PDA

View Full Version : سوال: sql server در شبکه

SEPIDEYESHAB
سه شنبه 14 خرداد 1392, 13:49 عصر
با سلام و خسته نباشید
من یه برنامه نوشتم که میخوام تو شبکه کار کنه ، اما هرچی گشتم نتونستم یه مطلب جامع و کامل پیدا کنم :ناراحت:

راستش قراره تو بانکم حدود 20 هزار تا عکس با و یه عالمه رکورد متنی تو چندین بانک و تیبل ذخیره کنم.
حالا چند تا مشکل دارم:

1- از کدوم نسخه sql server و کدوم ورژن استفاده کنم که بهتر و راحت تر باشه ... 2005 ، 2008 ، ....
Express , standard , developer ,....

2- تو سیستم سرور چی نصب کنم و تو سیستم کلاینت چی نصب کنم که برنامه به بانک از طریق شبکه کانکت بشه

3- چجوری یه عکس رو تو بانک ذخیره کنم و پجوری بازیابی کنم

دوستان اگه میتونید کمکم کنید واقعا کارم گیره.
در ضمن اگه ممکنه واضح توضیح بدین چون من چیزی از این ارتباط نمیدونم و واقعا گیج شدم:ناراحت:

راستی یادم رفت بگم برنامه تجاریه و برای یه شرکته و امنیت بانکش هم شرطه !
پس بانکش باید حتما پسورد داشته باشه :خجالت:

خیلی ازتون ممنونم

m.4.r.m
سه شنبه 14 خرداد 1392, 16:15 عصر
به به کی میره این همه راه رو :

همه رو بگم ؟:لبخندساده:

خوب بریم سراغ توضیح از اول از هر نسخه SQL استفاده کنی مهم نیست ولی 2005 به بالا سرعت و امنیتش بالاتره اما گفتم همچین فرقی هم نداره شما دو نسخه از برنامه آماده می کنی یکی مخصوص کلاینت و دیگری مخصوص سرور اونی که مخصوص سرور درست می کنی یه ارتباط ساده با SQL باید داشته باشه با کد زیر البته به Sa مربوط به SQL حتما رمز بده در موقع نصب SQL می تونی بدی بعد از نصب هم می تونی بدی فرقی نداره

Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;Server=JOKER-PC;Password='1607688';Persist Security Info=True;User ID=sa;Initial Catalog=DB;"
Adodc1.RecordSource = "Select * From B"
Adodc1.Refresh

اما نسخه مربوط به کلاینت که در اون باید با ارتباط IP به SQL سرور وصل بشی
حالا برای ذخیره تصویر در دیتابیس بهتره آدرس تصویر رو ذخیره کنی و تصویر رو از آدرس بخونی چون اینطوری حجم دیتابیس شما الکی زیاد نمیشه چون در هزار عکس برای ذخیره حجم دیتابیس به فاجعه کشیده می شه

SEPIDEYESHAB
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 01:29 صبح
با سلام خدمت داداش گلم ، مرسی از توضیحت :بوس:

در مورد سوال اول که یه چیزایی در مورد فرق Express و developer و standard و ... میدونم ولی میخوام ببینم کدومش برای یه کار تجاری با یه شبکه homegroup کارآمد تر و در عین حال سبکتره

در مورد سوال دوم قسمت سرورش که مشخصه اما برای کلاینت بدون هیچ نرم افزاری فقط با IP کامپیوتر سرور وصل میشه ؟!!!
یعنی به جای jocker-pc در قطعه کد بالا من آی پی سرور رو بزنم وصله ؟!

در مورد سوال سوم هم باید بگم این عکسا رو میخوام تو شبکه داشته باشم و فقط نرم افزارم بتونه اونو بخونه و امکان حذف و ادیت و یا حتی ورود عکس جدید به صورت دستی امکان پذیر نباشه.
منطقش رو اینجوری میخوام بذارم که تو یه تیبل عکس رو با آیدی عکس دخیره میکنم و تو یه تیبل دیگه مشخصات عکس و مجددا همون آیدی عکس که تو جدول دومی عکس رو پیدا میکنم و سپس از جدول اولی عکس رو بازیابی میکنم با همون آیدی!
برای حجم عکس ها هم باید اولا حجم عکسا رو خیلی کوچیک کنم هم برای دیتابیس هام سقف بذارم و بعد از پر شدن برم رو یه دیتابیس جدید یا از یه ورژنی استفاده کنم که محدودیت حجم نداشته باشه !

در این رابطه هم اگه نظری داری بدی ممنونت میشم !

rezaricky
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 09:32 صبح
سلام
تو این ویدئو نحوه ذخیره تصویر تو دیتابیس رو اموزش داده
شاید به دردت خورد
http://learnfiles.com/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%A7%D8%B7.html

SEPIDEYESHAB
چهارشنبه 15 خرداد 1392, 15:14 عصر
داداش این تو سی شارپ بود من تو ویبی میخوام !
ولی به هر حال ممنون ، قصد دارم به سی شارپ برم !
مطمئنا یه روز به دردم میخوره !

m.4.r.m
پنج شنبه 16 خرداد 1392, 19:19 عصر
خوب در مورد نسخه SQL گفتم هر کدوم راح تری می تونی استفاده کنی مشکلی نداره خواستی از Developer استفاده کن Full هست

قطعه کد بالا به جای سرور گفتم باید نام سرور SQL خودتو بزاری برای اتصال با IP مدش فرق داره برات میزارم . در مورد ذخیره تصویر من همیشه ایده ذخیره آدرس عکس رو پیش میگیرم که دیتابیسم حجمش کم باشه حالا اگه امنیت عکس برات مهم باشه همون ایده خودت که ایده خوبی هم هست بهتره

SEPIDEYESHAB
جمعه 17 خرداد 1392, 12:35 عصر
آقا دمت گرم ، اگه این کار رو بکنی خیلی ممنونت میشم.

پس من منتظرم .... !

keyanosh682
شنبه 18 خرداد 1392, 16:50 عصر
سلام من نام سرور و دیتابیس رو توی یک فایل ذخیره کردم چطور می تونم از توی دلفی 7 اونارو خوانده و برای ارتباط با اس کیو ال استفاده کنم
با تشکر

m.4.r.m
شنبه 18 خرداد 1392, 23:46 عصر
سلام من نام سرور و دیتابیس رو توی یک فایل ذخیره کردم چطور می تونم از توی دلفی 7 اونارو خوانده و برای ارتباط با اس کیو ال استفاده کنم
با تشکر

بی زحمت تو انجمن Delphi بپرسین براتون جواب میدن اینجا ویژوال بیسیک هست

m.4.r.m
شنبه 18 خرداد 1392, 23:51 عصر
البته تا قبل از اینکه قطعه کد رو برات بزارم همینی که گفتین رو خودتون یک بار تست بفرمائید ببینید جواب چی میشه یعنی در قسمت Server به جای Joker-Pok بنویسید :

\\192.168.100.1\Joker-Pok

192.168.100.1 : یک آی پی فرضی بود من نوشتم که شما آی پی صحیح سرور رو میدین و به جای joker-pok هم نام سرور مربوط به SQL خود سرور نه سیستم شما