PDA

View Full Version : سوال: امضای دیجیتالی

stn-it
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 14:52 عصر
با سلام خدمت دوستان من یک سری فایل به صورت pdf دارم، که این pdf ها شامل نقشه های ساختمانی هستش،می خوام هر مهندسی که این فایل ها رو تو برنامه ذخیره می کنه ، همراه این فایل یه امضای دیجیتالی هم ذخیره بشه، که بعد صحت این نقشه ها مشخص بشه! از دستان کسی هست منو در این زمینه راهنمایی کنه؟

یوسف زالی
جمعه 09 فروردین 1392, 00:09 صبح
سلام.
در مورد استگانوگرافی تحقیق کنید.
یکی از روشهای موثر برای جلوگیری تکثیر فیلم های اکران نشده همین راهه.

stn-it
شنبه 10 فروردین 1392, 08:43 صبح
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟

یوسف زالی
شنبه 10 فروردین 1392, 12:39 عصر
جستجو کنید مطلب هست.
http://forum.paperdl.com/%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%86%D9%88%DA%AF%D 8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C--123

stn-it
یک شنبه 11 فروردین 1392, 08:32 صبح
پروسه کار من به این صورت هست که
اول از هر مهندسی می خواهیم که نمونه امضای خودش رو به ما بده ، ما این نمونه امضاها رو در جایی ذخیره می کنیم، و یه پسوردی به این نمونه امضا میدم، مثل کاری که تو adobe acrobat در مورد امضا انجام میشه،بعد این امضا رو به همراه پسورد به مهندسین میدیم، که این پسورد باید قابل تغییر باشه، بعد وقتی مهندسی نقشه ای را برای ما ارسال کرد این امضا هم همراهش باشه، بعد ما باید از طریق برنامه صحت این امضا رو بررسی کنیم، که آیا اون امضایی که در دیتا بیس ما ذخیره شده با این امضا یکی هستش یا نه!
من یه سری مطلب در مورد استگانوگرافی خوندم، نمی دونم میشه این کاری که من توضیح دادم با استگانوگرافی پیاده سازیش کنم یا نه؟!

یوسف زالی
یک شنبه 11 فروردین 1392, 12:44 عصر
شما می تونی هر رشته از بایت ها رو در اون بگنجونی حتی اگر یک تصویر هست.
در حقیقت یک فایل رو در یک قایل دیگه می گنجونی.
البته کمی شرایط داره مثلا از تا یک حجمی.
در بیت مپ می شه، فایل های تصویری معمولا می شه، پی دی اف هم می شه.

joker
یک شنبه 11 فروردین 1392, 15:40 عصر
شايد محصولات ownerGuard به كار شما بياد
بحث امضاء ديجيتالي نداره ، ولي تضمين ميكنه يك فايل نقشه فقط دست فلان مهندس باشه و فقط اون بتونه روش كار كنه + مدير سيستم.
http://netnegar.ir/gp/ArmjiSoft

MSK
دوشنبه 12 فروردین 1392, 21:46 عصر
به نظر من راه حل راحت استفاده از PGP (http://en.wikipedia.org/wiki/Pretty_Good_Privacy) ه. که دیگه تبدیل شده به یه استاندارد برای ایمیل‌ها.
برای ایمیل‌ها کاری تقریبا مشایه اون چیزی که شما می‌خواهید انجام میشه. یعنی به همراه هر ایمیل یک امضای pgp فرستاده میشه تا اینکه از هویت فرستنده اطمینان داده بشه.
برای اطلاعات بیشتر اینجا رو ببین: http://www.pgpi.org/doc/pgpintro/
اون چیزی که دنبالش میگردی توی قسمت public key cryptography هستش.

stn-it
چهارشنبه 14 فروردین 1392, 11:23 صبح
در مورد PGP مطالبی خوندم، فکر کنم دلفی کامپوننت PGP رو هم داشته باشه! شما می تونید در این زمینه اگه فایلی یا مثالی دارین برام بفرستید؟

stn-it
یک شنبه 18 فروردین 1392, 12:19 عصر
دوستان من از روش خود Adobe acrobat از قسمت sing & certify استفاده کردم، که یک فایل امضا با پسوند .pfx ایجاد می کنم!
مشکل من تو این قسمت ها هست، اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم!
1- من وقتی عکس امضا مهندسین رو میگیرم ، و یک فایل pfx می سازم ، یه پسورد میدم! باید این فایل قابلیت اینو داشته باشه که بشه پسورد رو تغییر داد، تا جایی که دیدم میشه تو adobe acrobat این کارو انجام داد،حالا ما این فایل رو به مهندسین ارسال می کنیم، که هر جا نقشه ای وارد برنامه کرد این فایل امضا رو داخل pdf برای نقشه بزاره،حالا اگه مهندسی پسورد رو عوض کنه آیا ما می تونیم این فایل رو با امضایی که داشتیم مقایسه کنیم و صحت نقشه رو بررسی کنیم یا نه؟به عبارتی داشتن پسورد برای چک کردن صحت آن الزامی هست یا خیر؟
2- یه مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که چطوری صحت امضا رو بررسی کنم؟
تابع خاصی برای این منظور در نظر گرفته شده یا نه؟

stn-it
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 09:59 صبح
دوستان من از کامپوننت quick pdf استفاده کردم!
یه چند جا مشکل دارم کسی از این کامپوننت برای امضای دیجیتال استفاده کرده؟
میشه راهنماییم کنه؟

alaveh
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 21:13 عصر
در حد یک نظر ساده :

1 : امضای دیجیتالی حتما نیاز نیست عکس باشه که بعد به روشهای پردازش تصویر نیاز باشه . امضای دیجیتال میتونه یک کد باشه یا یک پسورد .
2 : شما اگر قراره یک نقشه یا هر فایلی داشته باشید که چند نفر روش کار میکنن و ترتیب این کار کردن ها و نام اونها مشخص باشه فقط به نظر می رسه نیاز هست که تمام اون اشخاص دارای یوزر نیم و پسورد باشن ( که برای همچین سیستمی ضروری به نظر می رسه ) و هر کسی که قراره نقشه بهش برسه به اکانتش ارسال بشه ( یک سیستم میل باکس ساده یا کارتابل ) و وقتی دریافتش کرد همون لحظه نام کاربریش پای اون نقشه ثبت بشه . طبیعتا نیازی به بررسی هم نیست مگر اینکه سیستم مرکزی هک بشه یا پسورد یک نفر لو بره که اونم بررسی نمیخواد در این حالت عکس هم که باشه بازم میشه دزدیدش . تازه عکس بدتره چون پسورد قابل تغییره .

این امکان هم هست که اگر کسی نخواست امضا کنه برگشت بده به نفر قبلی . در این حالت اسمش به عنوان امضا کننده ثبت نمیشه .

stn-it
شنبه 31 فروردین 1392, 14:39 عصر
دوستان خواهشا اگه کسی هست کمکم کنه!
من امضاها رو توسط adobe acrobat ایجاد کردم،که این فایل امضا برای من فایل pfx تولید میکنه!
من تو برنامه به این احتیاج دارم بدونم تو فایل pdf من چند تا امضا خورده ، و بررسی کنه این فایل امضایی که تو فایل pdf خورده همون امضایی هست که مهندس داره!به طور خلاصه فایل رو با امضا تایید کنه
خواهشا اگه کسی در این زمینه کار کرده کمکم کنه!