wolfstander
جمعه 04 مرداد 1392, 10:37 صبح
سلام به همه دوستان
همانطور که در فایل ضمیمه میبیند، من یک جدول دارم که توش کل سرجمع خریدهای هر مشتری، در هر تاریخ به کیلوگرم آورده شده
سوالی که من دارم اینه
چطور میتونم حد فاصل بین فاکتور اولیه اش رو تا فاکتور بعدی به صورت خودکار محاسبه کنم
"کل توابع آقای آزادی و آقای میدانی جهت کاربا تاریخ فارسی، در فایل ضمیمه شده است"
یعنی در فیلد Fact_Period عدد به صورت خودکار وارد بشه
اگر تاریخ ها توی دو تا فیلد مجزای مربوط به یک رکورد بود، از تابع DateDiff استفاده میشد خیلی هم راحت میشد انجام داد
اما حالا که توی یک فیلد هستند، چطور باید این کار رو انجام داد؟
اگر نیاز به کد نویسی هم داره، لطف کنید راهنمایی کنید، ممنون میشم
با این کار میخوام بدونم که هرچند وقت یکبار، مقدار خرید مشتری چقدره
تا با مشخص شدن اختلاف دو تاریخ، وزن فاکتور دوم رو تقسیم بر اختلاف تاریخ کنم، تا میزان خرید میانگین مشتری در هر روز معلوم بشه تا بتونیم برنامه ریزی تولید رو بر مبنای میانگین تنظیم کنیم
با تشکر از همه دوستان
همانطور که در فایل ضمیمه میبیند، من یک جدول دارم که توش کل سرجمع خریدهای هر مشتری، در هر تاریخ به کیلوگرم آورده شده
سوالی که من دارم اینه
چطور میتونم حد فاصل بین فاکتور اولیه اش رو تا فاکتور بعدی به صورت خودکار محاسبه کنم
"کل توابع آقای آزادی و آقای میدانی جهت کاربا تاریخ فارسی، در فایل ضمیمه شده است"
یعنی در فیلد Fact_Period عدد به صورت خودکار وارد بشه
اگر تاریخ ها توی دو تا فیلد مجزای مربوط به یک رکورد بود، از تابع DateDiff استفاده میشد خیلی هم راحت میشد انجام داد
اما حالا که توی یک فیلد هستند، چطور باید این کار رو انجام داد؟
اگر نیاز به کد نویسی هم داره، لطف کنید راهنمایی کنید، ممنون میشم
با این کار میخوام بدونم که هرچند وقت یکبار، مقدار خرید مشتری چقدره
تا با مشخص شدن اختلاف دو تاریخ، وزن فاکتور دوم رو تقسیم بر اختلاف تاریخ کنم، تا میزان خرید میانگین مشتری در هر روز معلوم بشه تا بتونیم برنامه ریزی تولید رو بر مبنای میانگین تنظیم کنیم
با تشکر از همه دوستان