PDA

View Full Version : نحوه ی ساخت dll مرتبط با نرم افزاری خاص ((حرفه ای ها خواهشا کمک کنید))

mo-hammad
جمعه 11 مرداد 1392, 03:20 صبح
سلام خواهش میکنم کمک کنید خیلی نیاز دارم تو vb

dll ساختنو بلدم اما اینکه چجوری dll رو برای یه نرم افزار خاص بنویسم نمی دونم

منظور من نرم افزار هایی هست که امکان ارتقاء افزونه درشون هست مثل فتوشاپ و ...

فرض کنید من یه dll نوشتم که میشه توش یه عکسو لود کرد بعد سایزشو تغییر داد بعد ازش خروجی بگیرم این dll رو فتوشاپ نمیشناسه یا فرض کنید یه dll پبانو نوشتم بعد میخوام تو نرم افزار flstudio که برای موسیقی هست لود کنم اینم نمیشناسه ! باید چیکار کرد که بشناسن؟

خاهشا حرفه ای ها بیایید کمک کنید

mmssoft
یک شنبه 13 مرداد 1392, 19:31 عصر
خوب این برنامه ها واسه ساخت dll و سایر کامپوننت ها یه سری مستندات دارند که برای ساخت dll باید از اونا استفاده کنید؛ چون api های هر کدوم متفاوت هست. میتونید به سایتشون مراجعه کنید.

mo-hammad
سه شنبه 15 مرداد 1392, 12:17 عصر
متوجه نمیشم - منظور از مستندات چی هست؟

mo-hammad
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 10:04 صبح
کمک لطفا بچه ها

ayub_coder
یک شنبه 17 شهریور 1392, 15:55 عصر
dll ها چیزهایی جز کدهای اجرا شدنی نیستن. شما نمی تونی هر dll ای که نوشتی بچسبونی به یه برنامه. هر برنامه از روش خاصی برای نوشتن پلاگین استفاده می کنی. به افزودنی های برنامه ها می گن پلاگین.

شما باید ببینی فتوشاپ چطور فایلهای دdll رو فراخوانی میکنه. نقطه شروع بارگزاری dll چه تابعی هست. در ضمن شما باید ببینی فتوشاپ برای زبان برنامه نویسی VB رابطی (API) ارائه داده یا نه. (که فکر نکنم موجود باشه)
برای نوشتن پلاگین ها بیشتر از زبان ++C استفاده میشه. شما می تونی به بخش Developer Center فتوشاپ بری و کمک بگیری.