hadisalahi2
پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 17:51 عصر
با سلام به کلیه اساتید
من چند روزه دنبال نصب MSDE 2000 برای Setup برنامه خودم هستم و تا الان اینترنت رو زیر رو رو کردم
ولی متاسفانه چیز بدرد بخوری برای رفع مشکلم پیدا نکردم
کلیه مراحلی رو که انجام دادم رو برای دوستان میگم ، امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه
پیشاپیش از همه ممنون هستم
1- اول خواستم از install-shield 2009 استفاده کنم ولی بنا به دلایلی که اصلا نتونستم حل کنم بی خیالش شدم.
2- من MSDE 2000 رو دانلود کردم و موقع نصب پیغام زیر رو میداد
"A strong SA password is required for security reasons. Please use SAPWD switch to supply the same. Refer to the readme for more details. Setup will now exit"
3- بعد از گشتن توی اینترنت فهمیدم که باید توی فایل Setup.ini دو خط زیر رو وارد کنم.
[Options]
UID="Password"
SAPWD="Password"
4- من این طوری مقدار دهی کردم "Uid="SA و "SAPWD="123456789
5- بعد از این کار MSDE 2000 نصب شد . اما مشکل بعدی آغاز شد
6- موقعی که میخوام به صورت خیلی ساده به بانک Master وصل بشم پیغام خطای زیر رو میده
[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).] SQL Server does not exist or access denied.
7- دستور اتصال و یا همون کانکشن استرینگ رو هم به صورت زیر نوشم (در دلفی 2007)
ADOConnection1.Close;
ADOConnection1.ConnectionString:='Provider=SQLOLED B.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=master;Data Source=.';
ADOConnection1.Open();
واقعا دیگه خسته شدم
من فقط میخوام MSDE 2000 رو روی یک سیستم نصب کنم و بعد هم بتونم از طریق برنامم بهش کانکنت بشم و نیازی به نصب کامل SQl server نداشته باشم
اگه دوستان هر اطلاعاتی و یا هر روشی رو دارند که مشکل من رو حل میکنه واقعا ممنون میشم که راهنمایی کنند
یا حق
من چند روزه دنبال نصب MSDE 2000 برای Setup برنامه خودم هستم و تا الان اینترنت رو زیر رو رو کردم
ولی متاسفانه چیز بدرد بخوری برای رفع مشکلم پیدا نکردم
کلیه مراحلی رو که انجام دادم رو برای دوستان میگم ، امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه
پیشاپیش از همه ممنون هستم
1- اول خواستم از install-shield 2009 استفاده کنم ولی بنا به دلایلی که اصلا نتونستم حل کنم بی خیالش شدم.
2- من MSDE 2000 رو دانلود کردم و موقع نصب پیغام زیر رو میداد
"A strong SA password is required for security reasons. Please use SAPWD switch to supply the same. Refer to the readme for more details. Setup will now exit"
3- بعد از گشتن توی اینترنت فهمیدم که باید توی فایل Setup.ini دو خط زیر رو وارد کنم.
[Options]
UID="Password"
SAPWD="Password"
4- من این طوری مقدار دهی کردم "Uid="SA و "SAPWD="123456789
5- بعد از این کار MSDE 2000 نصب شد . اما مشکل بعدی آغاز شد
6- موقعی که میخوام به صورت خیلی ساده به بانک Master وصل بشم پیغام خطای زیر رو میده
[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).] SQL Server does not exist or access denied.
7- دستور اتصال و یا همون کانکشن استرینگ رو هم به صورت زیر نوشم (در دلفی 2007)
ADOConnection1.Close;
ADOConnection1.ConnectionString:='Provider=SQLOLED B.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog=master;Data Source=.';
ADOConnection1.Open();
واقعا دیگه خسته شدم
من فقط میخوام MSDE 2000 رو روی یک سیستم نصب کنم و بعد هم بتونم از طریق برنامم بهش کانکنت بشم و نیازی به نصب کامل SQl server نداشته باشم
اگه دوستان هر اطلاعاتی و یا هر روشی رو دارند که مشکل من رو حل میکنه واقعا ممنون میشم که راهنمایی کنند
یا حق