PDA

View Full Version : نمایش نوشته فرم بدون خود فرم

azadich
یک شنبه 02 تیر 1392, 22:15 عصر
با سلام نمونه را ببینید چطوری درست شده متاسفانه کد این فایل رمز دادره نتونستم بازش کنم خواستم بدونم چطوری درست شده؟ممنون میشم.نوشته داخل فرم نمایش داده میشه بدون خود فرم

alirezabahrami
یک شنبه 02 تیر 1392, 23:51 عصر
با سلام نمونه را ببینید چطوری درست شده متاسفانه کد این فایل رمز دادره نتونستم بازش کنم خواستم بدونم چطوری درست شده؟ممنون میشم.نوشته داخل فرم نمایش داده میشه بدون خود فرم
سلام
پسورد فایل برداشته شد.
یا علی

hamid-nice
سه شنبه 04 تیر 1392, 12:06 عصر
با سلام
جناب ابراهیمی گرامی
لطفا بفرمایید که پسورد قسمت VBA را داشتید یا اگر نه چطور برداشتید چون ما فکر می کردیم این پسورد ازAccess 2007 به بعد دیگر شکستنی نیست و اگر هم در مورد اعتبار پسورد Access 2007 به بعد اطلاعات کاملتری دارید ممنون می شیم ارایه بفرمایید
با تشکر

mhamedm2008
جمعه 07 تیر 1392, 00:58 صبح
نرم افزار های مختلفی وجود داره که به راحتی پسورد VBA حتس نسخه 2007 را می توان برداشت

hamid-nice
جمعه 07 تیر 1392, 23:04 عصر
نرم افزار های مختلفی وجود داره که به راحتی پسورد VBA حتس نسخه 2007 را می توان برداشت
با سلام
آیا این نرم افزار ها روی فرمت MDE هم کار می کنند ؟
من با نسخه 2010 کار میکنم و به کاربر نسخه MDE را می دهم اگه ممکنه لطف کنید یکی از این نرم افزارها را معرفی کنید که پسورد VBA آنرا بدهد و اگر لینک دانلودی هم از آن می شناسید لطفا قرار بدید (اگر هم برای 2010 access برای پسورد اولیه خود فایل هم برنامه ای می شناسید لطفا آنرا هم معرفی کنید )
در اینصورت دیگه امنیت access معنی خواهد داشت؟ حتی اگر از فرمت MDE استفاده کنیم ؟
با تشکر

azadich
شنبه 08 تیر 1392, 13:22 عصر
با سلام ایا میشه کنار بسم الله تاریخ و ساعت جاری سیستم را نمایش داد بدون خود فرم.ممنون میشم