PDA

View Full Version : IBM JDK and JRE

msdjava
دوشنبه 01 اسفند 1384, 15:27 عصر
با عرض سلام (Inprise,zehs_sha,persianshadow,...)
من می خواستم IBM JDK and JRE را دانلود کنم ولی در سایت IBM آمده است که JRE و JDK تنها در کامپیوترهای IBM قابل استفاده است ---- بررسی BIOS
The IBM Java2 JRE is for updating IBM PCD products only.

Required for installation:
- Computer must be an IBM system. This program will not install on non-IBM systems.
آدرس دانلود
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle
=lenovo&lndocid=MIGR-56888
می خواستم ببینم کسی این JRE را توانسته در کامپیوتر خود استفده نماید یا خیر.
در ضمن همانطور که میدانید بعلت تحریم از سایتهای Sun و BEA نمیتوان JRE and JDK دانلود نمود
من حتی از برنامه Hide IP Platinum نیز استفاده نموده ام ولی باز هم دانلود نمی شود آیا کسی توانسته دانلود کند با چه برنامه ای یا اصلا جای دیگری میتوان این برنامه ها را دانلود نمود البته منظورم برنامه های p2p مانند emule نیست.
درضمن این بخش خیلی فعال نیست.بجز چند نفر که ابتدای سوال نام برده ام
با تشکر

Rahmani-r3
سه شنبه 02 اسفند 1384, 07:39 صبح
چرا از Borland JBuilder که همیشه آخرین ورژن هاش تو بازار ایران گیر میاد استفاده نمی کنید.

zehs_sha
سه شنبه 02 اسفند 1384, 07:42 صبح
سلام دوست من
من از jre ibm استفاده نکردم و برای استفاده از jdk جدید هم رفتم بازار رضا و jbuilder 2006 خریدم که داخل آن jdk وجود داره

Rahmani-r3
سه شنبه 02 اسفند 1384, 08:06 صبح
برای استفاده از jdk جدید هم رفتم بازار رضا و jbuilder 2006 خریدم که داخل آن jdk وجود داره
میشه بگین ورژن JDK چند بود؟

rezaTavak
سه شنبه 02 اسفند 1384, 09:27 صبح
سلام

نگارش بتای jdk 1.6 قابل دانلود است! البته فعلاْ

msdjava
سه شنبه 02 اسفند 1384, 09:33 صبح
من JBuilder 2005 را دارم تنها JRE را دارد حالا اگر طبق گفته های شما JDK در JBuilder 2006وجود داشته باشد آیا نسخه 1.5.0 می باشد من بیشتر می خواهم از JDK بصورت مستقیم استفاده نمایم و در ضمن از آن برای اجرای Eclipse استفاده نمایم در ضمن Sun JDK دارای یک Doc کامل می باشد.آیا همراه JBuilder می باشد.
(آقای rezatavak عرض سلام برنامه cal شما جالب بود)
با تشکر

azizi-ra
یک شنبه 07 اسفند 1384, 13:12 عصر
آخرین نگارش جاوا را میتوانید از این سایت (http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_13014576.html) دانلود کنید .:تشویق:
تا این را هم نبستن عجله کنید:لبخند:

kamkonda
شنبه 27 اسفند 1384, 14:05 عصر
سلا م دوستان مهندس من تازه jsp رو شروع کردم و متاسفانه منابع فارسی کمی داره اما دارم کار می کنم یه عزیزی گفته بود برای اتصال به بانک sqlserver مستقیما با jsp کار نکنم و از یک bean استفاده کنم آیا شما سراغ دارید
در ضمن من مدام که به سایتهای خارجی سر می زنم به این نکته رسیدهام که یکسری jarfile وجود دارد که باید کپی شود
اینها را هم کپی کردهام
بازهم connection برقرار نمیشه .... در ضمن من با jbulder2006 کار میکنم اگه تونستید راهنمایی کنید
خیلی خیلی ممنون

azizi-ra
یک شنبه 28 اسفند 1384, 07:39 صبح
سلا م دوستان مهندس من تازه jsp رو شروع کردم و متاسفانه منابع فارسی کمی داره اما دارم کار می کنم یه عزیزی گفته بود برای اتصال به بانک sqlserver مستقیما با jsp کار نکنم و از یک bean استفاده کنم آیا شما سراغ دارید
در ضمن من مدام که به سایتهای خارجی سر می زنم به این نکته رسیدهام که یکسری jarfile وجود دارد که باید کپی شود
اینها را هم کپی کردهام
بازهم connection برقرار نمیشه .... در ضمن من با jbulder2006 کار میکنم اگه تونستید راهنمایی کنید
خیلی خیلی ممنون

باید من را ببخشید که یک کم بد شما را راهنمایی کردم:خجالت:
java bean یک کلاس است که کاملا کپسوله شده است. یعنی دسترسی به attribute هایش از طریق متدهایش باشد. حالا این کار چه فایده دارد؟
شما در این کلاس bean یک تعداد متد برای اتصال ، جداشدن ، خواندن اطلاعات و ... پیاده سازی میکنید و بعد در هر صفحه jsp که نیاز بود آنها را صدا میزنید، چرا؟
در این صورت شما دارای یک بسته قابل استفاده مجدد میشوید که کار برنامه نویسی شما را راحتتر میکند و همچنین در صورت وجود اشکال در کد ، به راحتی میتوانید آن را پیدا کرده و رفع کنید. در مورد اتصال به بانک اطلاعاتی هم اگر درایور ماکروسافت را گرفته باشید در قسمت راهنمای آن اطلاعات خوبی است...

امیدوارم توضیحاتم کامل باشد. :چشمک:
در ضمن بهتر بود که در همان فرم قبلی سوالتان را تکرار میکردید :متفکر:

kamkonda
پنج شنبه 10 فروردین 1385, 12:35 عصر
از شما تشکر می کنم
من درایور را لود کردهام کانکشن را ساخنته ام jar fileها را کپی کرده ام خلاصه بدون ایراد در محیط jbulder این کارها رو انجام دادهام اما کانکشن برقرار نشد
بازهم از اینکه به من آموزش دادهاید از شما ممنونم انشالله بتوانم پس از یادگیری جبران کنم