View Full Version : سوال: چرا Form1.BackColor در ویندوزهای مختلف تغییر میکند و...
Hassan2500
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 11:12 صبح
سلام
1-چکار کنم که Form1.BackColor در ویندوزهای مختلف تغییر نکنه یعنی مثلاً وقتی که رنگش رو آبی انتخاب کردم در همه ویندوزها همان رنگ رو که گذاشتم نشان دهد ولی تغییر میکنه در ضمن ویندوزم هم XP است.
2- چرا وقتی ابزار CodeSmart رو نصب میکنم Label1.BackColor تغییر نمیکنه و همچنین نمیشود بزرگ و کوچکش کرد
سپهر-111
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 11:53 صبح
سلام
1-چکار کنم که Form1.BackColor در ویندوزهای مختلف تغییر نکنه یعنی مثلاً وقتی که رنگش رو آبی انتخاب کردم در همه ویندوزها همان رنگ رو که گذاشتم نشان دهد ولی تغییر میکنه در ضمن ویندوزم هم XP است.
1- رنگ از سیستم انتخاب کردی ، باید رنگ از Palette انتخاب کنی
سپهر-111
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 11:59 صبح
2- چرا وقتی ابزار CodeSmart رو نصب میکنم Label1.BackColor تغییر نمیکنه و همچنین نمیشود بزرگ و کوچکش کرد
همچین چیزی نیست !!
شما باید خاصیت Back style =1- Opaque قرار بدی و AtuoSize=false قرار بدی ، درست میشه
setroyd
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 17:18 عصر
چون شما دستی وارن نمیکنی با gui برنامه وارد میکنی شما تو فرم لود بنویس کد رنگ رو مثلا form1.backcolor=vbred اینجوری امکان تغییر 0 هست و سعی کن از متد های اماده استفاده نکن از rgb استفاده کن .
mehran901
پنج شنبه 29 فروردین 1392, 22:45 عصر
در تکمیل روش setyord عزیز ، میتونید به این صورت رنگ دلخواهی رو از برنامه هایی مثل فتوشاپ مشخص و به برنامه خودتون نسبت بدین :
me.backcolor = rgb(R,G,B)
r , g ,b کد رنگ های مورد نظر در کانال RGB هست که واسه به دست آوردنش میتونید از فتوشاپ یا ... استفاده کنین
مثلا قرمز : r : 255
g:0
b:0
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.