PDA

View Full Version : حرکت روی Image

disappear
سه شنبه 18 آذر 1382, 20:59 عصر
با سلام
می خواستم ببینم می شه یک Image داشته باشم و روش به وسیله Canvas شکل هایی بکشم و بعدش اون شکلها رو Drag and Drop کنم (حرکت بدم ) . :lol:

phantasm
سه شنبه 18 آذر 1382, 21:25 عصر
سلام
آره میشه.کار نشد نداره :)

disappear
چهارشنبه 19 آذر 1382, 16:29 عصر
خوب اگه میشه منو راهنمایی کنید . خیلی خیلی ممنون میشم *-: اگه کدی هم برای مثال دارید ممنون میشم برام بفرستید . :lol:

phantasm
پنج شنبه 20 آذر 1382, 21:12 عصر
سلام

متاسفانه در این زمینه خاص نه کدی دیدم نه تجربه ای دارم ....... :mrgreen:
وفقط چون پرسیدی شدنی هست عرض کردم بله. :mrgreen:
و اما راهنمایی :
من فرض میکنم شما میخوای یه مربع یا یه خط بکشی و بعد موقع selection همه ی اون انتخاب بشه.برای این کار فکر کنم بهترین راه این باشه که شما یه شی از نوع خط (مثلا TLINE )بسازی و وقتی تصمیم گرفتی یه خط روی image بکشی در حقیقت یه متغیر از همون شی TLINE رو میسازی و بعد پارامتر های اون رو مقدار دهی میکنی.
و موقع drag & drop شما مشکل محاسبات اضافی نخواهی داشت چون راحت و فقط با داشتن handle اون خط میتونی هر بلایی که خواستی سرش بیاری.
حالا خود دانی .دوست داشتی روش مسخره من رو پیاده سازی کن یا توی اینترنت بگرد ببین کدی در مورد این مسیله هست تا ازش استفاده کنی.... :wink:

شفیعی
شنبه 22 آذر 1382, 03:56 صبح
سلام
فکر می کنم با IMAGELIB براحتی بتوانی این کار انجام دهی امتحان می کنم اگر شدنی بود خبرت می کنم

siv
شنبه 22 آذر 1382, 07:24 صبح
az in site mitooni estefade bekoni
efg2.com

disappear
یک شنبه 23 آذر 1382, 11:09 صبح
این iamgelib که گفتید فکر کنم نسخه مجانی نداشته باشه یا اگر هم باشه من پیدا نکردم . اگر دارید برای من ارسال کنید یا آدرس بدید Download کنم . پیشاپیش تشکر می کنم .

SyntaxCheck
یک شنبه 23 آذر 1382, 11:50 صبح
اینجا رو نگاه کنید. آدرس دانلود اونجا هست.
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?p=13901&highlight=#13901

said ali
یک شنبه 23 آذر 1382, 17:19 عصر
با سلام
یه سری به سایت اقای دلفی اریا خودمون بزن یه برنامه داره که دقیقا همین کار رو میکنه.
با تشکر از اقای دلفی اریا.