View Full Version : اضافه کردن class جاوا به .net
mostafa361
جمعه 18 مرداد 1392, 19:07 عصر
چه طور میشه فایل های با پسوند class به زبان جاوا در .net استفاده کرد
L u k e
جمعه 18 مرداد 1392, 19:18 عصر
لینک زیر رو یه نگاهی بکن :
http://www.mono-project.com/Java
ولی فکر نمی کنم بشه زیاد رو این پروژه ها حساب باز کنید.
asefy2008
شنبه 19 مرداد 1392, 12:49 عصر
حالا برعکس این کار چطور میشه انجام داد یعنی چطور کلاس های دات نت رو به جاوا آورد؟
cups_of_java
شنبه 19 مرداد 1392, 13:29 عصر
شما هر جفتش رو (یعنی چه جاوا به دات نت، چه دات نت به جاوا) می تونی با این کتابخونه (http://jni4net.sourceforge.net/) انجام بدی.
asefy2008
شنبه 19 مرداد 1392, 15:25 عصر
ممنون می تونی کمی بیشتر در مورد توضیح بدی؟
من یک کلاس دارم که با سی شارپ نوشته شده و می خوام در جاوا ازش استفاده کنم یعنی مشکلی ایجاد نمی کنه؟
من هنوز جاوا رو یاد نگرفتم و تازه می خوام کوچ کنم.
cups_of_java
شنبه 19 مرداد 1392, 15:49 عصر
1) شما میخوای کوچ کنی بیا همون کلاس سی شارپتو توی جاوا بازنویسی کن. با اصلن کدهای جاواتو بنویس و کاری به اون نداشته باش (کاری که با سی شارپ انجام باید داد با سی شارپ، اونی که با جاوا، با جاوا! دیگه قاطیشون نکن!)
2) اگه به هر دلیلی میخوای ازش استفاده کنی، می تونی! مستنداتی که دادم رو بخون دیگه، مثال هاش کامل و واضحه!
asefy2008
شنبه 19 مرداد 1392, 16:27 عصر
1) شما میخوای کوچ کنی بیا همون کلاس سی شارپتو توی جاوا بازنویسی کن. با اصلن کدهای جاواتو بنویس و کاری به اون نداشته باش (کاری که با سی شارپ انجام باید داد با سی شارپ، اونی که با جاوا، با جاوا! دیگه قاطیشون نکن!)
2) اگه به هر دلیلی میخوای ازش استفاده کنی، می تونی! مستنداتی که دادم رو بخون دیگه، مثال هاش کامل و واضحه!
البته این پروژه خلاصه ساز متن(text summarization) هست و پیاده سازی مجددش حتی برای کسی که خودش هم نوشته باشه خیلی سخت هست اما من هم با نظر شما موافقم به نظرم باید خودم این برنامه رو با جاوا پیاده کنم هر چند که خیلی سخت هست
بازم از راهنماییت و وقتی که گذاشتی بینهایت ممنون
cups_of_java
شنبه 19 مرداد 1392, 19:59 عصر
اگر خیلی چیز به درد بخور و با پدر مادریه و می خوای ازش استفاده کنی، می تونی سرویس وب بهش اضافه کنی (یعنی متد هاشو به صورت وب سرویس یا REST سرویس هم ارایه بدی) بعد از تو جاوا یا هر زبان و محیط دیگه ای می تونی به راحتی ازش استفاده کنی. درگیر مسائل jini و پیاده سازی سی شارپیش هم نمیشی.
منظورمو خوب گفتم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.