View Full Version : گزارش پويادرنرم افزارهاي حسابداري
javad13
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 09:10 صبح
سلام
تاحالانرم افزارهاي حسابداري فروشگاهي روديديدكه محيط گزارش گيري رودراختياركاربرقرارميده؟
خودكاربرتكس باكس ميزاره وبه فيلدداده اتصال ميده
خودكاربرليبل ميزاره ومتن مينويسه
خودكاربرعكس ميزاره روي فرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من استيمول رودرحدي يه گزارش گيري وفيلتركردن باچندفيلدروبلدم اما اين كارا نه،كسي ميتونه منبع خوبي واسه من بزاره؟
javad13
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 09:41 صبح
شماروبه خداكمك كنيد .
javad13
شنبه 07 اردیبهشت 1392, 23:00 عصر
ﮐﺴﯽ ﻧﺘﻮﻧﺴﺖ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﻩ ؟ﯾﻌﻨﯽ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻪ ؟
xminxmin
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 09:35 صبح
خب دوست من با یه جستجوی ساده مقاله های آموزشی استیمول رو بگیر بخون دیگه
javad13
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 11:41 صبح
استيمول محيط موردنظررودراختيارقرارميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محيطي كه خودكاربر بتونه گزارش روطراحي كنه؟
بيشترپست هاي اين سايت روخوندم اما هيچكدوم محيطي كه كاربر بتونه خودش گزارش روطراحي كنه رونداره ، شمااگه مقاله داريدبزاريدتا من هم استفاده كنم
ممنون
JustAcMilan
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 03:23 صبح
استيمول محيط موردنظررودراختيارقرارميده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محيطي كه خودكاربر بتونه گزارش روطراحي كنه؟
بيشترپست هاي اين سايت روخوندم اما هيچكدوم محيطي كه كاربر بتونه خودش گزارش روطراحي كنه رونداره ، شمااگه مقاله داريدبزاريدتا من هم استفاده كنم
ممنون
شاید منظور دوستان اینه که stimul designer رو فرا بخونیم با کد زیر
stireport1.design()
gholami146
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 07:03 صبح
نه عزیزم این برنامه حسابداری رو که شما دارید میگید من امسال توی نمایشگاه بین المللی مشهد دیدم (نمایشگاه کامیکس)
اون برنامه ای که شما دوست عزیز دیدید از یک کامپوننت به نام DevExpress استفاده کرده که دقیقا این امکاناتی رو که شما فرمودید داره
نام اون گریدی هم که می فرمایید CxGrid هست
SAJDEHGAR
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 08:37 صبح
با عرض سلام ..
خیلی ها به دنیال این قابلیت هستند !!! من هم مثل این دستمون خواهش دارم کسی چیزی میدونه کمک کنه !!!! ( اینجا محیطش سرده ) !!!
دوست عزیز gholami146 (http://barnamenevis.org/member.php?123410-gholami146) : نرم افزاری که فرمودید در نمایشگاه بوده رو اگر امکانش هست پیام خصوصی کنید !
در خصوص دو اکسپرس : چه طوری این کار و می کنه ؟ یعنی براش تعرف شده است : و ما در محییط برنامه نویسی طراحی میکنیم و قابلیت های خودمون رو و اسم فیلد ها و لیبل و فونت بهش میدیم خودش میاره ؟؟؟؟ و کد نویسی میکنیم ؟؟؟
با تشکر .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.