PDA

View Full Version : سوال: نحوه کنترل بزرگنمایی در فیلد Ole

G.hemati
یک شنبه 20 مرداد 1392, 21:22 عصر
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
ما در محل کارمون در یک فایل Word یه متن چاپ رو از بخش طراحی دریافت میکنیم و باید اون رو با دیگر مشخصات محصول همراه کرده ، یه فرمی بعنوان دستورالعمل تولید ، تکمیل و به بخش تولید تحویل دهیم تا بر روی خط تولید نصب گردد.

حال مشکل اینجاست.
من فایل Word رو در یک فیلد Ole ذخیره میکنم اما بعضی از متنها طولانی است و در کادر مربوطه گنجانده نمیشود. بعضی از متنها نیز کوچکند و در چاپ گزارش حالت خوبی ندارد

پس به ناچار به محیط طراحی میرم و در سربرگ Size Mode فیلد Ole ، یکی از گزینه های Zoom، Stretch و یا Clip رو انتخاب میکنم تا جواب بگیرم . این تغییرات رو باید در گزارشهام هم انجام بدم .

حتی بعضی مواقع جوابگو نیست و مجبورم کلی با فایل Word سرو کله بزنم تا یه جورایی جواب بگیرم. حال خواهشم از دوستان اینه که اگر راهکار بهتری سراغ دارن راهنمایی بفرماین.

من میخواستم اگه امکانش هست بشه از روی فرم با کلیدهایی Zoom فیلد Ole رو کم و زیاد کرد تا بشه با متنهای مختلف سازگاری داد.

بسیار ممنون و سپاسگذار

RESMAILY
دوشنبه 21 مرداد 1392, 20:26 عصر
به نام خدا
با سلام. منظور شما درست معلوم نيست. بزرگ و كوچك شدن ابعاد فريم ole به نتيجه مورد نظر منتهي نمي شود (امتحان كنيد!) همينطور زوم شدن و نشدن نيز تفاوتي در كاركرد برنامه شما ندارد(اين كار عملي هست) به نظر مي رسد كه بايد توضيح بيشتري بدهيد.
مهذلك تا آنجا كه من متوجه شدم شايد بهتر باشد كه اندازه فريم شما ثابت باشد و اين سايز و يا اندازه فونت ها باشد كه تغيير نمايد كه بايد ديد شما چه كاركردي از برنامه انتظار داريد.اما در اينصورت استفاده از ورد در مبدا سفارش، انتخاب مناسبي نيست. يعني اگر متن شما مثلا محدود به يكي دوسطر (مثل متن هاي تبليغاتي) است بهتر است برنامه ساده اي بدهيد تا متن را در يكي دو تكس باكس تنظيم كنند و بعد براي طراحي شما ارسال نمايند و يا از rtf استفاده نماييد كه قابليت هاي خاص خودش را دارد. به هرحال قدري بيشتر توضيح بدهيد درباره برنامه تان تا بدانيم چي به چي هست.

G.hemati
سه شنبه 22 مرداد 1392, 16:38 عصر
ممنونم جناب اسماعیلی گرامی
بخش طراحی توسط برنامه های مخصوص طراحی ، نام مشتری، تاریخ ساخت، انقضاء، و لوگوی آن شرکت را طراحی میکند تا بر روی کالای خود چاپ نماییم. همانند تصویر زیر که مجبور شدم تمامی حروف را که انگلیسی نیز میباشد با حرف x جایگزین کنم ولی کلیت کار و فرمت آن تقریباً یکی است . تنها با این تفاوت که بعضی از شرکتها نام و توضیحات طولانی تر و بعضی ها کوتاهتر میباشد . (در فایل ضمیمه انواع آن موجود است)

اگر متن شما مثلا محدود به يكي دوسطر (مثل متن هاي تبليغاتي) است بهتر است برنامه ساده اي بدهيد تا متن را در يكي دو تكس باكس تنظيم كنند و بعد براي طراحي شما ارسال نمايند همانگونه که مشخص است هر سطر امکان دارد با سطر بعدی از لحاظ فونت و سایز یکسان نباشد . پس نمیشود در یک و یا دو تکست باکس ذخیره و استفاده کرد چون مشخص نمیشود و اندازه و فونت آن را هر با مشتری تعیین میکند.

و يا از rtf استفاده نماييد كه قابليت هاي خاص خودش را دارد شخصاً از این برنام ه استفاده نکردم و از کاربر آن اطلاعی ندارم. ممنون میشم با توجه به توضیحاتم ، راهنمایی بفرمایین

RESMAILY
سه شنبه 22 مرداد 1392, 20:39 عصر
به نام خدا
با سلام. البته من متوجه نيستم كه چرا كار به اين سادگي را مثلا در فتوشاپ انجام نمي دهيد و بعد نتيجه را بصورت يك تصوير در برنامه مورد استفاده قرار دهيد؟
راه اول (استفاده از چند تكس باكس) هم البته عملي است(دستكم بهتر از ورد است) منتها كار مي برد و قدري ابتكار لازم دارد. بايد برنامه راديد و نيازهايش را ارزيابي نمود. اما rtf و ما ادريك ما rtf !! يك نمونهشبيه تكس باكس است كه در برنامه ها استفاده مي شود و قابليت آن را دارد كه حروف را بزرگ و كوچك و يا با رنگ مختلف در آن نوشت و ارسال كرد. بايد بگردم و نمونه اي را برايتان پيدا كنم.

RESMAILY
سه شنبه 22 مرداد 1392, 21:05 عصر
به نام خدا
با سلام تا ان rtf كذايي را پيدا كنم به اين مثال توجه كن. كار يك خانم شصت ساله استراليايي است. قدري با آن كار كني تمام مشكلاتت را جواب مي دهد. درضمن كلاس ماجول نوشتن را هم مي شود از او ياد گرفت.

G.hemati
سه شنبه 22 مرداد 1392, 21:40 عصر
با سلام

البته من متوجه نيستم كه چرا كار به اين سادگي را مثلا در فتوشاپ انجام نمي دهيد و بعد نتيجه را بصورت يك تصوير در برنامه مورد استفاده قرار دهيد؟

چون در بخش طراحی از برنامه هایی مثل CorelDrav استفاده میکنند و پس از طراحی لوگو و متن خروجی رو به word منتقل میکنند .حقیقتش نمیدونم CorelDrav خروجی به اکسس رو داره

آیا در استفاده از تصویر حجم برنامه بالا نمیره چون از این فیلد بسیار استفاده میشه . هر چند خود ole خم حجم رو بالا میبره ولی فکر نکنم به اندازه عکس بالا ببره

RESMAILY
چهارشنبه 23 مرداد 1392, 19:19 عصر
به نام خدا
با سلام. البته من هنوز نمي دانم مورد استفاده از طرح آماده در برنامه بانك اطلاعاتي چيست يا در برنامه شما لزوم خروجي به آكسس براي چيست؟ اگر بايگاني و بازيافت و يا حتي انتقال به تخته كار ديگري است كه لزومي ندارد شما خود تصويررا در ديتابيس نگه داريد تا حجم برنامه بالا برود. آدرس آن را ثبت مي كنيد و در صورت لزوم تصوير مورد نظررا احضار مي كنيد. اگر هم منظور ثبت نوشتجات سفارش مي باشد و غيره. كه خوب بازهم فرقي نمي كند. درهرحال نه به ورد نياز هست نه به او ال ئي و نه هيچ چيز ديگر. برنامه اي هم كه من گذاشتم قابليت زيادي دارد براي يك كار ديگر. مثلا با قدري ابتكار و حوصله مي توانيد متن و تيتر و آدرس را در ليبل هاي جداگانه بنويسيد(حتما ديديد كه ليبل ها به تعداد مناسب قابل تكثير هستند و فونت و سايز و رنگ و غيره آن را نيز مي توان تغيير داد) و به اندازه دلخواه تنظيم كنيد و به كمك يك برنامه تكميلي( مانندUniversal Document Converter) از نتيجه يك خروجي با فرمت پي دي اف يا جي پي جي يا غيره بگيريد كه البته يك قدري بايد در آن تغييرات ايجاد كنيد تا كاري گفتم بكند. اين را هم بدانيد كه به جاي ليبل هر آبجكت ديگري را هم مي توانيد در اين برنامه استفاده كنيد مثل تصوير وغيره.