PDA

View Full Version : سوال: فارسی کردن برنامه استیمال رپورت

zohre66
سه شنبه 04 تیر 1392, 08:39 صبح
با سلام
چگونه می تونم برنامه استیمال رو فارسی کنم به طوریکه وقتی از برنامه ام ستاپ می گیرم و رو سیستم کاربر نصب می کنم گزارش هایش پیش فرض فارسی باز بشه
با تشکر

Devilprogramer
سه شنبه 04 تیر 1392, 08:49 صبح
لیبل ها رو فارسی تعریف می کنی و فیلدها هم که از دیتابیس می خونه وقتی اجرا می کنی فارسی نشون می ده دیگه. اگرم منظورت اینترفیس استیمول هست که با پیش فرض کردن زبان فارسی تو ویندوز کل منوهاش فارسی می شه

zohre66
چهارشنبه 05 تیر 1392, 07:46 صبح
خیلی ممنون
اما منظورم این نبود می خوام وقتی از برنامه ام ستاپ گرفتم و رو سیستم مشتری نصب کردم هنگامی که مشتری یه گزارش رو باز کرد تمام آیتم های اون گزارش (print,..close) اینها فارسی بشه.
با تشکر

xminxmin
چهارشنبه 05 تیر 1392, 17:25 عصر
خیلی ممنون
اما منظورم این نبود می خوام وقتی از برنامه ام ستاپ گرفتم و رو سیستم مشتری نصب کردم هنگامی که مشتری یه گزارش رو باز کرد تمام آیتم های اون گزارش (print,..close) اینها فارسی بشه.

دوست من! این چیزی که می گید مربوط میشه به سیستم مشتری
از لحاظ کارایی که شما می تونید بکنید همونایی که دوست عزیزمون Devilprogramer عنوان کردن کفایت می کنه
در مورد سیستم مشتری فقط می تونم این رو اضافه کنم که:
ممکنه سیستم عامل مشتری فارسی رو نصب نداشته باشه و یا فونت های فارسی رو که شما استفاده کردید اصلا نداشته باشه یا هر مشکل دیگه ای
در مورد تنظیمات ویندوز که باید روی سیستم مشتری انجام بگیره. البته میشه بصورت حرفه ای تنظیمات رو توی لود شدن برنامه برای ویندوز کد نویسی کنید که زیاد هم لزومی نداره
در مورد فونت ها هم شما می تونید موقع ساختن ستاپ از پروژه فونت هاتون رو داخل شاخه فونت اضافه کنید تا موقع نصب اتوماتیک برن تو پوشه فونت سیستم مشتری
و همچنین فایل های دیگه با مسیرهای دیگه
سوالی بود بفرمائید
موفق باشید

zohre66
یک شنبه 03 شهریور 1392, 08:21 صبح
خیلی ممنون
کارهایی که شما فرمودید را من انجام دادم و فونت هایی که برای برنامه ام نیاز هست رو سیستم مشتری نصب می کنم. منتها منظورم من این هست که از اونجایی که خود استیمال رپورت زبان فارسی را ساپورت می کنه چه تنظیماتی را باید رو اون اعمال کنم تا زبان پیش فرض اون فارسی بشه برای کاربران؟