View Full Version : تغییر فرمت عکس به فرمتی غیر از فرمتهای معمول (کمک)
touraj
شنبه 06 اسفند 1384, 17:57 عصر
سلام به همه. من یه بانک اطلاعاتی دارم که توش تعداد زیادی عکسه. می خوام فرمت عکسها رو تغییر بدم که اگه کسی رفت توی فولدر عکسها نتونه اونا رو ببینه و فقط توی برنامه عکسها نمایش داده بشه. برنامه رو با VB6 نوشتم. چه جوری باید اینکارو کرد. یعنی برنامه من به جای اینکه عکس با فرمت jpeg رو نشون بده، عکسهایی مثلاً با فرمت ttt نشون بده.
H_SH_VB
شنبه 06 اسفند 1384, 23:07 عصر
یه راحت Renameکردن اسم هست به picture1.ttt
یه راه دیگه اینکه اول فایل عکست یه رشته رو با طول مشخص بنویسی
موقع باز کردن فایل رو بدون اون بخونی و تو یه فایل دیگه بنویسی
و فایل جدید رو نمایش بدی
ضمناً دوستان لطف کنن بیشتر کمک کنن همدیگرو بد نیست
touraj
یک شنبه 07 اسفند 1384, 01:36 صبح
یعنی چی با طول رشته مشخص بنویسم؟
karzari
یک شنبه 07 اسفند 1384, 03:02 صبح
به نظر بنده شما طرح سوالتون اشتباهه چون اگه بخواهید با یه فرمت دیگه نشون داده بشه باید کلا با یه فرمت دیگه ذخیره کنید یا اینکه شما می خواهید با یه پسوند دیگه نمایش داده بشه که در اینصورت کارتون بیهوده است چون میشه با هر برنامه دیگه بازش کرد چون ذاتا فرمتش jpg هست و یا در کل می خواهید با یه فرمتی ذخیره بشه که منحصرا با برنامه خودتون باز بشه که در اینصورت شما باید کامپایلر نوشتن بلد باشید که در سطح دکترای کامپیوتر هست یعنی بتونید یک فرمت جدید از picture ارائه بدید که اگه تونستید و موفق شدید و چیز خوبی بود کلی واسه خودتون صفا می کنید همینطور ما خوشحال میشم یعنی بتونید کاری رو بکنید که کسایی کردند که فرمت jpg رو درست کردن.
نمی دونم تونستم منظورمو خوب برسونم یا نه ؟
اما بهترین راه برای شما این است که روز دیتابیستون پسورد بزارید که اگه دیتابیستون پارادوکی هست امنیت جالبی نداره نمی خواستم مأیوستون کنم اما چون خودم دنبالش بودم و هستم داردم میگم چون از خیلی ها پرسیدم اما بلد نبودن
H_SH_VB
یک شنبه 07 اسفند 1384, 14:14 عصر
یا تشکر از دوستمون Karzari
منم عرض کردم یه رشته با طول مشخص اضافه کنه که برنامه ی دیگه ای نتونه فرمتشو تشخیص بده
فایل رو تو مد Random باز کنید
بعد یه متغیر String * 1024 بنویسین بعد بقیه فایل رو بنویسین
touraj
دوشنبه 08 اسفند 1384, 13:12 عصر
دستتون درد نکنه. شما منو مایوس نکردید karzari. راهنما یی کردین. از راهنمایی شما هم ممنونم H_SH_VB
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.