PDA

View Full Version : سوال: نمایش محتویات پنجره MyDocument در یک پنجره

lmaghsoodi
شنبه 11 خرداد 1392, 09:04 صبح
با سلام خدمت دوستان گرامی

من می خواهم با کلیک روی یک دکمه پنجره My Document را ببینم و بتوانم با آیتم های داخل آن کار کنم خواهشمندم مرا در این زمینه راهنمایی نمایید.

MohammadGh2011
شنبه 11 خرداد 1392, 10:03 صبح
سلام عليکم
اگه ميخوايدتوي خود برنامه به اشياي داخل My Document دسترسي داشته باشيد ميتونيد از کنترل webbrowser براي اينکار با کد زير استفاده کنيد:
WebBrowser1.Navigate "C:\Users\,Username\Documents"

و يا با استفاده از کنترل هاي FileListBox يا DirListBox هم بهتر ميشه اين کار رو انجام داد.

موفق باشيد

lmaghsoodi
شنبه 11 خرداد 1392, 11:46 صبح
من خیلی مبتدی هستم شیء WebBrowser را چگونه در صفحه بگذارم؟

محسن واژدی
شنبه 11 خرداد 1392, 11:51 صبح
سلام علیکم
در نوار ابزار کلیک راست و Components را انتخاب کنید (یا Ctrl+T را فشار بدین) بعد از آن در فرم باز شدن آیتم Microsoft Internet Controls را انتخاب و OK کنید

موفق باشید

lmaghsoodi
شنبه 11 خرداد 1392, 14:18 عصر
زمانیکه در برنامه از این ابزار استفاده می کنم، کاربر ممکن است مثلاً برود در Control Panel ، اگر بخواهد برگردد به پنجره قبلی باید چی کار کند؟

آیا تنظیماتی در شیء WebBrowser موجود می باشد که با تنظیم آن پراپرتی بتوان به کاربر این امکان را داد که به پنجره قبلی برگردد.

program2vb
شنبه 11 خرداد 1392, 14:56 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامی

من می خواهم با کلیک روی یک دکمه پنجره My Document را ببینم و بتوانم با آیتم های داخل آن کار کنم خواهشمندم مرا در این زمینه راهنمایی نمایید.

سلام اینم یه نگاهی بکن شاید بدردت بخوره ......

اینم یه نمونه دیگه که تقریبا یکم کاملش کردم ......

اضافه کردن نمایش آیکون فایلها و دکمه برگشت .....

موفق و پیروز باشید در پناه خدا .... یا علی

vbhamed
شنبه 11 خرداد 1392, 15:16 عصر
زمانیکه در برنامه از این ابزار استفاده می کنم، کاربر ممکن است مثلاً برود در Control Panel ، اگر بخواهد برگردد به پنجره قبلی باید چی کار کند؟

آیا تنظیماتی در شیء WebBrowser موجود می باشد که با تنظیم آن پراپرتی بتوان به کاربر این امکان را داد که به پنجره قبلی برگردد.

سلام
WebBrowser1.GoBack
يا فشردن كليد Backspace

lmaghsoodi
سه شنبه 21 خرداد 1392, 12:42 عصر
تشکر مطالب شما خیلی به من کمک کرد.

من در برنامه ام از Webbrowser استفاده کرده ام .

وقتی کاربر با کلید Tab وارد WebBrowser می شود دیگر نمی تواند با Tab از آن خارج شود .
چاره کار چیست ؟
می خواهم وقتی کاربر وارد Webbrowser شد ، با Tab از آن خارج شود

سوال دیگری که دارم در رابطه با این است که آیا می توان فایلهایی که webbrowser نمایش می دهد را محدود نمود ؟ به عنوان مثال فقط فایلهای تصویر در web browser نمایش داده شود ؟