PDA

View Full Version : خواندن مبلغ وارد شده از از دستگاه کارت خوان

benyaminrahimi
چهارشنبه 16 مرداد 1392, 11:28 صبح
بعضا در برنامه های فروشگاهی این موضوع دیده شده دوستان در این مورد اطلاعات دارند ؟

یوسف زالی
چهارشنبه 16 مرداد 1392, 19:35 عصر
سلام.
سوال گنگه. چه چیزی دیده شده؟

benyaminrahimi
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 10:01 صبح
وقتی کارت مبارک رو رو Pos میکشید کد حساب و مبلغش میوفته در برنامه

یوسف زالی
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 10:08 صبح
آهان! الان دنبال این هستید که چطوری این کار می شه نه این که ایراد داشته باشه!
راستش من چند وقت پیشا کامپوننتی دیده بودم که توش یک سری رویداد داشت از جمله اون ها همین رویدادی بود که موقع خونده شدن کارت فایر می شد.
می گردم پیدا کردم اسمش چی بود می ذارم. یکی از همکارهای قدیمی داشت باهاش کار می کرد، پیداش کردم می گم.

benyaminrahimi
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 11:15 صبح
مرصی لطف میکنی شنیدم تو pos های مختلف فرق داره آره اینطوریه؟

یوسف زالی
پنج شنبه 17 مرداد 1392, 12:17 عصر
راستش اصلا اطلاع ندارم. فقط تو یکی از برنامه های دوستم دیده بودم.
قعلا موفق نشدم پیداش کنم. در اسرع وقت اگر به نتیجه رسیدم همین جا مطرح می کنم.

benyaminrahimi
جمعه 18 مرداد 1392, 12:35 عصر
کس دیگه ای تجربه ای نداشته >

gholami146
جمعه 18 مرداد 1392, 13:32 عصر
قبلا تعدادی از دوستان در تالار سی در مورد این موضوع بررسی هایی رو انجام دادن و یکی از اونها تونسته بود به دستگاه کارت خوان بانک پارسیان کانکت بشه و از اون استفاده کنه به گفته اون شخص نوع ارتباط با دستگاه

در ورژن جدید دستگاه با XML کار میکنه یه ActiveX و یه فایل DLL هم داره که کار اتصال به دستگاه و دریافت و ارسال اطلاعات رو انجام میده ارتباط هم از طریق پورت COM هست که از کامپوننت Winsock استفاده شده دیگه بقیه شو خودتون پیگیری کنید در ضمن یه برنامه هم وجود داره که از این کامپوننت ها استفاده می کنه

البته من از شما خواهش می کنم چنانچه در بررسی هایی که انجام میدید اگر به نتیجه ای رسیدید حتما این تاپیک رو تکمیل کنید و اون رو مثل دیگر تاپیک های به جواب رسیده رها نکنید تا در اینده که حتما خیلی ها به این مشکل بر میخورند با استفاده از تجربیات و دانسته های بدست اومده توسط شما مشکلاتشون برطرف بشه
من لینک این تاپیک رو اینجا میزارم http://barnamenevis.org/showthread.php?191351-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-C
بهتر بصورت خصوصی با این کاربران در ارتباط باشید

benyaminrahimi
شنبه 19 مرداد 1392, 09:25 صبح
مرصی حتما رو کارت خوان بانک ملت یه سری کار کردم به زودی اگه به نتجه رسید کد هاشو میزارم اینجا

Delphi 2010
یک شنبه 17 شهریور 1392, 11:09 صبح
دوست عزیز بنده در شرکت پشتیبانی دستگاه های کارتخوان کار میکنم
این طور که شما میخوای دسترسی به اطلاعات کارت داشته باشید امکان پذیر نیست
اطلاعات کارت و مبلغ به صورت رمز در حافظه دستگاه نگه داشته میشه و رمز اون هم سه لایه هستش
فقط در یه صورت میتونید اینکار رو انجام بدید
مراجعه کنید به سایت های تولید کنندگان دستگاه های کارتخوان الگوریتم اطلاعاتی رو اونجا قرار دادن ولی در حد محدود
درضمن سایر کشورها وقتی از دستگاه ها استفاده میکنند این کد ها رو تغییر میدن ولی در شکل کلی همونی هست که تو سایت تولید کننده می نویسن
شرکت هایی مثل Pax, Sagem, Verifon