PDA

View Full Version : سوال: تبدیل dxdbgrid‌ به cxgrid

champion
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 22:28 عصر
دوستان سلام
وقت به خیر
در حال تغییر پلت فرم از دلفی 6 به xe2‌ هستم که متاسفانه کامپوننت DXdbGrid دیگه برای xe2‌ ارائه نشد و مجبور شدم همه رو به cx‌ تبدیل کنم
حالا تو بعضی از قسمتها به مشکل خوردم که نمیدونم معادلش تو cx‌ چیه یا چه کدی باید بنویسم ممنون میشم اگه دوستانی که تجربه دارن منو راهنمایی کنند
سوال اول : توی dx یه نوع ستون به نام pickcilumn هست که شبیه کومبو باکس هست و میشه ایتم بهش اضافه کرد و تو رویداد های oncloseup مقدار قدیم و جدید کاربر رو خوند و براش کد نوشت توی cx‌ نوع Pickcolumn نداره من به جاش از کومبو استفاده کردم ولی رخداد closeup‌پارامتر value‌نداره و فقط یک sender‌ داره من چه جوری میتونم بفهمم کاربر چه ایتمی رو انتخاب کرده و ایتم قدیمش چی بوده؟
چون هنوز از روی رکورد حرکت نکردم پست نشده و نمیتونم از dataset‌استفاده کنم .

سوال دوم : توی dx‌ میشد رنگ سر ستون رو عوض کرد و اینجور که دیدم به جاش توی Cx برای هر چیزی باید style‌تعریف کرد ولی من برای تغییر رنگ تیتر ستونها راهی پیدا نکردم

توی بعضی مثالها دیدم که بعضی ستونها برای هر رکورد از یک کامپوننت استفاده میشه این کار چطوری انجام میشه ؟ مثلا تو یک سطر از تاریخ همون ستون سطر بعدیش مثلا lookup و....

سعید صابری
جمعه 06 اردیبهشت 1392, 22:51 عصر
از ehlib استفاده کن امکانات که می خوای دارد

champion
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 21:31 عصر
دوستان گرامی باز هم سلام
با کمی جستجو جواب سوالات بالا رو پیدا کردم و پاسخشو اینجا برای سایر دوستانی که مشکل مشابه من رو داشتن قرارمیدم امیدوارم مفید باشه

پاسخ سوال اول : پارامتر sender‌ از نوع tcxcombo هست و به سادگی با cast‌ پارامتر sender به TcxCombo‌ و خواندن مقدار text میشه ایتمی که کاربر انتخاب کرده رو استفاده کرد .

پاسخ سوال دوم : برای تغییر رنگ سر ستونها هم باید استایل columnHeader‌ رو مقدار دهی کرد

پاسخ سوال سوم : ستون مورد نظر خودتون رو انتخاب و از رخداد OnGetProperties‌استفاده کنید اگر روی همون رخداد ctrl+F1‌رو بگیرین و help‌ گرید رو اگر نصب کرده باشین باز میشه و توضیحات کامل به همراه یک مثال خوب داره که میتونید ببینید و ازش استفاده کنید .

موفق باشید

benyaminrahimi
سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 13:26 عصر
اگر برای فارسی سازش و rtl reading هم مشکلی بود ما در خدمتیم