PDA

View Full Version : masterpage دو asp 2003

hamed_bostan
دوشنبه 15 اسفند 1384, 23:11 عصر
با سلام . خوشبختانه مشکل Masterpage و یکتا و ثابت شدن قالب صهحات داخل سایت توی asp.net 2.0 حل شد اما ما همچنان مجبوریم اکثر جاها از asp.net 2003 استفاده کنیم . کسی میدونه چطوری باید این مشکل رو حل کرد؟

meandyouwith2003
سه شنبه 16 اسفند 1384, 06:20 صبح
عزیز جان از مشکلت حرفی نزدی ، خوب مشکلت چی هست که حلش کنیم ؟

hamed_bostan
سه شنبه 16 اسفند 1384, 07:17 صبح
من می خوام مثل asp.net 2 یکبار یک قالب کلی رو توی asp.net 2003 طراحی کنم و این قالب داخل تمام صفحات تکرار بشه و من واسه هر صفحه قالب رو کامل طراحی نکنم

titbasoft
سه شنبه 16 اسفند 1384, 11:49 صبح
یک راه استفاده از user control هاست

iekrang
سه شنبه 16 اسفند 1384, 13:20 عصر
خب فرض کنید که ما هدر و منوها(قالب ثابت)رو توی یوزرکنترل قرار دادیم.حالا چطور بقیه محتویات صفحه رو تغییر بدیم؟منظورم قسمتهایی هستند که قبلاً توی یوزرکنترل بودن.
یعنی این امکان وجود داره که داخل یه یوزرکنترل یوزرکنترل دیگه ای داشته باشیم؟

titbasoft
سه شنبه 16 اسفند 1384, 13:36 عصر
میشه 2 تا user control درست کرد که یکی قسمت بالای container رو render کنه و یکی قسمت پائین اون رو. چیزی شبیه به کار زیر:

<table><tr><td>test header</td></tr><tr><td>

</td></tr></table>
حالا میشه کنترل های دیگه رو در هر صفحه بین این دو user control قرار داد

hamed_bostan
سه شنبه 16 اسفند 1384, 17:41 عصر
خوب راه دیگه ای نیست؟

Behrouz_Rad
سه شنبه 16 اسفند 1384, 18:05 عصر
خوب راه دیگه ای نیست؟
خیر......!

hamed_bostan
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 06:44 صبح
چرا راه دیگه ای هم هست و من پیداش کردم و حالش رو بردم واسه شما هم میزارم که حالشو ببرید . یه ذره کد نویسی باهاش سخته اما یه حالی میدههههه

این رو به toolbox خودتون add کنید سه تا چیز بهتون میده . 1- region که می تونین توش چیزی ثابت بندازین که در تمام قالب سایت ثابت باشه مصل header , footer , , منو , 2- contenrcontainer و 3 - content که داخل contentcontainer قرار می گیره . بعد باید یه پرویه جدید به solution اضافه کرد و از طریق اون کنترلهاییی که داخل content هست رو find کرد و حالشو برد .
امیدوارنم بدرد بخوره

Behrouz_Rad
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 10:30 صبح
معلومه که حالی به حولی شدی!:چشمک:

عزیزم ما در مورد امکانات پیش فرض دات نت صحبت می کنیم نه کامپوننت هایی که می تونن کار مورد نظرت رو انجام بدن.
مثل اون دوستمون که دوست داشت فلش رو به پایین DropDownList، پس از RTL کردن اون، در سمت راستش باقی بمونه! مسلمه که در حالت عادی اینکار امکان پذیر نیست اما اگر کنترل سفارشی بسازی، امکان پذیره!

موفق باشی.

hamed_bostan
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 10:58 صبح
آقا بهروز شد یه بار نزنی تو حال ما . ولی خوب اره درست می فرمایین . این استفاده از کامپوننته ولی خوب مشکل منو حل کرد . به هر حال از دوستان ممنون . اقا من یه بار دیگه هم می گم من بعضی وقتا یه سوال می پرسم که منظورم رو خوب نمی رسونم. شما خودتون همه حالت هاشو در نظر بگیرین دیگه :خجالت: :قهقهه:

iekrang
پنج شنبه 18 اسفند 1384, 11:42 صبح
اینجا هم جالبه:http://www.learnasp.com/freebook/learn/masterpage.aspx
من نتونستم از این کامپوننت استفاده کنم.میشه راهنماییم کنید که این پیغام برای چیه؟

Configuration Error

Source Error:

Line 196: <add assembly="System.EnterpriseServices, Version=1.0.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"/>
Line 197: <add assembly="System.Web.Mobile, Version=1.0.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"/>
Line 198: <add assembly="*"/>
Line 199: </assemblies>
Line 200: </compilation>