PDA

View Full Version : Delphi BDE SQLServer

Delphi7_1
شنبه 27 اسفند 1384, 01:21 صبح
من یه برنامه با دلفی و اس کیو ال نوشتم و با BDE بطور مستقیم به MSSQL وصل شدم ولی وقتی میبرمش روی یک کامپوتر دیگه برنامه اجرا میشه ولی وقتی میخواد به DataBase متصل بشه خطای Could Not Find Object میده. به نظر شما کدوم DLL رو باید بیارم؟

Touska
شنبه 27 اسفند 1384, 07:55 صبح
BDE رو آن سیستم نصب کردید و همچینی ابزار Client مربوط به Sql Server چی اون ها را هم نصب کردید.

Delphi7_1
شنبه 27 اسفند 1384, 08:12 صبح
بله BDE رو نصب کردم
SQL Server رو هم بطور کامل نصب کردم

Touska
شنبه 27 اسفند 1384, 09:18 صبح
میدونید این error زمانی می آید که Sql Server نتواند Table مورد نظر خود را پیدا کند.

use خود را بروی دیتابیس مورد نظر برده اید.

Delphi7_1
شنبه 27 اسفند 1384, 09:58 صبح
دوست عزیز اصلا من نمی تونم به SQL Server متصل بشم. این پیغام مربوط به یه DLL یا چیزی دیگه هست که باید رجیستر بشه. چون وقتی Delphi رو نصب میکنم درست میشه. خواهش میکنم تفره نرید.

دنیای دلفی
شنبه 27 اسفند 1384, 10:09 صبح
بابا تو دیگه کی هستی چه قدر تند
کامپوننتهای که نصب کردی اگر OCX داخلشون داری باید اونو منتقل کنی .

Delphi7_1
شنبه 27 اسفند 1384, 13:19 عصر
بابا تو دیگه کی هستی چه قدر تند
کامپوننتهای که نصب کردی اگر OCX داخلشون داری باید اونو منتقل کنی .نه از این چیزا نیست من کل پوشه سیستم32 اون ویندوزی رو که توش کار میکرد کپی کردم رو ویندوز جدید ولی باز هم کار نداد. هر چیزی هست یه DLLهست که باید Register بشه. یه چیزی مثل Midas

mzjahromi
یک شنبه 28 اسفند 1384, 10:45 صبح
مشکل شما توی sqlmss32.dll است.
ولی با کپی کردن این DLL توی ویندوز مشکل شما حل نمیشه.
این DLL یکی از DLL های BDE هست که علاوه بر کپی شدن باید داخل BDE هم ثبت بشه.
شما اگر BDE رو خودتون نصب می کردید. این مشکل رو نداشتید. احتمالا BDE رو با InstallShield (یا هر Installer دیگه ای )نصب میکنید و تنظیمات نصب اون رو هم انجام نمی دید. بصورت پیش فرض InstallShield ، درایور MSSQL رو نصب نمیکنه. کافیه تنظیمات زیر رو انجام بدید.