PDA

View Full Version : کم کردن مقدار یک فیلد از یک جدول پس از اینکه مقداری به جدولی دیگر اضافه شد

zandkarimi
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 18:28 عصر
با سلام به خدمت همه دوستان عزیز من میخوام یه پروژه انبار داری بنویسم حالا گیر کردم که چطوری وقتی یه محصول به فروش رسید تعداد اون محصول از جدول انبارم کم بشه اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

ferdin
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 22:31 عصر
سلام
دوست عزیز در سیستم انبار ، چیزی که باعث کم و یا زیاد شدن تعداد محصولات می شود رسید و حواله است، یعنی در صورتی که برای یک محصول رسیدی ثبت کنی ، به تعداد اون محصول اضافه می شه و در صورتی که حواله ثبت کنی ، تعداد محصول در انبار کم می شود .

حالا تو سیستم فروش زمانی که یک فاکتور صادر می کنی و تائید می شود باید یک حواله فروش هم در سیستم انبار به صورت اتوماتیک ثبت کنی تا موجودی انبار کم شود .همین پروسه برای سیستم خرید نیز وجود دارد یعنی زمانی که یک فاکتور خرید در سیستم ثبت و تائید می شود باید یک رسید خرید در سیستم ثبت کنی تا تعداد موجودی انبار بروز شود.

meysam7972
جمعه 16 خرداد 1393, 16:15 عصر
من با زبان php یه برنامه انبارداری نوشتم ولی جائی گیر کردم یعنی با کدی که نوشتم از انبار اصلی من کم میشه و یا اضافه میشه
ولی برای اینکه بتونم گزارش گیری کنم باید یک Table هم برای گزارش گیری داشته باشم ولی اون Update نمیشه
کدی که نوشتم اینه:
<?
$code=$_POST['code'];
$name=$_POST['name'];
$tedad=$_POST['tedad'];
$darkhast=$_POST['darkhast'];
$method=$_POST['method'];
$mode=$_POST['mode'];
$workername=$_POST['workername'];
$tarikh=$_POST['tarikh'];
$mored=$_POST['mored'];
$tozihat=$_POST['tozihat'];
if(isset($_POST['action'])){
$action=$_POST['action'];

}
else{
$action=$_REQUEST['action'];

}

if(isset($_POST['id'])){
$id=$_POST['id'];
}
else{
$id=$_REQUEST['id'];
}
switch($action){
case 'edit':
$query = "UPDATE kala SET code='$code',name='$name', tedad=tedad+".$_POST['darkhast'].",darkhast='',mode='$mode',workername='$workername' ,tarikh='$tarikh',mored='$mored',tozihat='$tozihat ' WHERE id='$id'";
$query2 = mysql_query("insert into report(code,name,tedad,darkhast,method,mode,worker name,tarikh,mored,tozihat) values ('$code','$name','$tedad','$darkhast','$method','$ mode','$workername','$tarikh','$mored','$tozihat') ;");
$result=mysql_query($query,$link) ;
break;
case 'del':
$result = mysql_query("DELETE FROM kala where id='$id'");
break;
case 'new':
$query = mysql_query("insert into kala (code,name,tedad,darkhast,mode,workername,tarikh,m ored,tozihat) values ('$code','$name','$tedad','$darkhast','$mode','$wo rkername','$tarikh','$kind','$tozihat');");
$query2 = mysql_query("insert into report (code,name,tedad,darkhast,method,mode,workername,t arikh,mored,tozihat) values ('$code','$name','$tedad','$darkhast','$method','$ mode','$workername','$tarikh','$mored','$tozihat') ;");
$result=mysql_query($query,$link) ;

break;
}

:گریه:

?>

pezhvakco
شنبه 17 خرداد 1393, 13:28 عصر
سلام
جناب میثم 7972
1) بهتر است کد های خودتون رو داخل "تگ کد" بنویسین تا خوانا بشه
2) بهتره فقط کد های SQL رو این جا بنویسین

چرا شما 2 تا جدول برای این کار داری