View Full Version : بازدیدهای عجیب و مشکوک و مرموز از سایت!!!
kamalkamal
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392, 17:13 عصر
سلام و خسته نباشید به دوستان عزیزم
یه وب سایت طراحی کردم با مشخصات زیر:
VS2010
ASP.Net
VB.Net
SqlServer 2008
ASP Configuration
حالا که اون رو راه اندازی کردم می بینم که بازدیدهای غیر عادی از سایت انجام میشه با آی پی هایی از داخل ایران که بیشتر هم از رنج آی پی های شرکت شاتل هستن!!
می خواستم بدونم که توی ایران هم Crawl یا همون خزنده جستجوگر وجود داره؟ اگه هست چرا انقدر زیاد به سایت من سر میزنه؟
و آیا این طبیعیه که انقدر آمار سایت رو بالا میبره؟ مثلا دیروز نزدیک به 200 بار در حدود یک ساعت به سایت سر زده!!
آیا ممکنه که کسی سعی در هک کردن سایت من داشته باشه؟
پیشاپیش از دوستانی که به سوالم جواب میدن کمال تشکر رو دارم
meisam3322
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392, 18:50 عصر
دوست عزیز آدرس وب رو بزارین ، شاید واقعا اینقدر user دارید. توی internet ساعتی 200 یا 300 بار visit که چیزی نیست دوست عزیز
mehrtash3000
شنبه 14 اردیبهشت 1392, 20:34 عصر
آمار بازدید رو چطوری تشخیص میدی
google analytics یا خودت نوشتی ؟
در هر دو صورت با crowler تا اونجایی که من میدونم امار بالا نمیره چون متن رو میگیره و صفحه رو اجرا نمیکنه که اسکریپت های آمار بازدید کار کنند
kamalkamal
شنبه 04 خرداد 1392, 10:59 صبح
متشکرم میثم و مهرتاش عزیز
آمار بازدید به ازای ایجاد Session بالا میره!
اما اینکه آمار رو بالا میبره مهم نیست بلکه اینکه یه آی پی زیاد به سایت سر میزنه مهمه! مثلا توی این دو روز گذشته یه آی پی از همدان 3000 بار session ایجاد کرده!
zerocool151
شنبه 04 خرداد 1392, 21:38 عصر
احتمال داره یکی بخواد با dos به سایتت حمله کنه
به نظر من انقدر بازدید دلیلش همینه شاید!!!!
httplistener
شنبه 04 خرداد 1392, 22:09 عصر
آمار بازدید رو چطوری تشخیص میدی
google analytics یا خودت نوشتی ؟
در هر دو صورت با crowler تا اونجایی که من میدونم امار بالا نمیره چون متن رو میگیره و صفحه رو اجرا نمیکنه که اسکریپت های آمار بازدید کار کنند
سلام
در حالتی که کدهای آمارگیر در در طرف سرور باشند و بدون واسطه ای (ارسال از طریف فریم ساخته شده با HTML یا ارسال با کدهای جاوا اسکریپت-ای جکس) فقط از روی هدر های ارسالی به سایت گزارش بگیرند گفته شما صحیح نیست،مثلا آمارهایی که کنترل پنل هاست ها ارائه می دهند از این دست هستند چون کد سمت کاربری به کد های شما از طریق میزبان اضافه نمی شود.درواقع یک درخواست HTTP برابر هست با اجرای کدهای PHP,Asp,... تا کد HTML رندر شود.
متشکرم میثم و مهرتاش عزیز
آمار بازدید به ازای ایجاد Session بالا میره!
اما اینکه آمار رو بالا میبره مهم نیست بلکه اینکه یه آی پی زیاد به سایت سر میزنه مهمه! مثلا توی این دو روز گذشته یه آی پی از همدان 3000 بار session ایجاد کرده!
به هرصورت این کلاینت داره از منابع سرور شما (پهنای باد،CPU و..) استفاده میکنه،پس این حق شماست که IP های تکراری به شکل مذکور را مسدود کنید.
مگر اینکه این کراول ها با User-Agent خاصی و با اجازه شما صورت بگیره.کنترل پنل میزبان معمولا چنین امکاناتی به شما میده.در غیر این صورت توصیه میشه با استفاده از Global.asax تون لایه ای برای کنترل درخواست های ارسالی اضافه کنید که این ها به حداقل برسه.
احتمال داره یکی بخواد با dos به سایتت حمله کنه
به نظر من انقدر بازدید دلیلش همینه شاید!!!!
اگر درخواست ها به شکل و تعدادی باشه که بهشون گفت حملات DOS
که فکر نمی کنم با چیزهایی که ایشون گفتند سایت ایشون این گونه باشه،به هرحال حتی در این صورت هم اگر هاست شما اشتراکی باشه
ممکنه هدف اصلی حملات داس سایت شما نباشه و این وظیفه مزبان هست که با نصب فایروال و سایر تمهیدات امنیت شما رو تامین کنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.