PDA

View Full Version : چطور میشه یک ستون image رو به رشته تبدیل کنیم

modern_amin
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 13:06 عصر
با سلام
چون لود عکس تو دیتاگریدویو در حجم چند هزار رکورد چند ثانیه طول میکشه و زیاد کاربردی و مشخص نیست میخام آدرس اون و یا باینری اونو بصورت متن داشته باشم و هروقت کاربر خواست با اون اطلاعات موجود عکس رو لود کنم...

این کد جواب نمیده متاسفانه....

CAST ([ax] AS nvarchar )

fakhravari
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 16:15 عصر
فکر نکنم شدنی باشه.
احتمال زیاد فقط میتوان binery کرد
convert(nvarchar(max),convert(varbinary(255),[Picture]))
convert(varbinary(255),[Picture])

Reza_Yarahmadi
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 16:47 عصر
خب شما عکس رو توی گرید لود نکنید و فرضا با یک دکمه توی گرید و یا با دوبار کلیک روی هر سطر عکس نمایش داده بشه.

veniz2008
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 16:54 عصر
با سلام
چون لود عکس تو دیتاگریدویو در حجم چند هزار رکورد چند ثانیه طول میکشه و زیاد کاربردی و مشخص نیست میخام آدرس اون و یا باینری اونو بصورت متن داشته باشم و هروقت کاربر خواست با اون اطلاعات موجود عکس رو لود کنم...

این کد جواب نمیده متاسفانه....

CAST ([ax] AS nvarchar )
سلام.
به نظرمیرسه که ایده پیاده سازیتون مشکل داشته باشه. مگر در یک فرم چند تا رکورد رو میشه در گرید نمایش داد؟.
اگر در حال حاضر به یکباره تعداد زیادی رکورد و عکس رو لود و درون گرید نمایش میدید شک نکنید که این کار اشتباه هست!. اون همه رکورد برای کاربر در یک لحظه کارایی نخواهد داشت. برید سمت paging کردن گرید و مثلا در هر صفحه 10 تا رکورد به کاربر نمایش بدید. اینطوری لود کردن عکس ها هم فشار زیادی رو به برنامه شما نمیاره.

modern_amin
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 19:52 عصر
دوستان استراتژی درسته.... من میخام یکبار و فقط یکبار لود کنم و تو همه جایه برنامه دیگه لود استفاده نکنم و از اطلاعات اون سلول بخونم که سرعت رو بعدا خیلی بالا میبره و نیاز نیست هی هی سلکت بگیرم
با سریعترین لود ممکن گرفتم ، کل زمان لود دیتا 3-4 ثانیه هست که میخام بشه زیر 1

مرسی این جواب داد
convert(varbinary(255),ax)

fakhravari
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392, 12:34 عصر
میتونید توی یه متغیر استاتیک بریزید static datatable

modern_amin
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 09:52 صبح
کل سلکترو؟