PDA

View Full Version : سوال: پورت COM

moein.mojtaba
جمعه 24 خرداد 1392, 11:30 صبح
با سلام
در جایی که کار می کنم یه دستگاه وجود داره که اطلاعات را به وسیله پورت COm به پرینتر سوزنی ارسال می کنه.می خوام از طریق برنامه نویسی کاری انجام بدم که همین اطلاعات را در یک پایگاه داده ذخیره کنم و یا روی کامپیوتر بهم نشون بده.آیا راهی هست ؟
ممنون میشم اگه بهم کمک کنید .

darknes666
جمعه 24 خرداد 1392, 12:13 عصر
راه که 100% داره.
من فقط میدونم بهتره از c++ یا assembly x86 استفاده کنی.
موفق باشی.

یوسف زالی
جمعه 24 خرداد 1392, 16:41 عصر
من فقط میدونم بهتره از C++‎‎ یا assembly x86 استفاده کنی.

نه عزیزم، اشتباه می دونی.

یک کامپوننتی هست به نام ComPort که موارد کار با پورت رو در حد نوشتن دو خط کد در اختیارتون می گذاره.
البته کامپوننت خیلی زیاده برای این چنین کارها.
اما اگر می خواهی به طور دستی این کار رو انجام بدی یکم داستان داره..

darknes666
جمعه 24 خرداد 1392, 16:47 عصر
آخه ایشون گفتن با برنامه نویسی منم فکر کردم منظورشون دستی هست.
من چون میدونستم با این دو زبان میشه به صورت دستی این کارو کرد گفتم.
خب خود این کامپوننت هم میشه با اسمبلی نوشت دیگه :لبخندساده:
(ولی خیلی حوصله سر بر میشه :لبخند: )

یوسف زالی
جمعه 24 خرداد 1392, 16:56 عصر
با اسمبلی اصولا می شه همه چیز نوشت.
اگر هم دستی می خواست بنویسه بعید می دونم لازم می شد وارد اسمبلی بشه. لااقل تا جایی که سورس اون کامپوننت رو نگاه انداختم جایی اسمبلی ندیدم.
اسمبلی خیلی خوبه، ولی دیباگ تایم وحشتناکی داره. اگر سرعت بسیار بالا لازم شد اون وقت می ارزه به هزینش. تازه اون هم نه همیشه.
ارتباط با پورت ها با دلفی هم کار خیلی سختی نیست. در نهایت تمام اینها به چند تا API ختم می شه، درسته؟
خب، فراخوانی این API ها هم کلا دو خطه.
معمولا همه کار رو می شه با همه زبان ها انجام داد. بعضی هاشون برای کار خاصی تخصصی تر شدند. وگرنه این کار یک کار عمومی هست که می شه با وی بی هم انجامش داد.

darknes666
جمعه 24 خرداد 1392, 17:00 عصر
:لبخند:
بله حق با شماست.
چرا الکی بیایم کار رو سخت کنیم . :لبخندساده:
حالا این کارو تو C++‎ چجوری میشه انجام داد؟

یوسف زالی
جمعه 24 خرداد 1392, 17:03 عصر
بلد نیستم!
تا جایی که می دونستم اونجا هم ارتباط با API ها کار ساده ای بود.

moein.mojtaba
شنبه 25 خرداد 1392, 14:06 عصر
من فقط مي خوام اطلاعات رو از پورت COm بگيرم كه به پرينتر ارسال مي شه . اگه برنامه يا چيز خواصي داريد كه كمك كنه ممنونتون مي شم

Mask
یک شنبه 26 خرداد 1392, 12:04 عصر
من فقط مي خوام اطلاعات رو از پورت Com بگيرم كه به پرينتر ارسال مي شه . اگه برنامه يا چيز خواصي داريد كه كمك كنه ممنونتون مي شم
وقت بزارید. زحمت جستجو به خودتون بدید . تا مشکلتون حل بشه.
دوست عزیزمون جوابتون رو دادند. با ComPort میتونید اطلاعات ارسالی از پورت com رو دریافت کنید. البته کامپوننتها و روشهای دیگری هم برای این کار هست . اما راحتترین روش همون ComPort هست.

ariobarzan
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 22:28 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?246227-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-Comport

قبلا توضیح دادم

habibb
چهارشنبه 29 خرداد 1392, 23:29 عصر
یه دستگاه وجود داره که اطلاعات را به وسیله پورت COm به پرینتر سوزنی ارسال می کنه
اون دستگاه چیه ؟ آیا دیجیتال دیتا میده به ÷رینتر سوزنی یا به شکل آنالوگ ؟
اگه دیجیتال باشه میشه اونو با کد نویسی نشون داد ولی اگه آنالوگ باشه به سخت افزاری نیازه تا دیجیتال بشه!:متفکر: