PDA

View Full Version : سوال: جمع نجمیعی ستون بدهکار و بستانکار گزارش

nazanin_90
یک شنبه 02 تیر 1392, 20:04 عصر
با سلام
در فایل ضمیمه در قسمت گزارش دو ستون بدهکار و بستانکار وجود دارد، قرار است برای این دو ستون بطور جداگانه یک جمع تجمیعی گرفته شود .اینکار برای ستون بدهکار به درستی انجام میشود اما نمیدانم چرا برای ستون بستانکار اینکار درست انجام نمیشود و اگر ملاحظه کنید در سطر اول که رقم بستانکار صفر است عدد بعدی در ستون جمع تجمیعی درج میشود و این حالت برای سطر اول زمانی اتفاق می افتد که مبلغ بستانکار سطر اول صفر باشد و اگر بزرگتر از صفر باشد جمع تجمیعی درست بدست می آید.
باتشکر

Abbas Amiri
دوشنبه 03 تیر 1392, 11:16 صبح
با سلام
در فایل ضمیمه در قسمت گزارش دو ستون بدهکار و بستانکار وجود دارد، قرار است برای این دو ستون بطور جداگانه یک جمع تجمیعی گرفته شود .اینکار برای ستون بدهکار به درستی انجام میشود اما نمیدانم چرا برای ستون بستانکار اینکار درست انجام نمیشود و اگر ملاحظه کنید در سطر اول که رقم بستانکار صفر است عدد بعدی در ستون جمع تجمیعی درج میشود و این حالت برای سطر اول زمانی اتفاق می افتد که مبلغ بستانکار سطر اول صفر باشد و اگر بزرگتر از صفر باشد جمع تجمیعی درست بدست می آید.
باتشکر

کافیست در Control Source تکست باکسهای مربوطه بنویسید

=[Bed]
=[Bes]

و در خصوصیت Running Sum آنها گزینه Over Group رو انتخاب کنید .

salsabil.xoops
یک شنبه 29 دی 1392, 18:12 عصر
کافیست در Control Source تکست باکسهای مربوطه بنویسید

=[Bed]
=[Bes]

و در خصوصیت Running Sum آنها گزینه Over Group رو انتخاب کنید .

سلام خسته نباشید
ببخشین من این کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی نمی دونم چرا توی فرم گزارشم بجای جمع کردن کل ستون، پایین ترین مقدار رو توی جمع کل نمایش میده.

115625

Abbas Amiri
یک شنبه 29 دی 1392, 23:35 عصر
سلام خسته نباشید
ببخشین من این کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی نمی دونم چرا توی فرم گزارشم بجای جمع کردن کل ستون، پایین ترین مقدار رو توی جمع کل نمایش میده.

115625

مورد پست اول با شما فرق می کند . عبارت =Sum(Price) را درج کنید

salsabil.xoops
دوشنبه 07 بهمن 1392, 09:32 صبح
سلام
ممنون از پاسختون... درست کار کرد. فقط یه سوال دیگه
اگه من بغیر از ستون Price یه ستون دیگه به اسم Price2 داشته باشم و بخوام در یک فرم هر دو تا فیلد رو جمع کنه چه فرمولی باید بکار بگیرم؟

Abbas Amiri
دوشنبه 07 بهمن 1392, 20:43 عصر
سلام
ممنون از پاسختون... درست کار کرد. فقط یه سوال دیگه
اگه من بغیر از ستون Price یه ستون دیگه به اسم Price2 داشته باشم و بخوام در یک فرم هر دو تا فیلد رو جمع کنه چه فرمولی باید بکار بگیرم؟

از حاصل جمع فیلدها Sum بگیرید
=Sum([Price]+ [Price2])

salsabil.xoops
سه شنبه 08 بهمن 1392, 08:24 صبح
سلام خسته نباشین.
من توی فرم این کدی که دادین رو وارد کردم ولی کار نکرد. دلیلش چیه؟

116027

com12151337
سه شنبه 08 بهمن 1392, 10:26 صبح
سلام فرم تیبل 2 را ببینید

sepaco
جمعه 18 بهمن 1392, 10:03 صبح
سلام دوستان گرامی.
تو جمع زدن داخل سافرم مشکلی ندارم ولی وقتی میخام جمع ستون Cost رو تو تکست باکس خارج از سابفرم نشون بده خطا میگیره. لطفا روش صحیحشو راهنمایی کنید. ممنون

com12151337
جمعه 18 بهمن 1392, 12:48 عصر
سلام
شماآن برنامه ای که گذاشته بودید سابفرمی وجود نداشت ولی این دستور را در بیرون سابفرم در تکست باکس بنویسید
([ subform].[Form]![Text41])= بجای سابفرم نام سابفرم خودتان را جاگزین کنید و بجای تکست 41 هم تکست باکس در سابفرماتان که جمع بدهکار و بستانکار را نوشتید جایگزین کنید
موفق باشید
یا علی