PDA

View Full Version : مبتدی: محل فیزیکی اینترنت

gjmkdyttyhujk
دوشنبه 26 فروردین 1392, 15:35 عصر
با سلام خدمت تمامی استادان گرامی،

سوالی که برای من پیش اومده اینه که محل فیزیکی اینترنت کجاست؟آیا وقتی ما به اینترنت وصل میشیم به ابرکامپیوتر هایی در امریکا وصل میشیم و امریکا هروقت بخواد میتونه اینترنت رو قطع کنه،یا وقتی من به یک سایت داخلی(ایرانی)وصل میشم که سرورش در امریکاست آیا این ارتباط توسط ابرکامپیوترهایی در امزکا انجام میشه یا اصلا این ارتباط ربطی به اونجا نداره و این ارتباط رو مخابرات و شرکت های ارائه دهنده ی خدمات اینترنتی برقرار می کنند؟

پیشاپیش ممنونم

SlowCode
دوشنبه 26 فروردین 1392, 15:50 عصر
سلام
بله، شما اگه تاریخ پیداش اینترنت رو بخونی متوجه میشی که همه اینها پروژه وزارت دفاع آمریکا بوده، الان هم دست اوناست و میتونن همه چی رو کنترل کنن(که حتما میکنن).
یقینا هرروقت بخوان میتونن دسترسی ما رو قطع کنن، بحث اینترنت ملی هم به خاطر همین موضوعات بود که اگه دسترسی ما یه زمانی قطع بشه یه پشتوانه ای داشته باشیم.

gjmkdyttyhujk
دوشنبه 26 فروردین 1392, 15:58 عصر
من دقیقا متوجه نشدم یعنی اگر من به یه سایتی که سرورش تو ایرانه و هیچ ارتباطی به خارج نداره مثلا سایت دانشگاه خودمون که سرورش تو خود دانشگاه هست آیا باز امریکا میتونه اونو کنترل کنه و یا ارتباط ما رو با این سایت قطع کنه؟

mhsaleh
دوشنبه 26 فروردین 1392, 19:23 عصر
اینترنت نام یک شبکه جهانی است. اینترنت یک محل خاص ندارد.
شما اول ببینید اینترنت از چه اجزایی (فیزیکی) و غیر فیزیکی (خدمات و نرم افزارها) تشکیل شده. برای مثال اینترنت شامل مسیریاب ها، همچنین کلاینت ها و سرورهایی مانند DNS و ... است. حالا مشخص کنید این اجزا کجا هستند. مسلماً ۱۰۰٪ آن در اختیار کشور خاصی نیست. لذا این صحبت که اینترنت در آمریکا به وجود آمده و الان مال آنهاست و همه چیز آنجاست صحبت غلطی می باشد. اما این صحبت که بیشتر اجزای اینترنت در خاک آمریکا است و برخی سازمان های کنترل کننده اینترنت امریکایی هستند شاید صحیح تر باشد.