View Full Version : سوال: Export کردن یک گزارش به برنامه Word
1397mehrdad
یک شنبه 26 خرداد 1392, 21:51 عصر
سلام
من توی برنامم چند تا گزارش دارم . وقتی اونارو به Word می فرستم (Export )می کنم. جداولش نمیاد و فقط نوشته ها Export میشه . راهی هست که گزارش همون طور که در اکسس نمایش داده می شده در Word هم نمایش داده بشه ؟
RESMAILY
دوشنبه 27 خرداد 1392, 21:33 عصر
به نام خدا
با سلام. راهش كه هست. بايد با توابع vba در msword آشنا باشيد و بتوانيد در برنامه قبل از ارسال گزارش، بخش مورد نظررا تبديل نماييد. همانطور كه در داخل خود ورد مي شود از داخل منو اين كاررا نمود. من اين كاررا نكرده ام ولي شما وقتي كه در رفرنس برنامه ورد را اضافه مي كنيد توابع آن هم نمايش داده مي شود و مي شود جستجو نمود. اما نبايد فقط همين راه حل باشد. لذا در مجموع اگر نمونه اي بگذاريد به كمك دوستان باتجربه تر، احتمالا راه حلي پيدا مي شود.
1397mehrdad
سه شنبه 28 خرداد 1392, 17:36 عصر
به نام خدا
با سلام. راهش كه هست. بايد با توابع vba در msword آشنا باشيد و بتوانيد در برنامه قبل از ارسال گزارش، بخش مورد نظررا تبديل نماييد. همانطور كه در داخل خود ورد مي شود از داخل منو اين كاررا نمود. من اين كاررا نكرده ام ولي شما وقتي كه در رفرنس برنامه ورد را اضافه مي كنيد توابع آن هم نمايش داده مي شود و مي شود جستجو نمود. اما نبايد فقط همين راه حل باشد. لذا در مجموع اگر نمونه اي بگذاريد به كمك دوستان باتجربه تر، احتمالا راه حلي پيدا مي شود.
میشه بیشتر توضیح بدید . من با توابع در Word آشنا نیستم . اگه میشه توضیح بدید یا اگه راه دیگه ای داره بگید .
Abbas Amiri
سه شنبه 28 خرداد 1392, 19:53 عصر
سلام
من توی برنامم چند تا گزارش دارم . وقتی اونارو به Word می فرستم (Export )می کنم. جداولش نمیاد و فقط نوشته ها Export میشه . راهی هست که گزارش همون طور که در اکسس نمایش داده می شده در Word هم نمایش داده بشه ؟
از لینک زیر استفاده کنید :
http://stackoverflow.com/questions/15575092/exporting-ms-access-report-to-ms-word-using-vba
Access2013
سه شنبه 28 خرداد 1392, 22:06 عصر
سلام
ضمن تشكر از استاد اميري گل كه تو اكثر مشكلات دوستان شاه كليد راههاي بسته اند و با اجازه ايشون اين سمپل هم ميتونه نمونه خوبي باشه ...
موفق باشيد
kuh_nur
شنبه 03 اسفند 1392, 07:24 صبح
با عرض سلام
آِیا راهی هست که بتوان تصویری را نیز به ورد فرستاد؟
آیا راهی هست که بتوان نمونه فرم ورد را با اکسس طراحی کرد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.