View Full Version : پاک کردن فولدر و رجیستری
پرنده کوچک
یک شنبه 14 اسفند 1384, 12:38 عصر
سلام.
دو تا نمونه کد میخواستم:
1. چطوری فایل و فولدر رو از روی هارد پاک کنم (تو recycle bin نره و کلا پاک بشه)
2. چطوری از رجیستری key پاک کنم
Touska
یک شنبه 14 اسفند 1384, 15:47 عصر
هر دو سئوال شما جواب داده شده است در سایت جستجو کنید.
Ehsansh
یک شنبه 14 اسفند 1384, 18:40 عصر
اینم کدش:
DeleteFile('C:\ScreenShot.bmp');
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var Reg:TRegistry;
begin
Reg:=TRegistry.Create;
Reg.RootKey:=HKEY_CURRENT_USER;
Reg.DeleteKey('Software\Microsoft\Ehsan')
end;
اگه مشکلتون حل نشد بگید.
ضمنا آقای سرباز زاده شما تا حالا تو آرشیو پستتون رفتین؟ تقریبا 80% جوابهای شما همین هست. نوشتن 2-3 خط کد کار سختی نیست.
پرنده کوچک
یک شنبه 14 اسفند 1384, 18:47 عصر
آقا احسان بسیار سپاسگزارم.
تو این یکی دو روزه خیلی به من لطف کردید
Ehsansh
یک شنبه 14 اسفند 1384, 22:52 عصر
خواهش میکنم. خوشحالم میشم بازم بتونم کمکتون کنم.
Naficy
دوشنبه 15 اسفند 1384, 09:26 صبح
آقا احسان، دلیلی نداره یک سوال که بیش از 50 بار توی فوروم پرسیده می شه، هربار بهش کامل جواب داده بشه. شما الآن تازه یک ماهه که عضو فوروم شدید و شاید وقتتون اونقدر می رسه که به همه سوالات جواب بدین، ولی خیلی از دوستان، علی رغم فرصت کمی که دارند به فوروم سر می زنند و نمی تونن به همه سوالها جواب بدن.
بعد از یه مدتی متوجه می شید که چقدر آزار دهنده است که هر روز یکبار مجبور باشید نحوه استفاده از ShellExecute یا برخورد با فلان خطا و یا تبدیل تاریخ فارسی رو توضیح بدین. (اونهم با کد، چون نوشتن یه کد بدون خطا کار واقعا زمانبریه، اونهم موقع اتصال به اینترنت، که بسیاری از دوستان dialup وصل می شن) حتی کپی کردن کد از یه تاپیک دیگه فوروم کار زمانبری برای یه اتصال dialup محسوب می شه.
از کسانی هم که سوال می پرسن، انتظار می ره حداقل خودشون یه تلاشی برای پیدا کردن جواب سوالاتشون بکنن. (اگر نمی رن توی help و ... جستجو کنن، حداقل توی این سایت فارسی برن جستجو کنن) اگه دوستان حوصله اینکه برای مشکل خودشون وقت بذارن رو ندارن، سایرین هم دلیلی نمی بینن که برای مشکل اونها وقت بذارن.
توجه داشته باشین که قوانین فوروم (انتخاب عنوان مناسب، پرسیدن یک سوال در هر تاپیک و...) هم برای کمک به دوستان در امر جستجو طراحی شدن.
Ehsansh
دوشنبه 15 اسفند 1384, 12:23 عصر
آقای نفیسی من اگر من در این فاروم هستم دلیل بر بیکاری من نیست. ضمن اینکه من سال 81 عضو این سایت شدم. اون موقع که این سایت .com بود و مدیریتش با آقای حسنلو بود.
بعد از اون 2 سال کار نکردم و دیدم اکانت من که اون موقع Ir_Webmaster بود حذف شده.
اگر کسی 1 ماهه در این سایت عضو شده به معنی تازه کار بودن و بیکار بودنش نیست.
من از سال 2003 در فاروم Delphipages دارم فعالیت میکنم.
m-khorsandi
دوشنبه 15 اسفند 1384, 12:28 عصر
آقای شیرزادی پیشنهاد میکنم که یکبار دیگه پست آقای نفیسی رو با دقت بخونید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.