PDA

View Full Version : رادیو باتم

mastanehch
پنج شنبه 27 تیر 1392, 11:44 صبح
اگر من بخوام در فرمم یک رادیو باتم قرار بدم که مقادیری رو به صورت رکورد به دیتابیس ارسال کنه باید چکار کنم؟

cups_of_java
پنج شنبه 27 تیر 1392, 14:42 عصر
من اغلب سوالات رو می خونم توی این فرومها، عذر میخوام اما لازم میدونم یه مطلبی رو دوستانه به شما بگم،
اکثر سوال های شما رو که می بینم متوجه میشم دارید یه پروژه انجام میدید و ساده ترین موارد رو هرچی پیش میاد تجربش نکردید و نمیدونید اینجا پست میزارید.
اما اگر این تیپ سوالاتون رو توی گوگل سرچ کنید (سرچی مثل این: Java Radio Button Database Code) دو تا اتفاق بهتر میافته:
یک اینکه خیلی خیلی سریع تر به جواب میرسید.
دو اینکه جوابی که بهش میرسید حتمن درست و خیلی درسته! چون گوگل اون رو بالا آورده تو جستجو
سومی رو هم جایزه میگیرید اونم اینه که: یاد میگیرید! یاد میگیرید چطور بگردید! پیدا کنید! سوادتون بیشتر میشه، و خیلی اتفاق های خوب که به مرور زمان می فهمید!

اگه این کار رو دوست ندارید، به جای اینکه هر سری بیاید اینجا بگید چی کار کنم، بهو پروژتون رو بگید دوستانی که تونستن براتون انجام بدن!
و این رو در نظر بگیرید این فروم ها بیشتر برای سوالات موردی و ایراد ها و مشکلات یا تبادل اطلاعات هستن، نه سوالات خیلی کلی.

maktoom
پنج شنبه 27 تیر 1392, 15:54 عصر
سلام صحبتای cups_of_java درسته. ببینید ممکنه شما فکر کنید فقط یه راهنمایی کوچیک می خواید. با یه لینک دادن که چیزی نمیشه. اما نکته اینجاست که تا کی میخواید از دیگری بپرسید؟ کی میخواید مستقل بشید؟ شما وقتی مستقل میشید که احتیاج نداشته باشید. خودتون با خودتون کار کنید. برید بگردید هرچی بدردتوون میخوره پیدا کنید استفاده کنید. برای استارت پرسیدید. دیگه باید برید بگردید چیزایی که میخواید رو خودتون توی داکیومنتای اوراکل و ... پیدا کنید. چیز عجیب غریبی هم ننوشتن. نوشته فلان کد به این درد میخوره اینم نحوه استفادشه. کلا داکیومنتا همینو میگن.