View Full Version : update فیلد وارد شده در بخش where
shrtwoc2
شنبه 17 فروردین 1392, 17:21 عصر
با سلام خدمت دوستان آیا نوشتن همچنین دستوری در sqlserver صحیح است یعنی منطقی است؟
UPDATE A SET A.F1='value' WHERE A.F1 = '12'
این دستور جواب می ده ولی سوال من اینه که اگه در Sql نام فیلد ویرایشی را به عنوان شرط بیاریم منطقیه؟
ممنون می شم
ali ghaemi
شنبه 17 فروردین 1392, 20:28 عصر
این کار امکان پذیر است اما کار زیبایی نیست !!!
اصولا به خاطر مباحث مربوط به کارایی بهتره فیلدی که در بخش شرط می یاد کلید اصلی جدول باشه که اغلب Unique بوده و از نوع Clustered Index تا به سرعت رکورد مورد نظر رو برای عملیات مختلف Select ، Update و غیره
پیدا کنه و بهتره که این فیلد حداقل تغیرات ممکن رو داشته باشه
حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 18 فروردین 1392, 12:54 عصر
سلام.
این کار امکان پذیر است اما کار زیبایی نیست !!!
ببخشید یعنی چی این حرف؟؟ فرض کنید ما میخواهیم مقدار یک فیلدی که مقدارش 20 هست رو به 30 تغییر بدیم. اونوقت شما اینکارو نمیکنید؟؟؟؟
اصولا به خاطر مباحث مربوط به کارایی بهتره فیلدی که در بخش شرط می یاد کلید اصلی جدول باشه که اغلب Unique بوده و از نوع Clustered Index تا به سرعت رکورد مورد نظر رو برای عملیات مختلف Select ، Update و غیره
پیدا کنه و بهتره که این فیلد حداقل تغیرات ممکن رو داشته باشه
این توضیح شما تا حدودی صحیحه ولی اصلا به این سوال ارتباطی نداره.
این دستور جواب می ده ولی سوال من اینه که اگه در SQL Server نام فیلد ویرایشی را به عنوان شرط بیاریم منطقیه؟
بله کاملا منطقیه و مشکلی نیز ایجاد نخواهد کرد.به مثالی که در بالا عرض کردم توجه کنید.
یوسف زالی
یک شنبه 18 فروردین 1392, 14:26 عصر
سلام.
حمید جان منظور دوستمون این بوده که استفاده از هارد کد در SP ها خیلی صحیح نیست. اما اگر برای اصلاحات دستی یا همچین چیزی باشه شما صحیح می فرمایید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.