1392, 23:49 عصر
آقا حواسم نبود اشتباهاً آقا محسن رو گفتم اصفهانی هستن. ببخشید. اما فعلاً این کاربران که ثبت نام کردن یا قول ثبت نام دادن، از اصفهان هستن:
خودم
Mohammad Salehi
ravand
amin_sltny
joker
WOLF_MEHRDAD
Unique
گفتم که آمار دستتون بیاد بعداً نگین اصفهانیا خودشون نیومدن. البته دوست خوبم ravand اهل راوند کاشانه ولی خوب دیگه جزو استان اصفهان محسوب میشه.
به قول خودتون تا ثبت نشن نمیتونیم حساب باز کنیم.
پس تا اینجا اصفهان با 1 نفر اصفهانی و آقای شهرکی (بزور) 2نفر پرچمشون بالاس:قهقهه:

MMSHFE
دوشنبه 26 فروردین 1392, 00:03 صبح
آقا فعلاً بحث ملیت و استانیت و شهریت و اینجور چیزها رو بگذارین کنار، وقت و تلاشتون رو بگذارین برای ثبت نام اعضا و تبلیغات واسه نشست. اونایی که سامانه پیامک دارن هم میتونن ازش استفاده بهینه کنن.

moslem_f
دوشنبه 26 فروردین 1392, 00:41 صبح
سلام دوستان خسته نباشید منم انشا الله فردا ثبت نام می کنم میام هر طوری باشه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

Unique
دوشنبه 26 فروردین 1392, 02:12 صبح
جناب شهرکی من مبلغ را واریز کردم و sms هم دادم اگه دستتون نرسیده یه ندایی بدید تا دوباره ارسال کنم.

MMSHFE
دوشنبه 26 فروردین 1392, 08:10 صبح
نرسیده متأسفانه. اگه میشه مجدداً همراه با نام کاربریتون ارسال کنید. با تشکر

pary_daryayi
دوشنبه 26 فروردین 1392, 08:48 صبح
شرکت کنندگان در نشست :

کسانی هستند با پشتکار و علاقه زیاد به برنامه نویسی ، افراد دوست داشتنی ، فعال و کوشا...

شرکت نکنندگان !! در نشست :

1- کسانی هستند که روحشون از این همچین نشستی بی خبر هست -->کم نیستند

2- کسانی هستند که دوست دارن ولی حالش رو ندارن ! --> 55% کسانی که از این نشست با خبر هستند

3- کسانی هستند که دوست دارن ولی مشغله زیاد کاری اجازه نمی ده ! --> 40% کسانی که از این نشست با خبر هستند

4- کسانی هستند که دوست دارن ولی فکر می کنند همچین نشستی بی فایده هست ! --> 5% کسانی که از این نشست با خبر هستند

اگه کسی جا مونده بگه !!

و

5 - دخترایی هستند که دوست دارن بیان ، فقط اومدن اونا وابسته به اینه که یکی از اعضای خانواده برنامشون رو برای رسوندن اونا به نشست تنظیم میکنند یا نه !! --> 1٪:لبخندساده:

saman-arsenal
دوشنبه 26 فروردین 1392, 09:54 صبح
و

5 - دخترایی هستند که دوست دارن بیان ، فقط اومدن اونا وابسته به اینه که یکی از اعضای خانواده برنامشون رو برای رسوندن اونا به نشست تنظیم میکنند یا نه !! --> 1٪:لبخندساده:

انشاالله 1% این عزیزان هم به 100% ارتقا پیدا میکنه و تشریف میارن:لبخندساده:

SONITAJ
دوشنبه 26 فروردین 1392, 10:38 صبح
از دعوت شما برای شرکت توی این نشست صمیمانه ممنونم مخصوصا شما آقا محسن. خیلی خیلی دوست دارم شرکت کنم بحث هزینه اون هم نیست ولی امکانش برام وجود نداره و شرایطم جور نیست..امیدوارم نشست خوبی باشه و نتیجه خوبی داشته باشه ومرحله بعدی شیراز باشه تا من هم بتونم بیام.برای همه شما آرزوی موفقیت وسلامتی میکنم. موفق باشید.
بازم ممنونم.:تشویق:

mohsen6500
دوشنبه 26 فروردین 1392, 10:45 صبح
سلام
خواهش میکنم
به هر حال خوشحال می شدیم اگه میومدی
موفق باشی

MMSHFE
دوشنبه 26 فروردین 1392, 11:31 صبح
آره این پروژه تون رو هم میاوردین در حاشیه نشست مشکلاتش رو رفع میکردیم :چشمک:

moslem_f
دوشنبه 26 فروردین 1392, 12:08 عصر
سلام عرض ادب و خسته نباشید جناب شهرکی مبلغ رو ارسال کردم و اس ام اس هم فرستادم اگر نیومده بگید تا دوباره ارسال کنم با تشکر.

MMSHFE
دوشنبه 26 فروردین 1392, 12:46 عصر
نرسیده. به شماره مستقیم خودم بفرستین (09156309626)

moslem_f
دوشنبه 26 فروردین 1392, 12:59 عصر
جناب شهرکی مجدد همین الان به شماره همراه خودتون ارسال کردم با تشکر.

MMSHFE
دوشنبه 26 فروردین 1392, 13:05 عصر
13 نفر ثبت نام شدن.

moslem_f
دوشنبه 26 فروردین 1392, 13:12 عصر
فکر می کنید اگر 20 نفر ثبت نام بشه کفایت می کنه برا نشست

***BiDaK***
دوشنبه 26 فروردین 1392, 16:48 عصر
نفرای بعدی لطف کنن زودتر ثبت نام کنن.تا واسه 12 اردیبهشت سالن رزرو بشه.:اشتباه:

MMSHFE
دوشنبه 26 فروردین 1392, 17:16 عصر
20 نفر بشه من سالن رو میگیرم ولی بقیه هم ثبت نام کنن که بیشتر بشه تا جلسه حالت رسمی تری پیدا کنه.

saman-arsenal
دوشنبه 26 فروردین 1392, 21:43 عصر
دوستانی که ثبت نام نکردن سریعتر لطفا:تشویق::تشویق:

zarifcomputer
دوشنبه 26 فروردین 1392, 23:09 عصر
در اغلب پست های کاربران در این تاپیک عباراتی وجود داره که اگه قرار باشه کاربر ثبت نام نکرده ای با خواندن اونها تصمیم بگیره ، فکر میکنم تصمیمش به عدم شرکت در نشست نزدیکتر باشه تا اینکه تشویق به ثبت نام بشه.
لطفا دوستانی که ثبت نام کردند از دادن پست های کم محتوا و بعضا بی محتوا یا بی ربط با عنوان تاپیک خود داری کنند
با کمال احترام به همه کاربران ، اگه هنوز ثبت نام نکرده بودم با مطالعه پستهایی با موضوعات زیر به عنوان یک کاربر بی طرف ، علاقه ام به ثبت نام به شدت کاسته میشد ! (عجب جمله ای شد)
پست هایی حاوی :
اسرار به دیدن پخش زنده فوتبال
چانه زنی بر سر مسافت سفر که 10 ساعت کمتر است یا 15 ساعت
11 اردیبهشت بهتر است یا 12 اردیبهشت
ماجرا های خنده و شوخی
رزرو هتل و ....

خودتون قضاوت کنید
بهتر نیست برای همراهی با آقای شهرکی در تحقق اهدافی که در پست های قبلی ذکر فرمودند کمی بیشتر جدی باشیم . مطمئن باشیم که همیشه فرصت برای شوخی و تفریح و تماشای فوتبال و .... وجود داره . شاید فرصت همصحبتی و ملاقات با اشخاصی مثل آقای شهرکی برای خیلی ها اصلا پیش نیاد . پس لطفا قدر این فرصت مهم را بیشتر بدانیم
این حرفها رو اول به خودم گفتم چون خودم هم پست های بی ربط و بی محتوا زیاد داشتم .
امیدوارم کسی از گفتن این حرفها دلگیر نشه .

h-rafiee
سه شنبه 27 فروردین 1392, 10:11 صبح
مکان این نشست رو روی نقشه مشخص می کنید؟!
و اینکه هنوز به حدنصاب (30 نفر) نرسیدیم و اینکه احتمالا تاریخ نشست تغییر کنه؟! یا نه؟! به دوستان خبر بدهید.

MMSHFE
سه شنبه 27 فروردین 1392, 10:21 صبح
به روی چشم. ساختمان غدیر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با فلش سبز مشخص شده. اون علامت قرمز هم خیابان 22 بهمن رو مشخص کرده. فضای سبز هم باغ غدیره. تاریخ ب احتمال 90٪ همون 12 اردیبهشت خواهد بود.
102899

saman-arsenal
سه شنبه 27 فروردین 1392, 13:38 عصر
احساس میکنم سرعت پست ها داره کم میشه توو این تاپیک:متفکر:

آقای شهرکی تا الان چند نفر شدیم ؟؟؟

MMSHFE
سه شنبه 27 فروردین 1392, 14:27 عصر
13 نفر قطعی ثبت نام کردن.

mohsen6500
سه شنبه 27 فروردین 1392, 16:43 عصر
آقا من به حدود 50 نفر از بچه های تالار که البته چندتاشون میدونستن پ.خ مجدد برای بادآوری نشست زدم
دیگه نمیدونم چندتا شون آخر سر راغب میشن که بیان
البته اگه شد بازم ادامه میدم
ایشالا که یه 7 نفر از این دوستان لااقل بیان ثبت نام کنند تا این نشست راه بیافته
انشاءالله

Jarvis
سه شنبه 27 فروردین 1392, 18:00 عصر
آقا من به حدود 50 نفر از بچه های تالار که البته چندتاشون میدونستن پ.خ مجدد برای بادآوری نشست زدم
دیگه نمیدونم چندتا شون آخر سر راغب میشن که بیان
البته اگه شد بازم ادامه میدم
ایشالا که یه 7 نفر از این دوستان لااقل بیان ثبت نام کنند تا این نشست راه بیافته
انشاءالله
رفقا من پول رو واریز کردم همین الان...
میام حتما هم میام .. :دی
ولی کاش تا اون موقع بتونم بخیه های پام رو باز کنم و راه برم...
به هر حال ما رو هم به لیست اضافه کنید...
مخلص همگی : محمد صالحی

mohsen6500
سه شنبه 27 فروردین 1392, 18:14 عصر
با تشکر از دوستان گلی که به حرف های حقیر گوش دادن و یه تجدید نظری داشتن واسه اومدن به نشست و بالاخره عملیش کردن
دوستان خوب آقا مسلم و آقا محمد گل
و امید وارم که آقای SONITAJ هم مجدد تجدید نظری بکنه و اومدنی بشه!
امیدوارم بقیه هم همت کنن و زودتر به جمع دوستان ملحق بشن

راستی یه سوال خوب که آقا محمد مطرح کردن که ما از کجا همدیگرو بشناسیم
بنده نظرم روی این هست که احتمال زیاد یه جلسه معارفه ای چیزی میذارین دیگه
تعداد هم که زیاد نیست فکر نکنم خیلی وقت گیر باشه
درست میگم نه؟!
موفق باشید

Amir_f
سه شنبه 27 فروردین 1392, 18:31 عصر
منم میام :قلب:

***BiDaK***
سه شنبه 27 فروردین 1392, 18:39 عصر
منم میام :قلب:
مشدیا بیشتر شن تا رفیقای مشدی گیر بیاریم:لبخند: من نصف فامیلام مشهدن:لبخند:

saman-arsenal
سه شنبه 27 فروردین 1392, 18:44 عصر
راستی یه سوال خوب که آقا محمد مطرح کردن که ما از کجا همدیگرو بشناسیم
بنده نظرم روی این هست که احتمال زیاد یه جلسه معارفه ای چیزی میذارین دیگه
تعداد هم که زیاد نیست فکر نکنم خیلی وقت گیر باشه
درست میگم نه؟!

آره منم موافقم

Jarvis
سه شنبه 27 فروردین 1392, 18:47 عصر
آره مو از رفقای مشدی خوشوم میه ... ( اصلیتم مال اصفهانه .. ببخشید اگه مشدی زیاد بلد نیستم :لبخند: )

فقط تا می تونید اطلاع رسانی کنید ...

آقای شهرکی افرادی که شرکت میکنن صرفا باید از همین انجمن باشن ؟؟ من توی انجمن مجید آنلاین افراد زیادی رو سراغ دارم...

***BiDaK***
سه شنبه 27 فروردین 1392, 18:48 عصر
آره مو از رفقای مشدی خوشوم میه ... ( اصلیتم مال اصفهانه .. ببخشید اگه مشدی زیاد بلد نیستم :لبخند: )

فقط تا می تونید اطلاع رسانی کنید ...

آقای شهرکی افرادی که شرکت میکنن صرفا باید از همین انجمن باشن ؟؟ من توی انجمن مجید آنلاین افراد زیادی رو سراغ دارم...
آقای شهرکی گفتن تبلیغات کنین توو انجمنای دیگه مثل مجید آنلاین :دی
چرا نشستی؟برو تبلیغ کن دیگه:لبخند:

Amir_f
سه شنبه 27 فروردین 1392, 18:51 عصر
خداییش این pdf های جناب شهرکی رو می خونم میبینم توی دانشگاه اصلا اساتید اینقدر ریز توضیح نداده بودن html رو حالا php جای خود داره :تشویق:

omidabedi
سه شنبه 27 فروردین 1392, 19:02 عصر
از دعوت شما برای شرکت توی این نشست صمیمانه ممنونم مخصوصا شما آقا محسن. خیلی خیلی دوست دارم شرکت کنم بحث هزینه اون هم نیست ولی امکانش برام وجود نداره و شرایطم جور نیست..امیدوارم نشست خوبی باشه و نتیجه خوبی داشته باشه ومرحله بعدی شیراز باشه تا من هم بتونم بیام.برای همه شما آرزوی موفقیت وسلامتی میکنم. موفق باشید.
بازم ممنونم.:تشویق:

اره شیراز باشه بهتره منم میام.

***BiDaK***
سه شنبه 27 فروردین 1392, 19:05 عصر
تو زندگی همیشه لقمه ی اماده گیر نمیاد که..:لبخند:یکم زحمت بکش واسه آینده ی خودت.مطمئنا این کمترین قدمیه که میتونی ورداری.

mohsen6500
سه شنبه 27 فروردین 1392, 20:01 عصر

اینجاست که ضرب المثل به کار میاد ها!!!!

تنبل نرو به ســــــــــــــــــایــه
سایه خودش میـــــــــــــــــــــــ ــــــایه:لبخند:
به به داش امیر آقا هم که می بینم میخواد بیاد
به افتخار همه دوستانی که میان نشست بزن دست قشنگرو........!:تشویق::تشویق::تش ویق:

poriab
سه شنبه 27 فروردین 1392, 20:12 عصر
من در تالار های persiantools و p30world اطلاع رسانی کردم

mohsen6500
سه شنبه 27 فروردین 1392, 20:17 عصر
من در تالار های persiantools و p30world اطلاع رسانی کردم

چه جالب منم یه دو سه تا پست قبل ترت توی پی سی ورلد (http://forum.p30world.com/showthread.php?t=608794) ایجاد کرده بودم
عیبی نداره
کار از محکم کاری عیب نمی کنه:لبخند:

poriab
سه شنبه 27 فروردین 1392, 20:26 عصر
داخل سایت خودم هم خبر رو زدم ( روزانه 3000-4000 نفر بازدید داره )

MMSHFE
سه شنبه 27 فروردین 1392, 20:49 عصر
ضمن تشکر از دوستان، تعداد ثبت نام شدگان به 15 نفر رسید.

mohsen_31369
سه شنبه 27 فروردین 1392, 21:27 عصر
با سلام
بنده هم 16 نفری هستم که ثبت نام می کند.
امید وارم نشست خوبی باشد.
با اقا rezaonline.net هم کلی در زمینه yii کار دارم.
یه مطلبی هم که دوست دارم در این نشست بهش پرداخته شود noSql می باشد که در حال فراگیر شدن می باشد و بهتر است دوستان با آن آشنا شوند. به عنوان مثال می توان از mongoDb (http://www.mongodb.org/)برای شروع استفاده کرد. چون هم کار با آن آسان است ( با json کار می کند ) و هم برای اکثر زبان های برنامه نویسی درایور مخصوص به خود دارد. و همچنین کلاس های مفیدی برای php و فریم ورک های php برای کار با این پایگاه داده موجود می باشد.

یه نکته دیگه در باره noSql که فیسبوک هم چند سال پیش از mySql به apache cassandra (http://cassandra.apache.org/) که برمبنای noSql کار میکند مهاجرت کرده است.

mohsen6500
سه شنبه 27 فروردین 1392, 21:35 عصر
با سلام
بنده هم 16 نفری هستم که ثبت نام می کند.
امید وارم نشست خوبی باشد.
با اقا rezaonline.net هم کلی در زمینه yii کار دارم.
یه مطلبی هم که دوست دارم در این نشست بهش پرداخته شود noSql می باشد که در حال فراگیر شدن می باشد و بهتر است دوستان با آن آشنا شوند. به عنوان مثال می توان از mongoDb (http://www.mongodb.org/)برای شروع استفاده کرد. چون هم کار با آن آسان است ( با json کار می کند ) و هم برای اکثر زبان های برنامه نویسی درایور مخصوص به خود دارد. و همچنین کلاس های مفیدی برای php و فریم ورک های php برای کار با این پایگاه داده موجود می باشد.

یه نکته دیگه در باره noSql که فیسبوک هم چند سال پیش از mySql به apache cassandra (http://cassandra.apache.org/) که برمبنای noSql کار میکند مهاجرت کرده است.

به قول پسرعمه زا ها؟!!!
بابا عجب حرف های بزرگ بزرگی میزنی !
به هر حال خوش اومدی به نشست!
خوشحالمون میکنی خیلی خیلی

MMSHFE
سه شنبه 27 فروردین 1392, 21:59 عصر
آقا محسن امضاتون رو اصلاح کنید. شد 16 نفر

mohsen6500
سه شنبه 27 فروردین 1392, 22:09 عصر
بله قربان!
به روی چشم
منتظر بودم شما آپ کنید!
بچه ها دم همگی گرم یک روز 4 نفر ثبت نامی !!!
شاهکار کردین !

zarifcomputer
سه شنبه 27 فروردین 1392, 22:45 عصر
حالا که تعداد داره به حد نصاب نزدیک میشه ، شاید بهتر باشه در همین جا هر کسی که صلاح میدونه خودشو معرفی کنه . خصوصا کاربر هایی که نام مستعار دارند . برای شروع هم از خودم شروع میکنیم
مجید ظریف هستم و از پی اچ پی چیز زیادی نمیدونم ولی علاقمند به یاد گیری هستم . متولد شهریور ماه 1357 و ساکن تهران . بیشتر زمان ام را برای فرا گرفتن طراحی دیتابیس با MSSQL سپری کردم . امیدوارم حضورم براتون مفید باشه :خجالت:

MMSHFE
سه شنبه 27 فروردین 1392, 22:52 عصر
من یه پیشنهاد دارم: معرفی رو بگذاریم توی نشست و هر کسی هم اونجا نام کاربریش رو بگه تا پروفایلش رو با Data Projector بندازم رو دیوار!

Jarvis
سه شنبه 27 فروردین 1392, 22:55 عصر
با آقای شهرکی موافقم .. کار جالبیه :لبخند:

mohsen6500
سه شنبه 27 فروردین 1392, 22:58 عصر
من یه پیشنهاد دارم: معرفی رو بگذاریم توی نشست و هر کسی هم اونجا نام کاربریش رو بگه تا پروفایلش رو با Data Projector بندازم رو دیوار!

باتشکر از دوست عزیزمون آقا مجید بنده هم با آقای شهرکی موافقم این طوری هم هیجانش بیشتره

zarifcomputer
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 05:01 صبح

بابا خلاقیت !

قبوله قبوله

mohsen6500
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 13:48 عصر
امروز چه کم سرعت پیش میره امروز !
دوستان بیایین بابا!!!
چهارنفر دیگه میخوایم ها!!!
دوستان اصفهانی به خصوص حالا نوبت به حماسه سازی شما رسیده ها!
اطلاع رسانی فراموش نشه !!!
همینطور پیام بفرسین!
دوبار سه بار ..........!
ببینم چیکارمیکنید ها؟!

rezaonline.net ------Kordestan-----------------Sanandaj
$ M 3 H R D A D $---Mazandaran--------------Babol
wallfa-------------------Hamedan------------------Hamedan
zarifcomputer--------Tehran---------------------Tehran
WOLF_MEHRDAD---Esfahan--------------------Esfahan
Veteran-----------------Khuzestan----------------Mashhad
poriab-------------------??????--------------------???????
***BiDaK***-------------?????---------------------?????
h-rafiee------------------Gilan-----------------------Someesara
saman-arsenal---------Kasmacity--------------????
mohsen6500------------Khuzestan-------------Abadan
Unique--------------------Esfatahn----------------Esfahan
moslem_f----------------Khorasanerazavi-----Mashhad
Amir_f---------------------Khorasanerazavi----Mashhad
Mohammad Salehi----Esfahan-----------------Esfahan
mohsen_31369--------???????----------------?????

***BiDaK***
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 16:12 عصر
ما منتظریم بقیه زودتر بیان ثبت نام کنن:تشویق: بشتابید بسوی ثبت نام:لبخند:

Veteran
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 17:02 عصر
اونایی که مشهدن به من پیام بدن
باهم هماهنگ کنیم باهم بریم
09367287143
:لبخند:

$ M 3 H R D A D $
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 22:46 عصر
ما از مازندران فک کنم باید تنها بیام....رضا قربانی هم که نیامد از آمل

من 12 هستم اصفهان و شب میام تهران نمایشگاه کتاب / خوبه این برنامهمم ؟ یا اینکه بمونیمی اصفهان گردی بهتره ؟

poriab
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 23:10 عصر
نشست چه ساعتی برگزار می شه ؟! اتوبوس ها رو چک کردم ، ساعت 6 صبح حرکت دارن که 6 ساعت راه می شه ساعت 12 ظهر

* در سایت های majidonline و ashiyane و iranphp هم این پست رو گذاشتم

Jarvis
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 00:20 صبح

من 12 هستم اصفهان و شب میام تهران نمایشگاه کتاب / خوبه این برنامهمم ؟ یا اینکه بمونیمی اصفهان گردی بهتره ؟
به نِظِری من دادا اصفهان گردی بِهترِس ... تا دلِد بخواد آثاری باستانی دارِد آ جاها دیدنی آ با صفا ... یعنی اینجوری بوگم که اِز اصفهان اومِدن پشیمون نیمیشی ... ( با لهجه گفتم که خوشِد بیاد دادا :لبخند: )

***BiDaK***
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 00:33 صبح

بعدشم اگه بری تهران کلی از جیبت میره همون نری فک کنم بهتر باشه..:لبخند:

MMSHFE
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 07:57 صبح
دوستان یه خبر فوری: دیروز رفتم که تاریخ رو قطعی کنم گفتن 12 اردیبهشت گرفته شده. من هم 11 اردیبهشت رو قطعی کردم ولی یه خبر خوب هم دارم: روز 11 اردیبهشت کلاً خالی شده بود و از ساعت 8 صبح تا 7 بعد از ظهر در اختیارمون خواهد بود. گفتم از الآن بدونید که برنامه هاتون رو برای 11 اردیبهشت تنظیم کنید. پس به هم اطلاع رسانی کنید: تاریخ نشست شد 11 اردیبهشت

Amir_f
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 08:46 صبح
دوستان یه خبر فوری: دیروز رفتم که تاریخ رو قطعی کنم گفتن 12 اردیبهشت گرفته شده. من هم 11 اردیبهشت رو قطعی کردم ولی یه خبر خوب هم دارم: روز 11 اردیبهشت کلاً خالی شده بود و از ساعت 8 صبح تا 7 بعد از ظهر در اختیارمون خواهد بود. گفتم از الآن بدونید که برنامه هاتون رو برای 11 اردیبهشت تنظیم کنید. پس به هم اطلاع رسانی کنید: تاریخ نشست شد 11 اردیبهشت

پیش به سوی پیشرفتتتتتتتتت :تشویق:

Jarvis
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 10:12 صبح
ساعتش هم همون 8 تا 7 بعد از ظهر ؟؟

saman-arsenal
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 10:27 صبح
تجربه همیشه به نفع انسان است زیرا هیچ حادثه ای دوبار به یک شکل اتفاق نمی افتد (چرچیل)

اشخاصی که هرگز وقت ندارند آنهایی هستند که کمتر کار میکنند (آتورشوپنهاور)

خردمند کیست؟؟؟ کسی که از همه می آموزد .(بنجامین فرانکلین )

دانایان با عمل زندگی میکنند نه با اندیشه عمل (کاستاندا)

دوستانی که ثبت نام نکردن به جملات بالا خوب دقت کنن . . .

امیدوارم که همین امروز مرز 20 نفر و رد کنیم:تشویق:

MMSHFE
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 11:15 صبح
سالن از ساعت 8 دست ما هست ولی فکر کنم ساعت 10 برای جمع شدن و شروع جلسه خوب باشه. کسانی هم که دیرتر میرسن، فکر نمیکنم زمان زیادی رو از دست بدن. البته اگه بتونن بموقع خودشون رو برسونن بهتره تا نظم جلسه با ورود و خروج مکرر بهم نریزه و نیاز به معارفه چندباره نباشه.

saman-arsenal
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 11:27 صبح
من و h-rafiee که ساعت 5 بعداظهر 10 ام داریم حرکت میکنیم و ساعت 5 صبح 11 ام میرسیم اصفهان:لبخند:

به نظر من که دوستان دیگه هم زودتر از ساعت 8 میرسن همون ساعت 8 شروع کنیم بهتره تا آخرا وقت کم نیاریم . . . دوستان موافقید؟؟؟؟؟؟؟؟:لبخند:

Jarvis
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 11:53 صبح
به نظر من که دوستان دیگه هم زودتر از ساعت 8 میرسن همون ساعت 8 شروع کنیم بهتره تا آخرا وقت کم نیاریم . . . دوستان موافقید؟؟؟؟؟؟؟؟:لبخند:
آره ... منم موافقم ... هممون طوری برنامه ریزی کنیم که ساعت 8 و نهایتش 8 و نیم برسیم ... نا سلامتی خیلی کار داریم ... :لبخند:

moslem_f
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 13:01 عصر
سلام عرض ادب و خسته نباشید جناب شهرکی من و آقای صبحان محمدی به هیچ وجه در این تارخ نمی تونیم حضور داشته باشیم چون شما فرموده بودین به احتمال خیلی زیاد رو 12 اردیبهشت ما هم رو همون 12 برنامه ریزی کرده بودیم بنده که متاهلم هستم و سر کار میرم از اون طرف از کار می افتم آقای سبحان محمدی هم که دانشجو هستن و به علت انتخابات و امتحانات نیز با توجه به فشرده بودن کلاس ها 11 اردیبهشت کلاس دارن و از کلاس می افتن واقعا مشکل ساز شد برای هر دومون لطفا در صورت امکان مبلغ ما رو اودت بدین اگر بقیه بچه ها هم با این تاریخ مشکل نداشتند که در نشست حضور داشته باشن و جای ما خالی با تشکر.

Veteran
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 13:06 عصر
دوستان ما روی ۱۲ اردیبهشت برنامه ریزی کرده بودیم که چهار شنبه بعد از کلاس ها حرکت کنیم.به این شکل نمیشه .سه شنبه حرکت کنیم .من خودم سه شنبه ریاضی برنامه نویسی چهار شنبه هم اسمبلی دارم.مشکل ساز میشه اگه سره کلاس حضور پیدا نکنیم
بنده با این وضعیت نمیتونم بیام
یک فکری بکنین

saman-arsenal
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 13:16 عصر
اينطور كه معلومه دوستان فقط با روز هفته مشكل دارن كه اگه 4شنبه باشه مجبورند 3شنبه حركت كنند كه به برنامه كلاسي و كاريشون لطمه ميزنه . . . به نظر من اگه فقط دوستان با روز مشكل دارن نشست يك هفته بعدش برگزار بشه كه فكر ميكنم 19 ام بشه . . . جناب شهركي امكانش هست براي 19ام؟؟؟

دوستان لطفا نظرتون و در مورد 19ام بگيد

moslem_f
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 13:19 عصر
در هر صورت به نظرم باز هم با 19 مشکل باشه من و سبحان باید بررسی بیشتری کنیم ببینم سبجان کلاس نداره و یا من شیفت کاری ندارم اگر باشه که خوبه اگر نه هم که واقعا اومدن برای ما درد سر زیاد و شاید جبران نشدنی باشه با تشکر.

***BiDaK***
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 13:22 عصر
19 هم نمیشه.ظاهرا فقط 12 و 11 میشده که 12 پر شده.

moslem_f
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 13:35 عصر
سبحان تو 19 اوکی میشی یا نمیدونی چه طوری بشه ؟

***BiDaK***
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 13:48 عصر
سبحان تو 19 اوکی میشی یا نمیدونی چه طوری بشه ؟
چرا رو رووزی که اصلا نمیشه بحث میکنین..اون روز پره.کلا تو این ماه 11 هم خالیه.

Veteran
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 14:07 عصر
من کلا روی ۱۲ اردیبهشت برنامه ریزی کرده بودم.
الان با این وضعیت نمیتونم خودمو به نشست برسونم.
اگه یخوام بیام که نمیتونم
از سه درس سه واحدی عقب میمونم که هیچ ارائه هم دارم که اگه حاضر نباشم خیلی ضرر میکنم

moslem_f
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 14:10 عصر
سبحان 19 هم تو نمیتونی برای نشست بیای

SlowCode
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 14:30 عصر
آقای شهرکی منم الان ثبت نام کردم.
محسن نوری هستم.
از اردبیل فکر نکنم کسی باشه، خلاصه اگه بود با هم بریم بهتره:لبخند:

mohsen6500
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 15:00 عصر
سلام دوستان
با عرض خوش آمد گویی به آقا " محسن 15 " عزیز که به جمع ما اضافه شدن
آقای شهرکی عزیز چرا زودتر از این به دنبال روز 12 اردیبهشت نبودی قربان!
ای کاش زودتر می رفتی واسه رزرو حیفه که الان سه تا از دوستان میگن نمیتونن بیان
البته واسه من که فعلا کار ندارم فرقی نداره اما سه نفر جدید از کجا جور کنیم؟!!
یکمی سخته دیگه
واما یه پیشنهاد به دوستان عزیز که نمیتونن بیان
به نظر شما بهترین تاریخ که میشه جایگزین روز 12 اردیبهشت کرد چه روزیه؟
شما هم یه راهنمایی بفرمایید
باتشکر از همه دوستان

***BiDaK***
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 15:03 عصر
سلام دوستان
با عرض خوش آمد گویی به آقا " محسن 15 " عزیز که به جمع ما اضافه شدن
آقای شهرکی عزیز چرا زودتر از این به دنبال روز 12 اردیبهشت نبودی قربان!
ای کاش زودتر می رفتی واسه رزرو حیفه که الان سه تا از دوستان میگن نمیتونن بیان
البته واسه من که فعلا کار ندارم فرقی نداره اما سه نفر جدید از کجا جور کنیم؟!!
یکمی سخته دیگه
واما یه پیشنهاد به دوستان عزیز که نمیتونن بیان
به نظر شما بهترین تاریخ که میشه جایگزین روز 12 اردیبهشت کرد چه روزیه؟
شما هم یه راهنمایی بفرمایید
باتشکر از همه دوستان
دو نفر تو این تاریخ نمیتونن بیان.سومی رو از کجا اوردی:لبخند:
آقای شهرکی گفتن اردیبهشت 11 و 12 خالیس که الانم 12 پر شده یعنی به نظر میاد که اگه 11 هم بخواد کنسل بشه که ایشالله نمیشه میفته بعد خرداد:لبخند:

moslem_f
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 15:15 عصر
نمیدونم والا من که موندم چه کنم موندم بگم 19 14 یا 15 نفر دیگه رو الاف خودم کنم که نمیشه داداشای گلم سبحانم که نمی تونه کاش همون 12 میشد اگر جای دیگه ای بتونه جور کنه برا 12 خوبه اینم یه حرفی هست اگر جای دیگه ای جور بشه که 12 باشه و بقیه هم با 12 مشکل نداشته باشن خیلی خوب میشه بازم نظر همگان مهم هست با تشکر

***BiDaK***
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 15:19 عصر
نمیدونم والا من که موندم چه کنم موندم بگم 19 14 یا 15 نفر دیگه رو الاف خودم کنم که نمیشه داداشای گلم سبحانم که نمی تونه کاش همون 12 میشد اگر جای دیگه ای بتونه جور کنه برا 12 خوبه اینم یه حرفی هست اگر جای دیگه ای جور بشه که 12 باشه و بقیه هم با 12 مشکل نداشته باشن خیلی خوب میشه بازم نظر همگان مهم هست با تشکر
مسلم جان تا آخر اردیبهشت اونجا رزرو شده:لبخند:

hassancd
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 15:33 عصر
سلام کار بسیار خوب وجالبیه فقط تاریخشو معلوم کنید خیلی بهتره
تا ببینم میتونم بیام یا خیر

***BiDaK***
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 15:38 عصر
سلام کار بسیار خوب وجالبیه فقط تاریخشو معلوم کنید خیلی بهتره
تا ببینم میتونم بیام یا خیر
11 اردیبهشت تاریخ نشست.

Jarvis
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 15:55 عصر
آقای شهرکی .. دانشگاه اصفهان برای اینجور کارها فضا بهمون نمیده ؟؟ می تونید ازشون بپرسید ؟؟

MMSHFE
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 16:07 عصر
واسه چی دانشگاه؟ مگه همینجا چه مشکلی داره؟ بابا اصفهانی، گیر 25 هزار تومنی؟ :چشمک:

MMSHFE
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 16:11 عصر
دوستان تاریخ قابل تغییر نیست چون 12 گرفته شده. من قبلش گفتم زودتر دست بکار بشین که سالن رو بگیریم. الآن هم فقط 11 اردیبهشت خالیه و بعد میره تا بعد از 26 اردیبهشت. کسانی که نمیتونن تشریف بیارن شماره کارتشون رو پیام خصوصی کنن تا هزینه رو بهشون برگردونم.

wallfa
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 16:26 عصر
عزیز من 11 اردیبهشت نمایشگاه کتابم ، انتشارات گیر داده باید برم نمیتونم بیام . تا 21 ام اونجام .

rezaonline.net
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 16:46 عصر
دوستانی که نمیتونن بیان و بهانه میارن ، لطف کنن رو به همون بهانه بکنن و بگم نمیتونم ، باید برم اصفهان ...
همین

***BiDaK***
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 18:44 عصر
عزیز من 11 اردیبهشت نمایشگاه کتابم ، انتشارات گیر داده باید برم نمیتونم بیام . تا 21 ام اونجام .
تازه یادت اومده؟؟:قهقهه:
ما اگه اینجور کارارو نکنیم باید تعجب کنیم اینا که عادت ماس:لبخند:
آقا محسن حق با شما بود سه نفر بودن:خجالت:

MMSHFE
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:01 عصر
آقای شهرکی منم الان ثبت نام کردم.
محسن نوری هستم.
از اردبیل فکر نکنم کسی باشه، خلاصه اگه بود با هم بریم بهتره:لبخند:
آقا محسن اطلاعات پرداختتون به دستم نرسیدم. لطفاً مجدداً ارسال کنید.

MMSHFE
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:02 عصر
یکی از دوستان بخاطر تغییر تاریخ انصراف دادن و مبلغ پرداختی ایشون به حسابشون بازگشت داده شد. گفتم که آقا محسن عزیز امضاشون رو تصحیح کنن.

MMSHFE
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:16 عصر
سلام عرض ادب و خسته نباشید جناب شهرکی من و آقای صبحان محمدی به هیچ وجه در این تارخ نمی تونیم حضور داشته باشیم چون شما فرموده بودین به احتمال خیلی زیاد رو 12 اردیبهشت ما هم رو همون 12 برنامه ریزی کرده بودیم بنده که متاهلم هستم و سر کار میرم از اون طرف از کار می افتم آقای سبحان محمدی هم که دانشجو هستن و به علت انتخابات و امتحانات نیز با توجه به فشرده بودن کلاس ها 11 اردیبهشت کلاس دارن و از کلاس می افتن واقعا مشکل ساز شد برای هر دومون لطفا در صورت امکان مبلغ ما رو اودت بدین اگر بقیه بچه ها هم با این تاریخ مشکل نداشتند که در نشست حضور داشته باشن و جای ما خالی با تشکر.

لطفاً اطلاعات کارتتون رو برام پیام خصوصی کنید تا هزینه رو برگشت بدم.

دوستان ما روی ۱۲ اردیبهشت برنامه ریزی کرده بودیم که چهار شنبه بعد از کلاس ها حرکت کنیم.به این شکل نمیشه .سه شنبه حرکت کنیم .من خودم سه شنبه ریاضی برنامه نویسی چهار شنبه هم اسمبلی دارم.مشکل ساز میشه اگه سره کلاس حضور پیدا نکنیم
بنده با این وضعیت نمیتونم بیام
یک فکری بکنین
هزینه به کارت شما برگشت داده شد.

***BiDaK***
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:20 عصر
لطفاً اطلاعات کارتتون رو برام پیام خصوصی کنید تا هزینه رو برگشت بدم.

هزینه به کارت شما برگشت داده شد.
آقای شهرکی پابرجاست دیگه نشست؟؟:تشویق:

MMSHFE
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:25 عصر
بله نشست 11 اردیبهشت برگزار میشه. البته اگه باز هم ثبت نام داشته باشیم خیلی بهتره چون حقیقتش (منت نیست ولی) اعتبارم رو گرو گذاشتم که یکروز کامل سالن اجتماعات شهرک رو بگیرم و اگه تعداد کم باشه زیاد وجهه جالبی نخواهد داشت.

mohsen6500
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:30 عصر
اول اینکه حیف شد از اینکه دوست عزیزمون آقای Veteran از نشست انصارف دادن.
دوم اینکه خوبیش به اینه که آقای محسن 15 لطف کردن و ثبت نام کردن که جایگزین دوست عزیمون میشن.
سوم اینکه امید وارم جایگزین هایی برای دوستان دیگر هم پیدا بشه که ظاهرا نمی تونن بیان.
چهارم اینکه دوستان یکمی ظاهرا سرد شدن لطفا تا آخرین لحظه ادامه بدین و دست از تبلیغات برندارین لطفا
پنجم اینکه یاعلی

Veteran
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:40 عصر
اول اینکه حیف شد از اینکه دوست عزیزمون آقای Veteran از نشست انصارف دادن.چیکار کنم محسن جان

شرایط طوری نیست که بتونم بیام
جونه داداش اون روز بود که بهت گفتم فردا میرم مشهد
دوربین فیلم برداری + عکس رو واسه نشست با خودم از خونه اوردم مشهد که بیارم با خودم اصفهان
اما الان اینجوری شد و 11 اردیبهشت هست
نمیتونم وسط هفته پاشم بیام
اگه بیام 100% دو درس رو افتادم

MMSHFE
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:53 عصر
تعداد ثبت نام شدگان مجدداً به 16 نفر رسید (محسن 15 (http://barnamenevis.org/member.php?122371-%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86-15) جدیدترین فرد ثبت نام کننده بودن).

Amir_f
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:55 عصر
من از مشهد تنها شدممممممممممممممممممممممم ممممم :لبخند:

***BiDaK***
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:56 عصر
من از مشهد تنها شدممممممممممممممممممممممم ممممم :لبخند:
پرچمت بالاس:لبخند: اگه از گلستان رد میشی بیا باهم بریم:لبخند:

Amir_f
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:58 عصر
پرچمت بالاس:لبخند: اگه از گلستان رد میشی بیا باهم بریم:لبخند:

باید دید اتوبوس از کجا رد میشه :لبخند:

Jarvis
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 19:58 عصر
واسه چی دانشگاه؟ مگه همینجا چه مشکلی داره؟ بابا اصفهانی، گیر 25 هزار تومنی؟ :چشمک:
نه ... منظورم از بابت پول نبود.... بابت این گفتم که 12 اردیبهشت سالن مد نظر شما پر هستش ... اگه می شد از سالن های دانشگاه اصفهان استفاده میکردیم که اردیبهشت این دوستان هم می تونستند بیان خوب می شد...

SlowCode
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 21:01 عصر
دوستان لطفا سعی کنیم حرفهای خصوصی رو با پ.خ بگیم تا اینجا الکی شلوغ و بی محتوا نشه.
با تشکر

mohsen6500
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 21:16 عصر
چیکار کنم محسن جان

شرایط طوری نیست که بتونم بیام
جونه داداش اون روز بود که بهت گفتم فردا میرم مشهد
دوربین فیلم برداری + عکس رو واسه نشست با خودم از خونه اوردم مشهد که بیارم با خودم اصفهان
اما الان اینجوری شد و 11 اردیبهشت هست
نمیتونم وسط هفته پاشم بیام
اگه بیام 100% دو درس رو افتادم

نه داداش راضی به صرر شما نیستیم
ایشالا که موفق باشی
آقای شهرکی لیست آپ دیت شد !
تا الان شدیم 16 نفـــــــــــــــــــــــ ــــر
آقا محسن 15 هم مجدد خوش اومدی!

MMSHFE
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 21:42 عصر
نه پرسیدم سالن دانشگاه پر شده. بعدش هم برامون مقرون به صرفه نیست چون سالنش برای کنفرانس درنظر گرفته شده. فکر کنید 20 نفر بخوایم توی سالن کنفرانس جمع بشیم. روی صندلیها دراز هم بکشیم بازم سالن خالیه. همون سالن اجتماعات شهرک بهتره. دوستان عزیز میدونم مشکل شده ولی یکم سختیشو تحمل کنید تا 11 اردیبهشت برگزارش کنیم و استارت کار بخوره. برای آینده کاری خودتونه.

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 22:44 عصر
این نشست پا برچاست با تغییر اون جز اینکه مشکلات من زیاد تر بشه چیز دیگه ای در بر نداشت اما هامیت این برنامه به قدری بود که میگم بازم شکر که فرصت رفتن و دارم تا اینده شغلیم و تغییر بدم

SilverLearn
جمعه 30 فروردین 1392, 00:20 صبح
آقا منم می خوام بیام ولی به دلیل شرایط کاریم نمی تونم الان صد درصد بگم میام و ثبت نام کنم
ولی قبل از 11 اردیبهشت حتما تا بتونم ثبت نام می کنم........

phpeproject.ir
جمعه 30 فروردین 1392, 00:22 صبح
واقعا دوست دارم بیام خیلی برام مهمه تا 11 اردیبهشت اعلام میکنم واقعا از باعث بانیش ممنونم

mohsen6500
جمعه 30 فروردین 1392, 01:14 صبح
آقا منم می خوام بیام ولی به دلیل شرایط کاریم نمی تونم الان صد درصد بگم میام و ثبت نام کنم
بابا شما که دیگه اصفهانی سعی کن بیای
انشاءالله که برنامه هات هم درست میشه

واقعا دوست دارم بیام خیلی برام مهمه تا 11 اردیبهشت اعلام میکنم واقعا از باعث بانیش ممنونم
آقا برنامه هاترو جور کن بیا
ایشالا ضرر نمیکنی

خوب خوشحالیم که دوتا رزروی داریم
انشاءالله قبل از یازدهم اوکی می کنن

hassancd
جمعه 30 فروردین 1392, 01:50 صبح
با اینکه انداختید در یک روز غیر تعطیل و مام سرباز
من فقط یک شماره تلفن میخوام که در صورت دادن مرخصی تماس بگیرم و بیام

***BiDaK***
جمعه 30 فروردین 1392, 01:53 صبح
با اینکه انداختید در یک روز غیر تعطیل و مام سرباز
من فقط یک شماره تلفن میخوام که در صورت دادن مرخصی تماس بگیرم و بیام
شماره خود آقای شهرکی 09156309626

SilverLearn
جمعه 30 فروردین 1392, 01:53 صبح
آقا محسن من 90 درصد سعیمو میکنم که بیام .....
برنامه هام رو هم از همین الان جور می کنم که بتونم بیام :)

MMSHFE
جمعه 30 فروردین 1392, 07:43 صبح
یک نفر دیگه از دوستان هم انصراف دادن و هزینه به حسابشون بازگشت داده شد. آخرین تعداد ثبت نام شدگان: 15 نفر :ناراحت::افسرده:

moslem_f
جمعه 30 فروردین 1392, 10:03 صبح
جناب شهرکی من خیلی دوست داشتم بیام ولی خوب نشد انشا الله در دفعات بعدی بتونم در خدمت شما باشم خیلی خرسندم از این که با شما آشنا شدم ببخشید از همه بچه ها هم معذرت می خوام بالاخره متاهلی هست و هزار و یک مشکلو بدبختی انشا الله مشکل همه حل بشه با تشکر .

MMSHFE
جمعه 30 فروردین 1392, 10:24 صبح
یک نفر دیگه هم انصراف داد. تعداد شد 14 نفر

SlowCode
جمعه 30 فروردین 1392, 10:49 صبح
عجب بد قدم هستم من:لبخند:
حالا که اودمدم همه دارن میرن:ناراحت:

Jarvis
جمعه 30 فروردین 1392, 10:56 صبح
یک نفر دیگه هم انصراف داد. تعداد شد 14 نفر
خیالی نیست ... بقیه ی بچه ها هستند سفت و سخت ... ایشالا چند تا از بچه های دیگه میان و جایگزین میشن ... من اگه این نشست هر چقدر هم عقب بیوفته بازم هستم ...
نا امید نشید دوستان...

یا علی

mohsen6500
جمعه 30 فروردین 1392, 12:42 عصر
هرچند که دوتا از دوستان آقا مسلم و آقا wallfa انصارف دادن و آرزوی موفقیت داریم برای این عزیزان
هرچند ناراحت شدیم:ناراحت::ناراحت::ناراحت:
اما ما همچنان هستیم:قلب:
انشاءالله که دوستانی دیگر اضافه بشن که هم خیال ما راحت بشه و هم آقای شهرکی خدای نکرده به مشکلی نخوره
دوستان جدید ما منتظریم!:تشویق:

saman-arsenal
جمعه 30 فروردین 1392, 13:00 عصر

انشاالله که تشریف میارین و ما رو خوشحال میکنید:لبخندساده:

من و h-rafiee هم همچنان هستیم هرچند که پنجشنبه کلاس کامپایلر دارم و استادم گیر داده که همه باید باشن ولی به هر حال ما هستیم:لبخند:

ان شاالله که تا 11 اردیبهشت به حد نصاب دلخواهمون میرسیم

ار آقای محسن 15 هم برای ثبت نام تشکر میکنم . . . آقا محسن خوش اومدی داداش:قلب:

mohsen6500
جمعه 30 فروردین 1392, 17:16 عصر
یه موضوع جالب بود که خواستم مطرح کنم
جالبه که 57 نفر این نشست رو مفید دونستن و تنها 14 نفر ثبت نام کردن یعنی تقریبا یک چهارم !!!! :افسرده:
ممنون می شویم اگر تجدید نظری روی افکار و برنامه هاتون داشته باشید و انشاءالله که حضور به هم رسانید:قلب:
خواستم بگم که دوستان ، ما بیشتر از تایید شما از مفید بودن این نشست نیازمند حضور شما عزیزان هستیم:تشویق:
باز هم معذرت میخوام:بوس:
موفق باشید دوستان
یاعلی

armsoftpc
جمعه 30 فروردین 1392, 18:08 عصر
سلام
دوست نداشتم که اصلا این پست رو بزنم اما طبق حرفام که بارها هم تکرارش کردم، بیاید اولین جلسه رو توی نمایشگاه تهران (نه حالا داخل داخلش) برگذار کنیم تا ببینم بعد چی میشه.
100 درصد تعداد نفرات خیلی بیش تر می شود، بالای 40 تا.
دوستان صاحب نظر می تونن حرف هام قبول نکنن، اما اگه جلسه برگزار شد که هیچ، اما اگه نشد و تعداد نفرات از این هم کمتر شد، این پیشنهاد رو عملی کنیم، تهران از نظر دسترسی به شهرهای دیگه خیلی وسایل حمل و نقلش بیشتره.
در ضمن دوستان می تونن از نمایشگاه کتاب هم بهره ببرند.
تنها مسئله جای خواب است که چند کارتن از خونه برای دوستان میارم.:لبخند: (شوخی کردم)، واقعیتش راهکاری ندارم و شاید تنها معضلش همین باشه.

***BiDaK***
جمعه 30 فروردین 1392, 19:32 عصر
ما که تا اینجاش صبر کردیم تا آخرشم صبر میکنیم و همون اصفهان میریم.بقیه هم لطف کنن یکم سختی بخودشون بدن واسه آینده ی خودشون.بجای اینکه هی شهرارو عوض کنن برنامه ی خودشونو عوض کنن.
ایشالله که تعداد این نفرات بیشتر هم میشه.
ما هم درسته در حد دوستان نیستیم ولی تلاش میکنیم که انشالله دانشمون بره بالا.
اگه این نشست بخواد تغییر کنه یا هی حرف بیاد که کجا برگزار بشه کلا میره توو حاشیه و این تاپیکم بسته میشه.
با هر سختی شده ایشالله این نشست توو همون اصفهان برگزار بشه تا استارت کار بخوره همه بتونن به هدفایی که دارن برسن.

shocraneh
شنبه 31 فروردین 1392, 09:28 صبح
با سلام وتشکر از تمام دوستانی که خالصانه به پیشرفت همنوعانشون کمک میکنند.راستش منم خیلی دوست دارم بیام ولی بااین اوضاع واحوال ،هنوز که مقدور نشده. به شرکت کنندگان حسودیم میشه:ناراحت:. امیدوارم در پناه حق همیشه موفق باشند:تشویق:

h-rafiee
شنبه 31 فروردین 1392, 09:35 صبح
تنها مسئله جای خواب است که چند کارتن از خونه برای دوستان میارم.:لبخند: (شوخی کردم)، واقعیتش راهکاری ندارم و شاید تنها معضلش همین باشه.
فکر کنم جای خواب خیلی راحت برطرف بشه با کمی هزینه... الان بنده یک مهمانپذیر در اصفهان مد نظر دارم که قیمتش به صرفه تره و فکر نکنم مشکل خواب باشه چون یکم برنامه ریزی میخواد!!!

mohsen6500
شنبه 31 فروردین 1392, 12:07 عصر
با سلام وتشکر از تمام دوستانی که خالصانه به پیشرفت همنوعانشون کمک میکنند.راستش منم خیلی دوست دارم بیام ولی بااین اوضاع واحوال ،هنوز که مقدور نشده. به شرکت کنندگان حسودیم میشه:ناراحت:. امیدوارم در پناه حق همیشه موفق باشند:تشویق:

پاشو بیا بابا
امیر مشهدیه گناهداره تنهاست توهم باهاش بیا بشین دونفر
من که از آبادان میخوام بیام
دوستان دیگه از شمال
شماهم یکمی سختی به خودت بده
اما در عوض نتیجه ش خوبه

saman-arsenal
شنبه 31 فروردین 1392, 13:09 عصر

خواستن توانستنه دوست عزیز یکم دوست داشتنتو به خواستن تبدیل کنی میای
دوستانی که ثبت نام نکردینو و توو فکر این هستید که ثبت نام کنید دو دلی و بذارید کنار و به فکر آینده و پیشرفت خودتون باشید بایید توو نشست ما اگه با هم باشیم و دانشمونو در کنار هم قرار بدیم میتونیم کارهای خیلی بزرگ انجام بدیم . . . خدارو چه دیدید شاید از همین نشست یه تیم به وجود بیاد که یکی از تیم های معروف ایران بشه و حتی بیشتر . . . به خدا مشکل ما اینجاست که حتی خودمونو جدی نمیگیر حداقل خودم و به خاطر این که دانشمو جدی نمیگیرم همیشه دارم سرزنش میکنم اما دیگ دوست دارم به دانشم به شغلی که دوست دارم و میخوام در آینده توش پیشرفت کنم خیلی جدیتر نگاه کنم و واسش ارزش قائل بشم . . . آدم برای رسیدن به هدفش تمام سختی ها رو تحمل میکنه . . . سو تفاهم نشه من کوچیکتر از اونیم که بخوام کسی رو نصیحت کنم ولی اینا حرف هایی که همیشه به خودم میگم تا هدفمو گم نکنم و به یک سختی ای رسیدم سریع کم نیارم و نرم کنار حداقلش اینه که تمام تلاشمو بکنم و نتیجشو بسپارم دست خدا . . .

ببخشید که زیادی حرف زدم:خجالت:
:لبخند:

Jarvis
شنبه 31 فروردین 1392, 15:07 عصر
بله منم کاملا با حرف های saman-arsenal (http://barnamenevis.org/member.php?182123-saman-arsenal) جان موافقم ...
مثل همه ی کسانی که توی کشور در زمینه ی تاسیسات هسته ای و وسایل جنگی با هم کار میکنن ... ما هم مث اونا باید با کمک همدیگه برای کمک به کشورمون با هم جمع بشیم و کارای بزرگ انجام بدیم...
باید به همه نشون بدیم که اگه خودمون بخوایم می تونیم کار گروهی ای انجام بدیم که مثمر ثمر باشه...

ما چیزی از کشورهای غربی کمتر نداریم ... از نظر منابع علمی که خب سایتای خودمون عالی هستند .. مضافا منابع خارجی هم روز به روز ترجمه میشن:لبخند:
البته آقای شهرکی رو دست کم نگیرید ... خیلی چیزا بلده ...:چشمک:
از هر نظر دیگه هم که حساب کنیم ما خیلی پتانسیل بالایی در زمینه ی برنامه نویسی و کلاً کامپیوتر داریم...

من روز به روز که میگذره بیشتر دلم میخواد این نشست برگزار بشه:لبخند: .. ای بابا چقدر ناز می کنید .. وخسید بیاید دیگه!!!

zarifcomputer
شنبه 31 فروردین 1392, 16:15 عصر
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری

طبیعیه که تعداد آدمهایی که قدر این نشست را بدونند کم باشه. بالاخره هر کسی قدر زر نمیدونه !

Amir_f
شنبه 31 فروردین 1392, 16:48 عصر

من فردا صبح می خوام بلیط بگیرم با اتوبوسسسسسسسسسس برای 10 ام که صبح 11 اصفهان باشم شبش هم بعد نشست بیام با بلیط برگشست مشهد ، اگه میاین دوتا بلیط بگیرم با هم بریم و برگردیم :لبخندساده:

Amir_f
شنبه 31 فروردین 1392, 17:03 عصر
برای تمام دوستانی که ثبت نام کردند درخواست دوستی ارسال کردم :لبخند::قلب:

***BiDaK***
شنبه 31 فروردین 1392, 18:07 عصر
دوستانی که ثبت نام تا الان نکردن دیگه دارم کم کم ازتون ناراحت میشم.:لبخند:
بجنبید ثبت نام کنید:متفکر:

h-rafiee
شنبه 31 فروردین 1392, 18:47 عصر
من امروز با چندتن از دوستان مطرح کردم خب اینو میدونم که خیلی باهم دوستیم و رشته هاشون هم کامپیوتره ولی خیلی کم از وب نویسی تجربه یا شناختی دارند.
اما برای اونها هم مفید میدونم چون هول میده تا آدم توی جوی نباشه دنبالش نمیره...
اگه برنامه هاشون جور بشه شاید بیایند.
اما یکی دیگه از دوستان هم هستند که رشته اش برقه و هیچ ربطی به این نشست نداره.
من از آقای شهرکی درخواست دارم اگه برنامه های دوستانم اوکی شد این دوستمونم با ما بیاد نشست و فقط گوش بده چون ما برای روز بعدترش هم حتی برنامه ای داریم و بده این دوستمون توی اصفهان و شهر غریب تک و تنها یک 10 ساعتی بیرون تنها باشه.
البته باز هم به نظر آقای شهرکی بستگی داره و برنامه ریزی این دوستانمون.
آقای شهرکی اجازه هست؟!

mojtaba5
شنبه 31 فروردین 1392, 19:42 عصر
برای شهرهای دیگه هم برنامه بزارید.

saman-arsenal
شنبه 31 فروردین 1392, 21:59 عصر
برای شهرهای دیگه هم برنامه بزارید.

دوست عزیز شما توو این اولین نشست شرکت کنید بزارید استارت کار بخوره بعد ان شاالله نشست های بعدی اعضا در شهرهای دیگه هم برگزار میشه:لبخندساده:

mojtaba5
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 00:24 صبح
تاریخ برگزاری برنامه کی هست؟
توی برنامه دقیقا در مورد چه مواردی صحبت میشه؟ پست اول رو دیدم ولی منم مثل خیلی های دیگه چیزی از php نمیدونم ...

mohsen6500
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 00:27 صبح
تاریخ برگزاری برنامه کی هست؟
توی برنامه دقیقا در مورد چه مواردی صحبت میشه؟ پست اول رو دیدم ولی منم مثل خیلی های دیگه چیزی از php نمیدونم ...

سلام دوست عزیز
نشست قرار هست که روز چهارشنبه یازدهم اردیبهشت برگزار بشه
در این نشست قرار بشینیم و اتفاق نظر درباره طراحی وب و از این حرفها بزنیم
خلاصه استارت کار رو میخوایم بزنیم و خیلی فکر نکنم وقت بشه واسه بحث های خیلی تخصصی
ما هم خیلی چیز زیادی از PHP نمیدونیم
خلاصه خوشحالمون می کنی اگه بیای
موفق باشید

mojtaba5
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 01:04 صبح
متاسفانه چهارشنبه ها از صبح تا عصر کلاس دارم
کاش روزش رو عوض میکردید و به بعد از امتحانات مینداختید...اینجور که دیدم خیلیها بخاطر درس و دانشگاه نمیتونن بیان
آیا بهتر نبود روزش رو از قبل با بچه ها هماهنگ میکردید؟
مسلما در صورت تغییر روز برگزاری جمعیت بیشتری میان.
10 روز آخر خرداد و 10 روز اول تیر همه دانشگاه ها تعطیل هستند.

MMSHFE
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 08:03 صبح
لطفاً دوستانی که برای شرکت در نشست ثبت نام کردن، از الآن هر مطلب خاصی مرتبط با سرفصلهای نشست که تا حالا مشخص شده یا هر چیز دیگری که به نظرشون مرتبط و مناسب و مفید هست، یادداشت کنن تا در نشست، فقط یک یا دونفر متکلم نداشته باشیم و با مشارکت همه برگزار بشه. حداکثر هم تا دو روز قبل از نشست، حتی الأمکان یک نسخه از مطلبشون و درصورت عدم امکان، یک تخمین از زمانی که برای ارائه صحبتهاشون کافی میدونن بهم اعلام کنن تا زمانبندی نشست رو تنظیم کنم.

mojtaba5
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 08:22 صبح
دستتون درد نکنه.

Jarvis
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 10:26 صبح
من 3 تا سورپرایز ( پروژه که سودآوری خوبی دارند ) براتون دارم ... اولیش یه پروژه ی خیلی بزرگه که مختص برنامه نویسان عزیز هستش... و دامنه ی اون برای 5 سال رزرو شده . اما به دلیل این که دانش PHP من ضعیفه و پول کافی ندارم روی زمین مونده ... اون 2 تا ایده ی دیگه هم هنوز در مرحله ی ایده قرار دارند ... با این حال میخوام با دوستان مطرح کنم که هر کس تمایل داشت با هم کار کنیم ... البته پروژه ی اول اونقدر بزرگه که همه ی افراد می تونن توش سهیم بشن:لبخند:
فعلا هیچ مشخصه ای نمی تونم بدم تا روزی که نشست برگزار شد...
فکر میکنم اگه یه نیم ساعت وقت به من بدید برای معرفی همشون کافی باشه...

فعلاً همین!

Jarvis
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 10:35 صبح
به یه نکته توجه کرده بودید ؟؟
من از همه کوچیکترم...

saman-arsenal
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 10:36 صبح
متاسفانه چهارشنبه ها از صبح تا عصر کلاس دارم
کاش روزش رو عوض میکردید و به بعد از امتحانات مینداختید...اینجور که دیدم خیلیها بخاطر درس و دانشگاه نمیتونن بیان
آیا بهتر نبود روزش رو از قبل با بچه ها هماهنگ میکردید؟
مسلما در صورت تغییر روز برگزاری جمعیت بیشتری میان.
10 روز آخر خرداد و 10 روز اول تیر همه دانشگاه ها تعطیل هستند.

دوست عزیز من هم چهارشنبه و پنجشنبه کلاس دارم تازه این ترم ، ترم آخرم هستم هم پروژه دارم و هم کار آموزی پنجشنبه هم کلاس مهمی مثل کامپایلر دارم نه تنها من بلکه یکی دوتا از دوستان دیگه هم کلاس دارن و بقیه هم حتما کارهای دیگه ای دارن ومسلما هیچ کدوم از ماها از سر بیکاری داریم به این نشست نمیریم ولی دوستانی که ثبت نام کردن این نشست و شغل آیندشون و جدی گرفتن و به آینده این نشست امیدوار هستند و میدونن بدون رنج گنج میسر نمیشه

امیدوارم بتونی برنامتو تنظیم کنی و به دوستان این نشست ملحق بشی

موفق باشی

saman-arsenal
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 10:40 صبح
من 3 تا سورپرایز ( پروژه که سودآوری خوبی دارند ) براتون دارم ... اولیش یه پروژه ی خیلی بزرگه که مختص برنامه نویسان عزیز هستش... و دامنه ی اون برای 5 سال رزرو شده . اما به دلیل این که دانش PHP من ضعیفه و پول کافی ندارم روی زمین مونده ... اون 2 تا ایده ی دیگه هم هنوز در مرحله ی ایده قرار دارند ... با این حال میخوام با دوستان مطرح کنم که هر کس تمایل داشت با هم کار کنیم ... البته پروژه ی اول اونقدر بزرگه که همه ی افراد می تونن توش سهیم بشن:لبخند:
فعلا هیچ مشخصه ای نمی تونم بدم تا روزی که نشست برگزار شد...

فعلاً همین!

ایول داداش منتظر سورپرایزت هستیم:تشویق:

به یه نکته توجه کرده بودید ؟؟
من از همه کوچیکترم...

اشکال نداره آقا محمد بزرگی که به سن و سال نیست:لبخند:

soroush_vs
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 11:41 صبح
من شما اصفهانیا رو میشناسم . میخواید بیایم اصفهان پول برنامه نویسیا رو به عناوین مختلف( رزرو هتل بلیط و خرجای متفرقه) در اصفهان جیبمون رو خالی کنید. این ترفندای جذب توریست دیگه قدیمی شده.:لبخند:
کسایی که تصمیم دارن برنامه نویسی پی اج پی رو شروع به یادگیری کنن هم میتونن بیان؟ :لبخند:

mohsen6500
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 12:00 عصر
من شما اصفهانیا رو میشناسم . میخواید بیایم اصفهان پول برنامه نویسیا رو به عناوین مختلف( رزرو هتل بلیط و خرجای متفرقه) در اصفهان جیبمون رو خالی کنید. این ترفندای جذب توریست دیگه قدیمی شده.:لبخند:
کسایی که تصمیم دارن برنامه نویسی پی اج پی رو شروع به یادگیری کنن هم میتونن بیان؟ :لبخند:

جاواسه همه هست
مطمئن باش بیای پشیمون نمیشی
ببین!!!
پاشو بیا!:بامزه:

من که والا ایده یا پیشنهادی ندارم
بیشتر نظرم روی استفاده کردن از تجربیات دیگرانه

MMSHFE
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 12:05 عصر
بیا آقا سروش، ما هم شما شیرازیها رو میشناسیم :چشمک: (همسر و دخترم شیرازی هستن).

soroush_vs
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 12:06 عصر
معلومه جماعت برگزار کننده یا دعوت کننده مجرد هستن. ما که جرات نداریم روز زن جایی بریم. به نظر من روزش رو عوض کنید از ما گفتن بود.:لبخند:

بیا آقا سروش، ما هم شما شیرازیها رو میشناسیم :چشمک: (همسر و دخترم شیرازی هستن).
شما لطف دارید اگه قابل باشیم برنامه ریزی میکنیم و تصمیم میگیریم.

SilverLearn
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 21:22 عصر
بچه ها راست میگن خوب

کاشکی میشد چهارشنبه نباشه :(

saman-arsenal
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 21:40 عصر
بچه ها راست میگن خوب

کاشکی میشد چهارشنبه نباشه :(

دوست عزیز شما که دیگه اهل اصفهانی که؟؟؟ شما چرا ؟؟؟:لبخند:

درسته اگه پنجشنبه بود خوب میشد اما توو این ماه فقط همین روز خالیه . . .

به هر حال ما از شما اصفهانی ها بیشتر انتظار داریم . . . :لبخند:

باور کنید همه اونایی که دارن میان هم همین مشکلات و دارن پس شما هم افتخار بدین و تشریف بیارین . . . ما به دانش تک تک دوستان احتیاج داریم:قلب:

MMSHFE
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 21:52 عصر
دوستان عزیز، اون زمانی که من و بقیه دوستان با پیام خصوصی و گذاشتن لینک تاپیک نشست توی امضا و پیامک و... همه جا میگفتیم دست بجنبونید تا به حدنصاب برسه، خیلی از کسانی که الآن میگن توی این تاریخ نمیتونن بیان، این تاپیک رو میدیدن و ساده از کنارش میگذشتن. حالا تاریخ شده بهانه برای نیومدن. مطمئن باشین اگه 12 اردیبهشت قطعی میشد، همین قدر مخالف برای اون تاریخ داشتیم. بهرحال، تنها تاریخ خالی در این ماه، 11 اردیبهشته و الآن هم سالن رزرو شده و دیگه نمیشه تغییرش داد. باور کنید سخت ترین قسمت انجام کارهای بزرگ، گرفتن تصمیمشه.

poriab
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 22:16 عصر
نرفتن یک روز دانشگاه هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه ، حتی 3تا درس 3 واحدی داشته باشی ( مطمئن باشید :چشمک: )

اما اومدن یک روزه به همچین نشست هایی راه حل هایی برای بسیاری از مشکلات کاری و برنامه نویسی و ... هست

" تا چیزی از دست ندهی چیزی دیگری بدست نخواهی آورد این یک هنجار همیشگی است "

SilverLearn
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 23:35 عصر
دوست عزیز شما که دیگه اهل اصفهانی که؟؟؟ شما چرا ؟؟؟:لبخند:

درسته اگه پنجشنبه بود خوب میشد اما توو این ماه فقط همین روز خالیه . . .

باور کنید همه اونایی که دارن میان هم همین مشکلات و دارن پس شما هم افتخار بدین و تشریف بیارین . . . ما به دانش تک تک دوستان احتیاج داریم:قلب:

من که باور کن خیلی دوست دارم بیام .... دارم کارامو درست میکنم تا قطعی بشه و.....

SilverLearn
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 23:40 عصر

من تو اصفهان زندگی می کنما !!! وگرنه اصلیتم شیرازیه

Jarvis
یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 23:51 عصر
ایشالا که کارات درست میشه و میای...
یکم باید سعی بکنی و تلاش .. البته اگه میخوای موفق بشی ...

در هر صورت همه ی ما منتظر شما و بقیه ی دوستان هستیم ...

یا علی

***BiDaK***
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 18:38 عصر
چقد ساکت شده اینجا:متفکر:

Amir_f
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 18:54 عصر
ساکت نیست ، دوستان دارند آماده میشند واسه نشست :چشمک:

mohsen_31369
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 22:16 عصر
با سلام
اول بگم اونایی که می گن تو دانشگاه کلاس داریم و استاد گفته می اندازه و هزار تا از این حرف ها و حدیثا بگم که اکثر بچه ها اینجا دانشجو ان. همه می دونیم تو دانشگاهها چه خبره پس الکی بهونه نیارین. بگین نمیام خلاص

طرف مدرسش رو ول کرده پاشده داره میاد اصفهان، بعد دانشجوی ما میگه کلاس دارم. !!! آخرالزمان شده

دوم اینکه بنده حدود نیم ساعت جهت ارائه ی noSql و پایگاه داده mongoDB که یک پایگاه داده ی document based هست زمان می خوام.

با تشکر

WOLF_MEHRDAD
دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 22:37 عصر
درود بر شما

بابا چرا اینقدر بهانه :متفکر:
من به خدا چهارشنبه صبح ساعت 6 صبح باید برم شهرضا ( 60 کیلومتری اصفهان) امتحان دارم ولی هر جور شده خودمو میرسونم به کنفرانس

Jarvis
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 00:49 صبح
منم چهارشنبه تنظیم خانواده :لبخند: و وصیت نامه امام دارم ... ولی میام :لبخند:

آفرین به دوستانی که همکاری میکنن :تشویق:

MMSHFE
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 08:10 صبح
پس تا اینجا برنامه اینطوریه:
1- نیم ساعت برای معارفه و شناخت نسبی شرکت کنندگان با هم
2- 15 دقیقه صحبتهای اولیه خودم
3- نیم ساعت صحبتهای saman-arsenal (http://barnamenevis.org/member.php?182123-saman-arsenal)
4- یک ساعت صحبت درباره مشکلات دوستان در زمینه برنامه نویسی و کار در این حرفه
5- نیم ساعت صحبتهای mohsen_31369 (http://barnamenevis.org/member.php?229685-mohsen_31369)
6- یک ساعت صحبت خودم درباره نحوه آموزش و پرورش برنامه نویسی خلاق
...
-----
آقا مهرداد کجایین؟ برنامه زمانی خودتون رو بگین تا توی جدول زمانبندی بگذاریم یه موقع بهتون CPU نرسه بعداً شاکی بشین ها!

Jarvis
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 10:33 صبح
3- نیم ساعت صحبتهای saman-arsenal (http://barnamenevis.org/member.php?182123-saman-arsenal)
5- نیم ساعت صحبتهای mohsen_31369 (http://barnamenevis.org/member.php?229685-mohsen_31369)
...
-----
آقا مهرداد کجایین؟ برنامه زمانی خودتون رو بگین تا توی جدول زمانبندی بگذاریم یه موقع بهتون CPU نرسه بعداً شاکی بشین ها!

پس من چی ؟؟ به من وقت نمی دید ؟:ناراحت:

MMSHFE
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 12:26 عصر
برنامه زمانی موردنیاز و همچنین عنوان مطالب خودتون رو اعلام کنید لطفاً. وقت برای همه هست. اینکه میگم زمان رو اعلام کنید برای اینه که هرج و مرج پیش نیاد و نظم جلسه بهم نخوره و زمان رو هم طوری تنظیم کنم که مباحث تکراری و احیاناً خسته کننده نشه. میخوایم توی جلسه تا آخرین لحظه کسی پلک نزنه.

engmmrj
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 14:15 عصر
لطفا از این نشست فیلم برداری کنید، کسانی که نمی توانند بیایند هم استفاده کنند.

Jarvis
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 14:44 عصر
برنامه زمانی موردنیاز و همچنین عنوان مطالب خودتون رو اعلام کنید لطفاً. وقت برای همه هست. اینکه میگم زمان رو اعلام کنید برای اینه که هرج و مرج پیش نیاد و نظم جلسه بهم نخوره و زمان رو هم طوری تنظیم کنم که مباحث تکراری و احیاناً خسته کننده نشه. میخوایم توی جلسه تا آخرین لحظه کسی پلک نزنه. اعلام کردم...
اینم لینک پست :
http://barnamenevis.org/showthread.php?390458-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D8%B5%D9%85%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-PHP-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86&p=1750362&viewfull=1#post1750362

و توی پست گفتم که :

MMSHFE
سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 22:38 عصر
پس تا اینجا برنامه اینه:
7- نیم ساعت صحبتها و سورپرایز Mohammad Salehi (http://barnamenevis.org/member.php?284726-Mohammad-Salehi)
-----
اگه میخواین ترتیب یا زمانبندی تغییر کنه، اطلاع بدین.

$ M 3 H R D A D $
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 22:38 عصر
اقایون وقت اون رسیده هم اطاقیا و مشخص کنیم :دی
نخند آقا !

والا ما انقدر مشکل داریم که اصلا حواسم به تاریخ نیست
یهو خودم و تو اصفهان میبینم میگم اینجا کجاست ؟؟؟

آقا یک هتلی چیزی هماهنگ کنید ما اومدیم گیج نزنیم
یکی بود میگفت هتل هست اطلاق 4 نفره کی بود؟بگیریییییییینشش :دی

WOLF_MEHRDAD
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 23:16 عصر
آقا چرا باید حتما هتل باشه ؟ :لبخند:
یه مهمانپدیزی چیزی فک کنم کارو راه بندازه
اگه چیزی گفتی ، خودتی :لبخندساده:

$ M 3 H R D A D $
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 23:49 عصر
من بچه شمالم نازو نوز ندارم هرجا باشه که دوستان دور هم باشن ما هم زمین گیر میشیم چه یک کارتون باشه چه یک هتل
خودم بخوام بریم جایی میتونم برم زائر سرای بانک ملی اونم بدون هزینه اما دور هم نشینی و به هبچ وجه از دست نمیدم :چشمک:

MMSHFE
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 08:05 صبح
دوستان توی لینکهایی که برای رزرو هتل گذاشتم، هتل ماهان رو میتونید پیدا کنید. اتاق هم توی اون تاریخ داره. اگه با هم به توافق رسیدین، یک چهارتخته رزرو و هزینه رو تقسیم کنید.

saman-arsenal
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 09:00 صبح
دوستان مهمانپذیر هست 3 تخته شبی 40 تومن یعنی نفری کمتر از 15 تومن ما دو نفرهستیم به یه نفر احتیاج داریم:تشویق: :لبخند:
بقیه هم میتونن 3 نفر 3نفر جمع شن اتاق بگیرن:لبخند:
همه چی به همین سادگیه چرا اینقدر سخت میکنید زندگی رو واس خودتون آخه گناه دارین به خدا:لبخند:

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 15:21 عصر
اقای شهرکی من همیشه ممکنه حرف بزنم ! عذر من موجه هست

اما موضوع اصلیم تشکیل یک تیم واحد + شرکت یا صنف + کلاس های آموزشی استاندارد + تولید فریمورک فارسی + و مهمتر اینترنت ملی و تاثیر اون تو برنامه نویسی

mkvisual
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 19:45 عصر
سلام ...
آقا معلوم شد چه ساعتیه ؟!

Jarvis
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 20:10 عصر
سلام ...
آقا معلوم شد چه ساعتیه ؟!
از 8 صبح شروع میشه

WOLF_MEHRDAD
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 21:58 عصر
از ساعت 10 صبحه

***BiDaK***
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 22:18 عصر
ساعت 8 صبح

Jarvis
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 22:28 عصر
عاقا بالاخره ساعت چنده ؟؟ ما اشتباه می کنیم یا شما درست میگید ؟:لبخند:

$ M 3 H R D A D $
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 22:29 عصر
بعد از نماز ساعت 5 :بامزه:

***BiDaK***
پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 22:31 عصر
بعد از نماز ساعت 5 :بامزه:
این ساعت خوبه فک کنم من همون ساعتا برسم ایشالله :لبخند:

MMSHFE
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 00:27 صبح
دوستان عزیز، از ساعت 8 صبح سالن اجتماعات دست ماست. اما دوستان به نحوی برنامه ریزی کنید که حداکثر تا ساعت 10 برسین چون از 10 به بعد دیگه شروع میکنیم.

mkvisual
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 01:01 صبح
خوب، فکر میکنم خیلی از دوستان اینجا دانشجو باشن(مثل خوده من)، حداقلش اینه که اگه یه روز غیر تعطیل برگزار میشه، بعد از ظهر باشه ...
ما که نمیتونیم بیایم، ولی گزارشی فیلمی چیزی ازش بگیرین لطفا ...
ممنون

WOLF_MEHRDAD
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 01:10 صبح
آقا جدای از بحث مکان و... نهار چیه ؟ :لبخند:

***BiDaK***
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 01:15 صبح
آقا جدای از بحث مکان و... نهار چیه ؟ :لبخند:
نهار دعوت شماییم:کف:

MMSHFE
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 21:11 عصر
مگه تو اصفهان کسی نهار هم میخوره؟ :لبخند: نگران نباشین ناهار دعوت من هستین توی یک رستوران خوب در خیابان جی (حالا یا میریم همونجا میخوریم و برمیگردیم یا میاریم توی سالن غذاخوری ساختمان شهرک - البته این دومی رو باید هماهنگ کنم ببینم چطور میشه).

engmmrj
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 21:13 عصر
نگران نباشین ناهار دعوت من هستین توی یک رستوران خوب در خیابان جی
ناهار چی میدین؟

Jarvis
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 21:39 عصر
ناهار چی میدین؟
مگه شما هم میای ؟؟

***BiDaK***
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 21:50 عصر
مگه تو اصفهان کسی نهار هم میخوره؟ :لبخند: نگران نباشین ناهار دعوت من هستین توی یک رستوران خوب در خیابان جی (حالا یا میریم همونجا میخوریم و برمیگردیم یا میاریم توی سالن غذاخوری ساختمان شهرک - البته این دومی رو باید هماهنگ کنم ببینم چطور میشه).
نهار هم میدین؟:کف::کف:بریم رستوران:کف:من تا بحال رستوران ندیدم:کف:

poriab
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 22:40 عصر
چند نفر از بچه ها تو اصفهان می خوان بمونن ؟!

اگه موندنی هستیم فکری بکنیم !

MMSHFE
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 23:55 عصر
دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمرن! نگران نباشین نهارش خوبه. یکی از بهترین رستورانهای اصفهانه.

poriab
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 00:39 صبح
نشست تا چه ساعتی ادامه داره ؟ آخرش :گیج:

MMSHFE
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 00:49 صبح
تا ساعت 19

darklady
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 13:40 عصر
الان این نشست اجرا شده و تموم شده؟

WOLF_MEHRDAD
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 14:03 عصر
الان این نشست اجرا شده و تموم شده؟