View Full Version : چرا استقبال از WPF زیاد نیست
Mehdi Naderi
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 00:29 صبح
سلام
چند سوال داشتم
1- چرا به رغم استفاده WPF از دایرکس و سرعت بالا برنامه هایآن استقبال از آن زیاد نیست و این تالار این قدر کم مراجعه کننده داره؟
2- آینده آنرا چطور ارزیابی می کنید
3- چرا بیشتر برنامه های کینکت مایکروسافت با WPF تهیه میشن ؟
با تشکر
علی متقی پور
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 01:06 صبح
سلام سوال خوبیه بنظرم شاید یکی از علتهاش این باشه که دیگه برنامه های ویندوزی بهشون اقبالی نمیشه. ضمنا با اومدن HTML5 و تقریبا از دور خارج شدن silverlight فکر میکنم wpf هم دیگه کمتر مورد توجه قرار بگیره. البته من نظرم در حد خودمه و باید حرفه ای ها نظر اصلی را بدن
mze666
چهارشنبه 21 فروردین 1392, 21:46 عصر
سلام. یکی از دلایلش همونطور که دوستمون گفتن اینه که کلاً الان خیلی از برنامه های ویندوزی استقبال نمیشه (سخت افزار میخواد و نصب و مشکل همیشه در دسترس نبودن و ...) و بیشتر برنامه های تحت وب مورد استقبال هستند.
یک دلیل دیگش هم اینه که WPF خیلی چیز ساده ای نیست و خیلی ها حاضر نیستن وقت و انرژی شون رو صرف یادگیریش بکنن.
با یادگیری WPF به هیچ وجه ضرر نخواهید کرد چون هم از لحاظ ظاهر قوی تر هستش، هم از نظر سرعت (اگر به شکل صحیح و اصولی استفاده بشه)، هم بحث Data Binding فوق العادش (که به نظرم مهمترین ویژگی هستش) و هم زبان Xaml که زبان طراحی اینترفیس برنامه های WPF هست، توی برنامه های Windows 8 و Windows Phone و ... هم کاربرد خواهد داشت.
h_matin
جمعه 23 فروردین 1392, 19:47 عصر
سلام من هم با نظر دوستمون موافقم و به نظر منهم روش فوق العاده ایه. من بیشتر با کامپوننت های DevExpress کار میکنم برای شرکتی داشتم سیستمی تهیه میکردم که شدیدا حساس بودن روی راست به چپ بودن ریبون ها، سر این موضوع رفتم روی WPF و بعد از کمی مشکل تا با این روش آشنا بشم فوق العاده لذت بردم و به قول دوستمون ظاهر و Data Bindig بسیار خوبی داره و به راحتی میتوان کامپوننتهای مورد نظر خودت را بسازی فقط من یه مشکلی داشتم این بود که نمی شد فرم بیسی نوشت و از روی آن اینهریت کرد
Mehdi Naderi
شنبه 24 فروردین 1392, 14:23 عصر
سلام
چند سوال داشتم
1- چرا به رغم استفاده WPF از دایرکس و سرعت بالا برنامه هایآن استقبال از آن زیاد نیست و این تالار این قدر کم مراجعه کننده داره؟
2- آینده آنرا چطور ارزیابی می کنید
3- چرا بیشتر برنامه های کینکت مایکروسافت با WPF تهیه میشن ؟
با تشکر
من یک هفته قبل این تاپیک رو زدم . لطفا راهنمایی فرمائید
sinaone1
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 08:37 صبح
دوست عزیز چند تا موضوع پیش میاد
1 :
ضمنا با اومدن HTML5 و تقریبا از دور خارج شدن silverlight فکر میکنم wpf هم دیگه کمتر مورد توجه قرار بگیره.
در این مورد باید توجه کنید که خیلی از کارهایی که با WPF میشه انجام داد رو نمیشه با JS و HTML5 انجام داد ( من توی هر دو کاملا حرفه ایم، همینطوری نمیگم ) و در ویندوز 8 و Blue درسته که با نام WPF نمیبینیم ولی XAML که سر جاشه!
2 : XAML با Directx کار میکنه ولی JS اصلا قرار نبود با گرافیک کاری داشته باشه که بخواد با دارکت اکس کار کنه یا نه ، البته جدیدا خود دیوایسها یا برازرها مجبور شدن در خودشون تغییراتی ایجاد کنن تا JS هم به نرمی انیمیشن ها رو به نمایش در بیاره .
3 : ماشالاه هر تکنولوژی جدیدی که وارد بازار میشه سریع هم در ایران جا میوفته! ( الان حدود 8 سال و خورده ای هست که این تکنولوژی اومده و خیلی ها اصلا اسمشم نشنیدن ) .
4 : چه شرکتی رو سراغ دارید که 30 میلیون تومن هزینه کنه برای فقط دیزاین اپلیکیشنش ، مگه اینکه شرکت مال خودتون باشه و خوب چون خودتون دیزیان رو درست میکنید هزینش ( پنهان ) میشه.
5 : JS و HTML5 اوپن سورس هستند و رایگان پس معلومه که خیلی طرفدار داشته باشن در هر جا.
aghayex
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 11:25 صبح
به نظر من اگه شخص برنامه نویس باشه و بخواد فن برنامه نویسی رو یاد بگیره خودشو درگیر این مسائل نمی کنه .
در کشور ما کلا تکنولوژی ها با تاخیر 5 ساله مطرح میشن و JS - HTML5 هم تازه مطرح شدن در ثانی سی شارپ چیزی کمتر از اونها نداره .
یه مورد دیگه هم که هست اینه که ما برنامه می نویسیم که در تمام ویندوزهای روز کار کنه و تا جایی که من سراغ دارم تکنولوژِ مترو با ویندوز8 کار می کنه
علی متقی پور
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 20:37 عصر
دوست عزیز چند تا موضوع پیش میاد
1 :
در این مورد باید توجه کنید که خیلی از کارهایی که با WPF میشه انجام داد رو نمیشه با JS و HTML5 انجام داد ( من توی هر دو کاملا حرفه ایم، همینطوری نمیگم ) و در ویندوز 8 و Blue درسته که با نام WPF نمیبینیم ولی XAML که سر جاشه!
2 : XAML با Directx کار میکنه ولی JS اصلا قرار نبود با گرافیک کاری داشته باشه که بخواد با دارکت اکس کار کنه یا نه ، البته جدیدا خود دیوایسها یا برازرها مجبور شدن در خودشون تغییراتی ایجاد کنن تا JS هم به نرمی انیمیشن ها رو به نمایش در بیاره .
3 : ماشالاه هر تکنولوژی جدیدی که وارد بازار میشه سریع هم در ایران جا میوفته! ( الان حدود 8 سال و خورده ای هست که این تکنولوژی اومده و خیلی ها اصلا اسمشم نشنیدن ) .
4 : چه شرکتی رو سراغ دارید که 30 میلیون تومن هزینه کنه برای فقط دیزاین اپلیکیشنش ، مگه اینکه شرکت مال خودتون باشه و خوب چون خودتون دیزیان رو درست میکنید هزینش ( پنهان ) میشه.
5 : JS و HTML5 اوپن سورس هستند و رایگان پس معلومه که خیلی طرفدار داشته باشن در هر جا.
مرسی دوست عزیز بابت توضیحات خوبتون اما چند تا سوال: 1. هرکسی wpf رو یاد گرفت دیگه xaml رو کامل بلده؟ اگر سوالم خیلی مبتدی بود ببخشید 2. من فکر نمیکنم تکنولوژی ها دیر جا بیفته. فقط بحث غیر قابل اعتماد بودنه. مثل سیلورلایت که شاید به خیلی ها ضرر زد. یت مثلا mvc3 به پائین که خوب نبودن و برای همین بهشون توجه نمیشد. یا همین الان ef چون سرعت ado رو نداره هنوزم بعضی ها میشینن sp مینویسن. الان بنظر شما wpf جا نیفتاده؟ 3. منظورتون رو از هزینه 30 میلیونی شرکت ها چیه؟
sinaone1
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 22:06 عصر
مرسی دوست عزیز بابت توضیحات خوبتون اما چند تا سوال: 1. هرکسی wpf رو یاد گرفت دیگه xaml رو کامل بلده؟ اگر سوالم خیلی مبتدی بود ببخشید 2. من فکر نمیکنم تکنولوژی ها دیر جا بیفته. فقط بحث غیر قابل اعتماد بودنه. مثل سیلورلایت که شاید به خیلی ها ضرر زد. یت مثلا mvc3 به پائین که خوب نبودن و برای همین بهشون توجه نمیشد. یا همین الان ef چون سرعت ado رو نداره هنوزم بعضی ها میشینن sp مینویسن. الان بنظر شما wpf جا نیفتاده؟ 3. منظورتون رو از هزینه 30 میلیونی شرکت ها چیه؟
دوست عزیز شما که هر چی من گفتم رو به شکل سئوال در آوردی و از خودم پرسیدی!!
بله پایه دیزاین WPF زبان XAML هست و کامل اون .
شما تا حالا دیدی کسی بگه من از WPF استفاده کردمو پشیمونم ، اینو با Silverlight مقایسه نباید کرد به هیچ وجه.
یعنی اگه کسی بخواد من برای شرکتش به عنوان دیزاینر با تکنولوژی WPF کار کنم هزینه 30 میلیون تومن دست کم ازش میگیرم و اگه اصفهان بودید دلیلش رو خودتون میدیدید
علی متقی پور
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 00:20 صبح
دوست عزیز شما که هر چی من گفتم رو به شکل سئوال در آوردی و از خودم پرسیدی!!
بله پایه دیزاین WPF زبان XAML هست و کامل اون .
شما تا حالا دیدی کسی بگه من از WPF استفاده کردمو پشیمونم ، اینو با Silverlight مقایسه نباید کرد به هیچ وجه.
یعنی اگه کسی بخواد من برای شرکتش به عنوان دیزاینر با تکنولوژی WPF کار کنم هزینه 30 میلیون تومن دست کم ازش میگیرم و اگه اصفهان بودید دلیلش رو خودتون میدیدید
بی معرفت من کی اینکارو کردم :-( یا شما حرفای خودت رو خیلی دست بالا گرفتی یا سوالای منو خیلی دست پائین گرفتی :-) از شوخی گذشته هنوز متوجه نشدم که این 30 میلیون جریانش چیه
phpeproject.ir
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 00:24 صبح
من زیاد باهاش کار کردم و به دلیل پیچیدگی کد نویسی رها کردم
sinaone1
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 10:51 صبح
همونطور که میدونی قانون خرید مشتری می گه که در 85 درصد مواقع مشتری در 30 ثانیه اول تصمیم میگیره که چیزی رو بخره یا نه .
اولین چیزی که مشتری میبینه استایل نرم افزاره ( متاسفانه ) چرا؟ چون شما یه نرم افزار بدرد نخور بساز با یه استایل بسیار شیک و یه نرم افزار کاملا عالی هم بساز بدون استایل ، حالا کافیه که اون نرم افزار بدرد نخور رو با قیمت بالاتری بفروشی ، نتیجه اینکه اون بیشتر فروش میره!!
البته زمانی که من میگم 30 میلیون به این خاطره که دیزاین نرم افزار درWPF یعنی اینکه دیزاینر باید کاملا حرفه ای باشه در نرم افزار های گرافیکی مثل فتوشاپ ، باید برنامه نویس بسیار عالی باشه ( چون با Converters و Commands و ... ) آشنایی کامل داشته باشه و بتونه خیلی راحت در صورت نیاز کاستم کنترل و یوزر کنترل و یا کنترل های جدید طراحی کنه که در بسیاری مواقع شما صد درصد دیزاین رو با کد نویسی در Codebehind باید انجام بدید
در آخر دیزاین در WPF معنیش فقط یه استایل شیک نیست بلکه بسیار بیشتر از اونه
تمام اینها رو جمع کنید ، میشه یک فردی که باید دست کم در 3 زبان کاملا حرفه ای باشه و designer کاملا حرفه ای هم باشه و دست کم 4 تا 5 ماهشو بزاره روی دیزاین پروژه که لااقل من کمتر 30 تومن نمیگیرم برای این کار! اگه کسی هم هست که تمام این شاخصه ها رو داره ولی با مبلغ کمتری این کارو انجام میده هم به خودش ظلم کرده و هم به بقیه برنامه نویسهای دیزاینر
من چند نفرو در تهران میشناسم که با اینکه تمام این شاخصه ها رو دارن و در شرکت های بزرگی هم کار می کنن ولی به هیچ وجه با WPF پروژه های شرکت رو نمی نویسن به همین علت
sinaone1
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 10:57 صبح
نتیجه تمام حرفای بالام میشه سئوالی که دوست عزیزمون پرسیده ( چرا استقبال از WPF زیاد نیست )
کاربر مبتدی
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 15:05 عصر
من در زمینه برنامه نویسی یه مبتدی خیلی تازه کارم ولی با نرم افزار بلند به سادگی یه پوسته خوشگل با افکت انیمیشن منوها و کنترلها تو wpf درست کردم بدون اینکه حتی یه خط Xaml بلد باشم
Mehdi Naderi
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 23:47 عصر
من در زمینه برنامه نویسی یه مبتدی خیلی تازه کارم ولی با نرم افزار بلند به سادگی یه پوسته خوشگل با افکت انیمیشن منوها و کنترلها تو wpf درست کردم بدون اینکه حتی یه خط Xaml بلد باشم
تو لیست بلند بالای اهداف مایکروسافت از ارائه WPF - Silverlight یکی از اهداف مورد نظر همین بوده که منطق برنامه نویسی از دیزاین برنامه جدا باشه و طراحی رو طراح انجام بده و کدنویسی رو برنامه نویس اینکه شما اومدین با Microsoft Expresion Blend منو و کنترل طراحی کردین این برنامه تمام کدهای مورد نیاز رو ساخته در صورتی که شما اگر از ابتدا بخواهید همین طراحی رو با ویژوال استودیو انجام بدین اصلا بیخیال طراحی برنامه میشین . این طور هم نیست که اصلا نیازی به Xaml نباشه یعنی شما در طراحی تون نیازی نداشتین و ویرایش همین کدها رو در هر دو محیط Blend - VS میتوانید انجام دهید.
کاربر مبتدی
شنبه 31 فروردین 1392, 09:43 صبح
منظورم این بود که نباید زیاد از wpf ترسید چون اگر نخواهید برنامتون mvvm باشه وتنها حدفتون زیبایی پوسته برنامتون باشه و نه استفاده از قابلیتهای xaml با استفاده از کامپوننتها و blend کارتون راه میفته.
ولی با گشتی که تو اینطرف و آنطرف زدم به نظر میرسه کامپیوتر های رو میزی و مایکروسافت رو به افول میرن و آینده html5 روشنتره البته اگر میشد اونو یه طوری به سی شارپ وصلش کرد چی میشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.